Opprette en biblioteksmal

En biblioteksmal er et objekt som kan brukes på nytt. Du kan velge å opprette et skjemafeltlag, som kan brukes på alle opplastede dokumenter, eller du kan opprette et dokument for gjenbruk å dele med brukerne i kontoen din. Du kan som oppretter av biblioteksmalen velge hvem som har tilgang til malen, og du er den eneste som kan redigere eller slette malen.

Merk:

Bare brukeren som oppretter malen kan redigere den eller endre tilgangsnivået.

1. Hjem-siden klikker du Legg til mal i bibliotek.
  2. Gi navn til malen.
  3. Velg et dokument å bruke.
  4. Merk av for Opprette et dokument for gjenbruk.
  5. Velg tillatelser.
  6. Klikk Forhåndsvis eller legg til felter.
  7. Plasser felt i dokumentet.
  8. Klikk Lagre.

1. Hvis du vil opprette en biblioteksmal, klikker du kategorien Dashboard. Deretter går du til inndelingen Andre funksjoner og klikker Legg til mal i bibliotek.

2. Skriv inn navnet på malen i dette feltet. Hvis du ikke eksplisitt angir et navn for malen, bruker feltet navnet på det første dokumentet som er lagt til.

3. Dra og slipp filene til Filer-delen, eller klikk på koblingen Legg til filer øverst til høyre i Filer-feltet, for å bla gjennom systemet.

4. Konfigurere maltypen:

• Gjenbrukbart dokument – Dette alternativet lagrer det fullstendige dokumentet, innholdet og skjemafeltene
    • Gjenbrukbart skjemafeltlag – Dette alternativet lagrer bare skjemafeltlaget som skal brukes på et annet dokument (forskjellig innhold med samme oppsett)
    • Begge – Begge typer maler vil være tilgjengelig

Merk:

Du kan når som helst endre maltype ved å redigere malegenskapene.

5. Konfigurere Hvem kan bruke denne malen

Denne innstillingen gir tilgang til malen basert på brukeren som laster opp:

• Bare meg – Dette alternativet gjør malen tilgjengelig bare for brukeren som laster opp
    • Hvilken som helst bruker i gruppen min – Angivelse av malen på gruppenivå vil opprette en logisk tilknytning mellom malen og gruppen brukeren som laster opp er en del av. Alle medlemmer av gruppen har tilgang til malen
      • Hvis brukeren som lastet opp malen flyttes til en annen gruppe, brytes ikke denne mal-gruppe-tilknytningen
    • Enhver bruker i organisasjonen min – Alle brukere i kontoen har tilgang til malen.

Merk:

I alle tilfellene kan bare brukeren som lastet opp redigere eller slette malen.

Andre brukere kan endre malen etter at den er brukt på en avtale, ved å velge Forhåndsvis og legg til signaturfelt under sendeprosessen.  Dette endrer egenskapene til malen for den separate avtalen, og endrer ikke rotmalen.

6. Klikk på Forhåndsvis og legg til felter for å sende malen til redigeringsmiljøet

7. Miljøet for dra og slipp-redigering åpnes. Dra felt fra ruten til høyre til ønskede plasseringer i dokumentet.

Merk:

Alle feltene som plasseres tilordnes første underskriver som standard. Du kan endre hvem de plasserte feltene tilordnes til ved å gå til rullegardinlisten Mottakere og endre valgt mottaker.

8. Når du er ferdig med å legge til felt, klikker du Lagre.

• Lagre ofte hvis malen har mange felt! Når du klikker Lagre omdirigeres du til Behandle-siden, men det er bedre enn at du mister arbeidet ditt.
  • Intelligent navngiving av feltene i dokumentet kan hjelpe deg i det lange løp. Hvis du skal eksportere dataene underskriverne har angitt, kan navngiving av feltene holder informasjonen organisert og lettere å lese.