Adobe Sign är ett distribuerat program som kan omfatta flera instanser över hela världen.

Varje instans är tätt integrerad med alla andra och möjliggör på så sätt smidiga transaktioner mellan avsändare och mottagare, oberoende av vilken instans de befinner sig på.

Det kan emellanåt vara viktigt att veta vilken instans som innehåller ditt konto. Detta gäller till exempel vid underhåll eller uppgradering av Windows.

Om du vill veta efter vilken instans som innehåller ditt konto, ska du logga in på Adobe Sign och kontrollera webbadressen.

Instansen visas i adressen, precis före echosign.com-delen.

En Adobe Sign-webbadress med instansen markerade