Hva skjer med eksisterende delinger når man bytter fra klassisk deling til avansert deling?

Sist oppdatert 31. aug. 2025

Hvis en kunde har eksisterende delingsrelasjoner satt opp med klassisk deling, hva skjer hvis kunden velger å aktivere avansert deling?

Alle eksisterende delinger beholdes som Skrivebeskyttet når man går over til den avanserte delingsfunksjonen.

Hvis brukerne ønsker å endre disse delingene for å inkludere rettigheter til å endre/sende, må de avbryte delingen og deretter sende en ny delingsforespørsel med passende tillatelser.