De landinstellingen op systeemniveau configureren voor Windows en Mac OS die moeten worden gebruikt door de besturingssysteemoptie van Creative Cloud Packager

Als u Creative Cloud Packager gebruikt om een pakket te maken en de optie voor het juiste besturingssysteem kiest, worden de producten geïnstalleerd met de taal die wordt gebaseerd op de taalinstellingen van het hostsysteem.

Wanneer het installatieprogramma wordt uitgevoerd, wordt gecontroleerd op de landinstelling op het hostsysteem. Houd er rekening mee dat de landinstellingscontrole op systeemniveau wordt uitgevoerd. Dit betekent dat als op een hostsysteem de landinstelling waarvoor de producten moeten worden geïnstalleerd, is ingesteld voor een gebruiker (of een reeks gebruikers), de producten niet in die taal worden geïnstalleerd maar in de taal die op het systeemniveau is ingesteld.

Zorg dat de landinstelling is geconfigureerd op het systeemniveau om te garanderen dat de producten in een specifieke taal worden geïnstalleerd.

Voor het Windows-besturingssysteem voert u de stappen uit in het Microsoft-document om de landinstelling en regio te wijzigen.

Voer de volgende stappen uit voor Mac OS:

Landinstelling en regio wijzigen

In deze sectie vindt u de stappen die u moet uitvoeren om de landinstelling en regio te wijzigen op een computer met Mac OS en Windows.

MAC

U kunt de landinstelling van het systeem op twee manieren wijzigen:

1. Gebruik de opdrachtregel

Gebruik de volgende opdracht om de landinstelling van het besturingssysteem op systeemniveau te wijzigen:

sudo defaults write .GlobalPreferences AppleLocale de_DE

De nieuwe landinstelling wordt dan goed door het installatieprogramma van Creative Cloud Packager gedetecteerd.

2. Gebruik Systeemvoorkeuren

Voer de volgende stappen uit om de Duitse taal te installeren op een Mac OS:

1. Start de Terminal.

2. Gebruik de volgende opdracht om Systeemvoorkeuren te openen:

sudo /Applications/System\Preferences.app/Contents/MacOS/System\ Preferences

3. Voer het adminwachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd.

4. Stel de taal en regio in naar wens in de Systeemvoorkeuren.

5. Start de computer opnieuw op.