Endre tillatelsesnivået for en bibliotekmal

En bibliotekmal er et dokument som kan brukes flere ganger. Oppretteren av malen kan redigere malens felter, tillatelser og navneverdi.

Malens tillatelsesnivå bestemmer hvilke andre brukere i kontoen som har tilgang til og kan bruke malen.

Merk:

Bare brukeren som opprettet malen, kan redigere den.

Hurtigtrinn

1. Gå til siden Behandle.
  2. Klikk på rediger for malen.
  3. Klikk på Vis egenskaper.
  4. Endre tillatelsene til ønsket nivå.
  5. Klikk på Lagre.

Trinn for trinn

1. Klikk på fanen Behandle for å redigere en mal. Rull ned til bibliotekmaldelen og klikk på koblingen for rediger ved siden av malen du vil redigere.

2. Juster feltene på skjermbildet for dra-og-slipp-redigering, inkludert malens tillatelsesnivå eller navneverdi.

Hvis du vil endre tillatelsen for biblioteksmalen, klikker du på Malegenskaper i ruten til høyre for redigeringsmiljøet.

3. Deretter kan du justere tillatelsesnivået for malen til ett av følgende:

• Bare meg: Du er den eneste brukeren som kan vise og sende denne malen.
    • Enhver bruker i gruppen min: Alle brukere i din gruppe kan bruke denne malen.
    • Enhver bruker i organisasjonen min: Alle brukere i hele kontoen kan bruke denne malen.

Klikk på Lagre.

Tips fra kundestøtte

• Selv om du har gitt tillatelse til at alle brukere i kontoen kan bruke malen, er det bare du som kan endre den.
  • Tillatelsen Enhver bruker i gruppen min gjør nettopp det. Hvis du må opprette dokumenter for en annen gruppe, kan du vurdere å la én person administrere flere dokumentkuratorbrukere i kontoen. Dette forenkler ting ved at det bare er én person som administrerer alle dokumentene.
  • Ved å gi malene smarte navn kan du holde brukerne oppdatert. Bruk navnet på gruppen dokumentet er for, foran navnet på dokumentet. Alle kan for eksempel bruke malen "Innkjøpsordre", men gi den navnet "Salg – Innkjøpsordre", slik at de vet hvem den er beregnet på.