Beskrivelse av funksjon

Erstatt mottaker-funksjonen er utformet for å la avsendere omdirigere en avtale når gjeldende mottaker ikke kan delta eller når det er angitt feil e-postadresse.

Funksjonen er tilgjengelig på alle tjenestenivåer, og med enkelte konfigurasjonsalternativer for kontoer med flere lisenser.

Bruk

Endring av gjeldende mottaker starter på Administrer-siden, og kan bare utføres av den opprinnelige avsenderen av avtalen.

1. Fra Administrer-fanen klikker du én gang på Ute til signering-avtalen du vil redigere

• Avtaleoppføringen utheves i blått når den er valgt

2. Klikk på Logg-fanen nederst til høyre i vinduet

• Panelet til høyre oppdateres for å vise listen over hendelser for den valgte avtalen

3. Finn gjeldende mottaker for avtalen. Like under e-postadressen finner du koblingen Erstatt underskriver. Klikk på koblingen Erstatt underskriver

1. Manage page - History tab - marked

Siden Erstatt gjeldende underskriver lastes inn. Til høyre er en beskrivelse av den definerte standardinnstillingen (enten for å fullstendig erstatte gjeldende mottaker eller inkludere den nye mottakeren som et alternativ).

2. Replace Signer page - Sender Options

Hvis aktivert av Adobe Sign-administrator, er det et alternativ for avsender å endre handlingen fra standard (uthevet ovenfor). Hvis dette alternativet ikke vises, kan bare den definerte standardhandlingen utføres.

4. Skrive inn e-postadressen til den nye mottakeren du vil tilordne til avtalen

5. Skriv inn en melding til den nye mottakeren

• Meldingsfeltet er obligatorisk, så du må skrive noe der.

6. Når du er fornøyd med meldingen, klikker du på Erstatt underskriver-knappen

7. Du kommer tilbake til Dashboard-siden, og det vises et fullføringbanner øverst på siden

3. Success Banner

Logg-fanen viser delegeringen fra én mottaker til den andre.

4. Replace Recipient - History tab post-replace

Revisjonsrapporten gjenspeiler også erstattingen av mottakeren

5. Replace Signer - Audit Report

Konfigurere innstillingen

Standardinnstillingen for Erstatt mottaker-funksjonen er å fullstendig erstatte gjeldende mottaker med den nye mottakeren.

Brukere med Individual-plan kan ikke endre denne standardinnstillingen.

For kontoer med flere lisenser er det et alternativ for å endre standard virkemåte på konto- eller gruppenivå, og også gi avsender av en avtale muligheten til å velge hvilket alternativ som passer best til gjeldende situasjon.

Gå til Konto > Kontoinnstillinger > Globale innstillinger > Erstatt mottaker

6. Nav to setting

Administratorer må svare på to spørsmål:

Hva skal være standard virkemåte for konto/gruppe?

• Bare den nye mottakeren kan delta – Dette er standard Erstatt-handling
    • Hvis hovedproblemet er å ha sendt en avtale til feil e-postadresse, er dette det beste alternativet.
  • Den opprinnelige mottakeren og den nye mottakeren kan delta – Dette er Inkluder-handlingen
    • Hvis hovedproblemet er at signaturprosessen kan forsinkes av mottakere som ikke er på kontoret eller er vanskelige å kontakte, er dette det beste alternativet.

Skal avtaleavsender ha tillatelse til å endre standardinnstillingen?

• Ved å merke av for Brukere i kontoen min kan velge om den opprinnelige mottakeren kan delta etter å ha blitt erstattet, viser du en avmerkingsboks på siden Erstatt gjeldende underskriver som lar avsender velge en av handlingene.
    • Konto-/gruppenivåverdien gjenspeiles i statusen for avmerkingsboksen når siden lastes inn.

Ting å huske på

Du kan bare erstatte gjeldende mottaker.

Du kan ikke erstatte en mottaker men en som allerede er en del av avtalen.

Du kan ikke endre en erstattet mottaker tilbake til den opprinnelige verdien.

Avtaler som sendes via Mega Sign kan ikke bruke Erstatt mottaker-funksjonen.

Du kan erstatte den samme mottakerindeksen (for eksempel signatar nr. 2) flere ganger med forskjellige verdier

• Når du bruker inkluderingsalternativet, vokser antall potensielle mottakere hver gang
  • Hvis du bruker erstattingshandlingen, erstattes hele listen over potensielle mottakere med én ny nominert adresse

Mottakere i en mottakergruppe kan ikke erstattes enkeltvis.

• Hvis du bruker erstattingshandlingen, erstattes hele gruppen med den nye nominerte e-postadressen.
  • Hvis du bruker inkluderingshandlingen, vokser mottakergruppen med den ene nye mottakeren

Mottakere i en parallell deltakelsesrekkefølge kan bare erstattes enkeltvis.

Mottakere som er definert i en hybrid rutingsrekkefølgekan bare erstattes enkeltvis.