De volgende bekende problemen kunnen zich voordoen als u de CC 2015-dvd's gebruikt om pakketten met offlinemedia te maken.

Opmerking:

Download altijd de nieuwste updates vanaf Creative Cloud.

Probleem

Fuse CC start niet en geeft een foutmelding dat MSVCR120.dll ontbreekt.

Oplossing

Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 van de website van Microsoft en installeer dit op uw systeem. Hiermee lost u het probleem van de ontbrekende DLL in Fuse CC op.

Opmerking:

Fuse CC is alleen beschikbaar in het Engels.

Probleem

Gebruikers kunnen Fireworks CS6 en Flash Builder 4.7 niet installeren in de modus voor lidmaatschappen, tenzij er al een ander Creative Cloud-product is geïnstalleerd op de computer.

Oplossing

Fireworks CS6 en Flash Builder 4.7 bevatten niet de nieuwste versie van Adobe Setup Utility. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Distribueer en installeer een CC 2014-product voor u deze apps installeert.
  • Start Fireworks CS6 of Flash Builder 4.7 als proefversie en meld u aan met de ID waaraan een lidmaatschap is gekoppeld.

Probleem

Gebruiker kan Acrobat Pro DC niet als offlinemedia met behulp van Creative Cloud Packager installeren.

Oplossing

Installeer Acrobat Pro DC rechtstreeks vanaf de dvd.

Probleem

Wanneer u een pakket met serienummer installeert dat is gemaakt in Creative Cloud Packager en dat InDesign CC 2015 en InCopy CC 2015 bevat, en u de optie voor het installeren van de Creative Cloud desktop-app hebt uitgeschakeld, krijgt u de volgende fout als u het product voor het eerst start:

"Adobe Creative Cloud is vereist om dit probleem op te lossen. Het ontbreekt echter of het is beschadigd. Download en installeer een nieuw exemplaar van Adobe Creative Cloud..."

Oplossing

Een nieuwe versie van Creative Cloud Packager is beschikbaar. Download desgevraagd de meest recente versie van CCP en maak het pakket.