Få hurtig adgang til installations-, bruger- og opgraderingsvejledninger til nuværende Adobe Sign-integrationsprodukter. Nogle af de mere komplekse integrationer vil også have ofte anvendte vidensbaseartikler vist.

Produktversion og livscyklus for Adobe Sign-integration

Adobe Signs versionskonvention og supportlivscyklus for integrerede tjenester er i overensstemmelse med andre Adobe-produkter, som du måske allerede er bekendt med.

Versionsnumre:

Pakkeversionen anvender et tredelt nummereringssystem til at identificere det løbende build-nummer for den udgivne version og den relative import af opgraderingen i relation til nyt eller skiftende indhold. Nummeret følger dette mønster:
N.m.p

Hvor N = stor version; m = lille version; p = rettet version.

En integrationspakkeversion 23.2.1 indikerer f.eks. en versionsstatus af:

• Stor version: 23
  • Lille version: 2
  • Rettelsesversion: 1

I takt med at der udvikles nye "builds" af pakken, øges versionsnummeret iht. arten af opdateringer til koden.

• Store versionsændringer betegner en betydelig tilføjelse af funktioner eller en vigtig ændring i kernesystemer
  • Mindre versionsopdateringer inkluderer typisk mindre funktionsopdateringer og sikkerhedsrettelser. Adobe Sign kan kræve en opgradering til den nyeste rettede version i tilfælde af sikkerhed eller for at håndtere et rapporteret punkt
  • Rettelsesversioner er næsten udelukkende fejlrettelser og UI-forbedringer

Bemærk:

Ikke alle versioner udgives til offentligheden, da produktet gentages i udviklingen. Det er ikke ualmindeligt at se betydelige spring i rettelsesversionen mellem udgivelser.

Det anbefales, at administratorer holder deres version så opdateret som muligt for at sikre, at kontoen har fuld adgang til alle funktioner, og at alle kendte sikkerhedsproblemer er rettet.

Adobe Sign kan kræve en opgradering til den nyeste opdaterede version, hvis der er tilstrækkelig sikkerhedsbekymring eller for at adressere et kritisk systemproblem.

Supportens livscyklus

Supportlivscyklussen for et Adobe Sign-integrationsprodukt baseres på pakkens store version.

Adobe Sign understøtter den aktuelle version af en pakke og de to foregående store versioner (inklusive med alle relaterede mindre opdateringer og rettelser). Store versioner udtrykkes således:

• Nuværende version (N): den seneste store version af pakken
  • Forrige version (N-1): én stor version bag den seneste version
  • Seneste understøttede version (N-2): to store versioner bag den nuværende version

Hvis den nuværende tilgængelige version af pakken f.eks. er 23.2.1:

• Nuværende stor version (N) er 23
  • Tidligere stor version (N-1) af denne pakke er 22
  • Seneste understøttede store version (N-2) af denne pakke er 21
  • Hver version, der er ældre end 21.0.0, understøttes ikke
Versionsdiagram

Kontakt din forhandler eller kundesupport, hvis du har spørgsmål.

Adobe Sign til Salesforce

Bemærk:

Alle organisationer bør opgradere til mindst v21.5.11 snarest muligt.

Version 21.5.11 er en forudsætning for alle senere versioner og skal installeres, før der opgraderes til senere versioner.

Flere artikler

Tilføj Adobe Sign til din Salesforce-mailkomponent

Send, påmind, annuller og mere – det hele direkte fra din mailklient. Fås til Outlook og Gmail

Adobe Sign-forbindelse til Salesforce CPQ

Tilføj en knap for at sende CPQ-tilbud direkte fra tilbudssiden til Adobe Sign

Adobe Sign til selvunderskrivelse (Community Cloud)

Hvis du bruger community-portaler og ønsker at levere dokumenter, der kan underskrives

► Adobe Sign for nem underskrivelse (Community Cloud)

En komponent til Community Cloud, der tillader en udvikler at integrere signaturskabeloner i andre Lightning-komponenter

Adgang til Salesforce-brugere/profiler

Hvis du ikke konfigurerede Adobe Sign-appen til Alle brugere

Arbejde med aftaler i batch

For generering af batches af aftaler baseret på brugerdefinerede kriterier

Indstillinger for konvertering af kundeemner

Hvis du bruger Adobe Sign med Kundeemner i Salesforce, vil du nok være interesseret i at kigge her

Gruppetilknytninger

Juster brugere i Adobe Sign-grupper baseret på Salesforce-brugerprofiler

Konfigurer Salesforce til at sende store dokumenter

Hvis du sender dokumenter på over 2 MB, skal dette være konfigureret

► Konfigurer push-aftaler til at oprette eksternt genererede aftaler i Salesforce

"Push-aftaler" er transaktioner, der igangsættes uden for Salesforce som aftaler, der oprettes af webformularer og derefter sendes til Salesforce.

Aktivering af Chatter og Salesforce1

Indstillinger for at aktivere afsendelse fra Chatter eller Salesforce1

Konfiguration af sidelayout (Basis, Avanceret og Lyn)

Når du vil ændre dit sidelayout til en af de andre muligheder

Adobe Sign til Dropbox

Adobe Sign til Microsoft Office

Understøttede platforme:

• Outlook 2013 (Windows v15+)
  • Outlook 2016 (Windows v16+)
  • Outlook Online – ved brug af:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Outlook 2016 (Mac v15.35+)

Understøttede platforme:

• Word eller PowerPoint 2013 (Windows v15+)
  • Word eller PowerPoint 2016 (Windows v16+)
  • Word eller PowerPoint Online (365) – ved brug af:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Word eller PowerPoint 2016 (Mac v15.34+)

Understøttede platforme:

• Office 365 – ved brug af:
    • Chrome v51.0+
    • Firefox v47.0+
    • Microsoft Edge 12+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign til Microsoft PowerApps og Power Automate (tidligere MS Flow)

Understøttede platforme:

• Office 365 – ved brug af:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign til Microsoft Dynamics

Gratis prøveversion

Nuværende installationspakke til Dynamics 365 CRM

Ved at downloade Adobe Sign til MS Dynamics-pakken bekræfter du, at du har læst og accepterer alle Vilkår og betingelser:

Vejledninger til Dynamics 365 CRM (v9.4)

Produktbemærkninger

Microsoft Dynamics 365 for Talent

Adobe Sign til Microsoft SharePoint

Bemærk:

Adobe Sign til SharePoint-løsningen understøttes kun i SharePoint 2019 On-Premise Classic UI.

Adobe og Microsoft arbejder i øjeblikket på at udvide understøttelse til at omfatte den moderne grænseflade.

Vejledninger

Adobe Sign til ServiceNow

Adobe Sign til HR (ServiceNow)

Adobe Sign til SAP SuccessFactors

Adobe Sign til Workday

Adobe Sign til NetSuite

Produktbemærkninger

Bemærk:

Support til Adobe Sign til NetSuite-integrationen v4.0.1. er ophørt

Pga. en regressionsfejl, der blev introduceret, da NetSuite opdaterede deres platform, er teknisk support til Adobe Sign til NetSuite v4.0.1 og ældre ophørt.

Sørg for at opgradere til v4.0.5 for at sikre fortsat funktionalitet og support til denne integration.

Adobe Sign til SugarCRM

Adobe Sign API

Bemærk:

Adobe Sign ophører support til ældre API-godkendelsesmodeller i maj 2021

Adobe er engageret i at levere en sikker produktoplevelse for vores kunder ved at overholde branchens nyeste sikkerhedsstandarder. Som del af den proces ophører Adobe Sign support inden maj 2021 for ældre API-godkendelsesmodeller, der tillod afsendelse af brugernavn og adgangskode i API-kaldet.

PÅVIRKNING

Kunder, der i øjeblikket bruger den ældre godkendelsesmodel, vil skulle skifte til den nyere OAuth-baserede godkendelse.

HANDLING KRÆVES

○ Kunder, der bruger en integration, bør opgradere til den nyeste version. I referencevejledninger kan du se alle de nyeste Adobe-byggede partnerintegrationer.

○ Kunder, der har bygget deres egen integration med Adobe Sign, vil skulle opdatere til den nyeste OAuth-baserede godkendelse. Få flere oplysninger i denne overflytningsvejledning.

○ Mobilbrugere vil skulle opgradere til den nyeste version af Adobe Sign-appen til iOS og Android.

Planlagt EOL af SOAP API i maj 2021

Med udgivelsen af REST API version 6, der giver den bedste programmeringsoplevelse for Adobe Sign-udviklere, udfases SOAP API'en, som ikke supporteres efter maj 2021. REST API'en er nu den foretrukne grænseflade for integratorer og programudviklere, og fremtidig udvikling bør skifte til denne API.