Artikeln nedan innehåller anvisningar för den nya sidlayouten.
Klicka här för att se samma process i den klassiska sidlayouten.

Lägga till en anteckning i en transaktion

När en transaktion skickas kan du koppla en personlig anteckning till den på sidan Hantera. Anteckningen visas endast för användaren som skapade den och den kan endast visas på sidan Hantera i avsnittet Anteckningar.

1. Om du vill lägga till en anteckning till en transaktion går du till sidan Hantera, klickar på ett avtal för att välja det och klickar sedan på fliken Anteckningar bland alternativen på den högra listen

Gå till fliken Anteckningar
  2. Skriv en anteckning i fältet och klicka på Spara anteckning