Dele en avtale med andre brukere

Som avsender av dokumentet kan du dele en avtale med andre personer hvis de har en e-postadresse. Denne funksjonen er nyttig for ledere eller personer som som må se transaksjoner som er sendt ut.

Merk:

Bare brukeren som du sendte til kan redigere eller avbryte delte avtaler. Deling gjør bare dokumentet og loggen synlig.

Hurtigtrinn

1. Hvis du er avsender av avtalen, går du til Behandle-siden.
  2. Klikk avtalen.
  3. Klikk kategorien Del til høyre på siden.
  4. Skriv inn en e-postadresse å dele avtalen med.
  5. Skriv inn en melding.
  6. Klikk Del avtale.

Trinn for trinn

1. Hvis du er avsender av avtalen, går du til Behandle-siden og klikker avtalen. Klikk deretter kategorien Del til høyre på siden.

NAv to Share tab
  2. Skriv inn e-postadressen til personen du vil dele med. Legg til en melding å sende i e-postadressen, og klikk Del avtale-knappen.

Share PAnel

Merk:

Denne delingen beholdes selv om du sletter transaksjonen fra Behandle-sidevisningen.