Få rask tilgang til installasjons-, bruker- og oppgraderingsveiledninger for gjeldende Adobe Sign-integrasjoner. Noen av de mer komplekse integrasjonene vil ha ofte brukte kunnskapsbaseartikler som av praktiske årsaker også er oppført her.

Adobe Sign for Salesforce

Merk:

Alle organisasjoner bør oppgradere til v21.5.4 nå.

v21.5.4 er en forutsetning for alle senere versjoner og må være installert før videre oppgradering til nyere versjoner.

Tilleggsartikler

Legg til Adobe Sign i Salesforce-e-postkomponenten

Send, påminn, avbryt og mer – alt direkte fra e-postklienten. Tilgjengelig for Outlook og Gmail

Adobe Sign-kobling til Salesforce CPQ

Legg til en knapp for å sende CPQ-tilbudene direkte fra tilbudssiden til Adobe Sign

Adobe Sign for selvsignering (Community Cloud)

Hvis du bruker fellesskapsportaler og vil levere signerbare dokumenter

► Adobe Sign for Simple Signing (Community Cloud)

En komponent for Community Cloud som lar en utvikler bygge inn signaturmalene i andre Lightning-komponenter.

Gi tilgang til Salesforce-brukere/profiler

Hvis du ikke satte opp Adobe Sign-appen for alle brukere

Arbeide med avtaler samlet

For generering av samlinger med avtaler basert på brukerdefinerte kriterier

Innstillinger for konvertering av salgsemner

Hvis du bruker Adobe Sign med salgsemner i Salesforce, bør du ta en kikk på denne

Gruppetilordninger

Juster brukere i Adobe Sign-grupper basert på Salesforce-brukerprofiler

Konfigurere Salesforce til å sende store dokumenter

Hvis du sender dokumenter på mer enn 2 MB, må du konfigurere dette

► Konfigurere push-avtaler for å opprette eksternt genererte avtaler i Salesforce

“Push-avtaler” er transaksjoner som initieres eksternt til Salesforce, som avtalene som opprettes av webskjemaer og så sendes inn til Salesforce.

Aktivering av Chatter og Salesforce1

Innstillinger for å aktivere sending fra Chatter eller Salesforce1

Konfigurasjon av sideoppsett (Grunnleggende, Avansert og Lightning)

Når du må endre sideoppsettet til et av de andre alternativene

Merk:

Støtten for Adobe Sign for Salesforce-integrasjon v18 ble avsluttet 1. mars 2019.

Produktoppdateringer, sikkerhetsoppdateringer og teknisk støtte for Adobe Sign for Salesforce v18 ble avsluttet den 1. mars 2019.

Hvis du er på versjon 18 eller eldre, må du oppgradere til den nye pakken for å sikre fortsatt støtte.

Adobe Sign for Dropbox

Adobe Sign for Microsoft Office

Plattformer som støttes:

• Outlook 2013 (Windows v15+)
  • Outlook 2016 (Windows v16+)
  • Outlook Online – Ved bruk av:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Outlook 2016 (Mac v15.35+)

Plattformer som støttes:

• Word eller PowerPoint 2013 (Windows v15+)
  • Word eller PowerPoint 2016 (Windows v16+)
  • Word eller PowerPoint Online (365) – Ved bruk av:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Word eller PowerPoint 2016 (Mac v15.34+)

Plattformer som støttes:

• Office 365 – Bruker:
    • Chrome v51.0+
    • Firefox v47.0+
    • Microsoft Edge 12+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign for Microsoft PowerApps and Flow

Plattformer som støttes:

• Office 365 – Bruker:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign for Microsoft Dynamics

Gjeldende installasjonspakke for Dynamics 365 CRM (v8)

Veiledninger for Dynamics 365 CRM (v8)

Gjeldende installasjonspakke for Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Veiledninger for Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Tilleggsartikler

Produktmerknader

Microsoft Dynamics 365 for Talent

Adobe Sign for Microsoft SharePoint

Merk:

Adobe Sign for SharePoint-løsningen støttes bare i det klassiske grensesnittet i SharePoint 2019 On-Premise.

Adobe og Microsoft arbeider for å utvide støtten slik at den inkluderer det moderne grensesnittet.

Håndbøker

Adobe Sign for ServiceNow

Adobe Sign for HR (ServiceNow)

Adobe Sign for SAP SuccessFactors

Adobe Sign for Workday

Adobe Sign for Workplace by Facebook

Adobe Sign for NetSuite

Produktmerknader

Merk:

Støtte for Adobe Sign for NetSuite-integrasjon v4.0 har opphørt

På grunn av en regresjonsfeil som ble introdusert da NetSuite oppdaterte plattformen sin, er teknisk støtte for Adobe Sign for NetSuite v4.0 og eldre avsluttet.

Pass på å oppgradere til v4.0.1 for å sikre fortsatt funksjonalitet og støtte for denne integrasjonen.

Adobe Sign for SugarCRM

API for Adobe Sign

Merk:

Adobe Sign avslutter støtte for eldre API-godkjenningsmodeller i juni 2020

Adobe er forpliktet til å sørge for trygge og sikre produktopplevelser for kundene ved å følge de nyeste bransjestandardene når det gjelder sikkerhetsprotokoller. Som en del av denne prosessen, avsluttes Adobe Signs støtte for eldre API-godkjenningsmodeller som tillot sending av brukernavn og passord i API-kallet, innen juni 2020.

INNVIRKNING

Kunder som bruker eldre godkjenningsmodeller, må gå over til den nyere, OAuth-baserte godkjenningen.

HANDLING KREVES

○ Kunder som benytter en integrasjon, bør oppgradere til nyeste versjon. Se referanseveiledningene til de nyeste Adobe-bygde partnerintegrasjonene.

○ Kunder som har laget en egen tilpasset integrasjon med Adobe Sign, må oppdatere til den nyeste OAuth-baserte godkjenningen. Se denne Overføringsveiledningen for å få mer informasjon.

○ Mobilbrukere må oppgradere til den nyeste versjonen av Adobe Sign-appen for iOS og Android.

Planlagt EOL for SOAP API i juni 2020

Etter utgivelsen av versjon 6 av REST API, som gir den beste programmeringsopplevelsen for Adobe Sign-utviklere, har SOAP API blitt nedvurdert og vil ikke bli støttet etter juni 2020.  REST API er nå det foretrukne grensesnittet til integratorer og applikasjonsutviklere, og fremtidig utvikling bør flytte til dette API-et.