Creative Cloud Packager | Aanmeldingsprobleem in Windows

Probleem

Als u zich aanmeldt bij Creative Cloud Packager vanaf een Windows-computer, ziet u de volgende waarschuwing:

U moet de nieuwste updates voor Windows en/of uw Adobe-apps installeren.

Let op:

Hoewel u zich kunt aanmelden bij Creative Cloud Packager, raden we u aan de onderstaande stappen uit te voeren. Adobe zal hun aanmeldingsservices bijwerken. Daarna kunt u zich niet meer aanmelden bij Packager zonder deze oplossing.

Aanmeldingswaarschuwing

Oplossing

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

1. Sluit Packager als het actief is.

2. Download het volgende zip-bestand.

Downloaden

Het bovenstaande zip-bestand bevat het volgende uitvoerbare bestand:

AASIapp.exe

3. Kopieer het uitgepakte uitvoerbare bestand naar de volgende locatie en overschrijf het aanwezige bestand:

C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\P7

4. Start Packager opnieuw.

U ziet het volgende aanmeldingsscherm:

Aanmelden bij Packager