Systemkrav

Systemkravene nedenfor gjelder for Adobe Sign (tidligere Adobe Document Cloud eSign-tjenester eller Adobe EchoSign).

Nettleser

• Microsoft Windows 10 med Microsoft Edge, Internet Explorer 11 eller en gjeldende versjon av Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 11 eller nyere, eller en gjeldende versjon av Firefox eller Chrome
  • Mac OS X v11 eller nyere med Safari 7 eller nyere, eller en gjeldende versjon av Firefox eller Chrome

Merk:

Microsoft Edge-nettleseren har ikke innebygd støtte for 256-biters AES-kryptering av PDF-filer.

Hvis du bruker Edge-nettleseren, må du passe på at du kjører den nyeste versjonen av Adobe Reader.

App for mobile enheter

Merk:

Adobe Sign-mobilapper støtter de sist utgitte versjonene av iOS og Android:

• Siste versjon og opptil én versjon tilbake for iOS
  • Siste versjon og opptil fire versjoner tilbake for Android

Språkversjoner

Engelsk (USA)

Engelsk (Storbritannia)

Fransk

Tysk

Spansk

Katalansk

Baskisk

Portugisisk (brasiliansk)

Portugisisk

Japansk

Kinesisk (forenklet)

Kinesisk (tradisjonell)

Koreansk

Indonesisk

Malayisk

Thai

Vietnamesisk

Kroatisk

Tsjekkisk

Polsk

Rumensk

Russisk

Slovensk

Slovakisk

Tyrkisk

Ukrainsk

Dansk

Nederlandsk

Finsk

Ungarsk

Islandsk

Italiensk

Norsk

Svensk

Dokumentformater som støttes for signering

• Adobe PDF (.pdf)
  • Microsoft Word (DOC og DOCX)
  • Microsoft Excel (XLS og XLSX)
  • Microsoft PowerPoint (PPT og PPTX)
  • Tekst (TXT)
  • Rik tekst (RTF)
  • Grafikk (TIF, JPG, JPEG, GIF, BMP og PNG)
  • Web (HTM og HTML)

Programvare som kreves for å vise et signert dokument

• Adobe Reader 9.0 eller nyere for dokumenter som er sikret med AES 128-biters kryptering eller lavere
  • Adobe Reader 10 eller nyere for dokumenter som er sikret med AES 256-biters kryptering

Adobes nettjenester er bare tilgjengelige for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godtakelse av tilleggsvilkår og Adobes personvernpolicy. Nettjenester er ikke tilgjengelige i alle land eller på alle språk, krever kanskje brukerregistrering og kan avsluttes eller endres helt eller delvis uten varsel. Det kan påløpe tilleggsgebyrer eller abonnementsutgifter.

Programvare som kreves for å signere et dokument

• Elektroniske signaturer: Påføres via hvilken som helst støttet nettleser.
  • Skybaserte digitale signaturer: Påføres via hvilken som helst støttet nettleser.
  • Digitale signaturer som påføres via “Last ned og signer med Acrobat”: Må bruke Adobe Acrobat eller Adobe Acrobat Reader XI v11.0.7 eller nyere.

IP-serier til hviteliste

Hvis du eksplisitt hvitelister IP-adresser på nettverket, legger du til IP-seriene nedenfor i brannmuren:

Nord-Amerika:

• 52.71.63.224/27
  • 52.35.253.64/27
  • 40.67.155.147/32
  • 40.67.154.249/32
  • 40.67.155.185/32
  • 40.67.155.112/32

Europa:

• 51.105.221.160/27
  • 52.48.127.160/27
  • 52.58.63.192/27

Japan:

• 52.196.191.224/27

Australia:

• 52.65.255.192/27

India:

• 13.126.23.0/27

IP-områder for videresending av utgående e-post

Hvis organisasjonen hvitelister IP-adresser for å kontrollere tilkobling til innkommende e-postservere, legger du til følgende IP-adresser i hvitelisten:

• 40.67.157.141/32
  • 40.67.154.24/32
  • 40.67.158.131/32
  • 51.105.221.64/30

• 52.205.63.172/30
  • 52.41.255.236/30
  • 52.208.255.252/30
  • 52.59.244.0/30
  • 52.197.127.252/30
  • 52.65.63.248/30
  • 13.126.23.32/30

SSL/TLS-krav

Transport Layer Security (TLS) er den mest brukte sikkerhetsprotokollen i dag for nettlesere og andre programmer som krever sikker utveksling av data over et nettverk. Tilkoblinger til Adobe Sign krever bruk av TLS 1.2 og støtte for minst én av krypteringsnøkkelpakkene nedenfor.  Disse kravene gjelder både innkommende trafikk til Sign-servere (nettlesere, API) og utgående trafikk fra Sign-servere til kundeservere (API-tilbakekall brukt til henting av avtalekildedokumenter, retur av status og webhooker).

For nettlesere: Så lenge du overholder kravene til operativsystem/nettleser skulle du ikke ha noen nettleserrelaterte problemer. Alle disse operativsystemene/nettleserne er fullt kompatible med våre TLS-krav.

For programmer som bruker Sign API, støtter disse rammeverkene TLS 1.2:

• Java: Bruk Java 8 eller nyere
  • .NET: Bruk .NET 4.6 eller nyere
  • OpenSSL: bruk OpenSSL 1.0.1 eller nyere

For servere som brukes til mottatte tilbakekall eller webhook-forespørsler fra Sign:

• Støtte for TLS 1.2 og minst én av krypteringsnøkkelpakkene som er oppført nedenfor
  • Ha et gyldig TLS-sertifikat, og inkluder alle mellomliggende sertifikater.

Kunder som ønsker å teste om serveren deres overholder kravene, kan bruke en rekke gratis eller kommersielle verktøy, inkludert Qualys SSLLabs Server Test, for å forsikre seg om at serveren deres godtar TLSv1.2, støtter minst én av krypteringsnøkkelpakkene nedenfor og har et gyldig sertifikat.

Nødvendige TLS-krypteringsnøkkelpakker:

TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_CBC_SHA

TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256

TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256

TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_256_CBC_SHA

TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_256_CBC_SHA384

TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384

TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA

TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256

TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256

TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA

TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA384

TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384

TLS_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA256

TLS_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256

TLS_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA256

TLS_RSA_WITH_AES_256_GCM_SHA384

SSL-sertifikatautoritet / sertifikater (endres 5. oktober 2019)

Adobe Sign flytter til alle nye SSL-sertifikater den 23. september 2019.

Kontakt kundestøtte hvis du har spørsmål.

Gjeldende SSL-sertifikater (gyldig til 5. oktober 2019)

Last ned

Last ned

Ventende SSL-sertifikater (gyldig på/etter 5. oktober 2019)

Last ned

Last ned