Få snabb åtkomst till installations-, användar- och uppgraderingshandböcker för aktuella Adobe Sign-integreringar. För vissa av de mer komplexa integrationerna visas även kunskapsdatabasartiklar för bekvämlighetens skull.

Adobe Sign för Salesforce

Obs!

Alla organisationer bör uppgradera till v21.5.1 nu.

v21.5.1 är en förutsättning för alla kommande versioner och måste installeras innan du uppgraderar till senare versioner.

Ytterligare artiklar

Lägg till Adobe Sign till din Salesforce-e-postkomponent

Skicka, påminn, avbryt och mer, allt direkt i ditt e-postprogram. Tillgängligt för Outlook och Gmail

Adobe Sign-anslutningsprogram för Salesforce CPQ

Lägg till en knapp för att skicka dina CPQ-offerter direkt från offertsidan till Adobe Sign

Adobe Sign för självsignering (Community Cloud)

Om du använder communityportaler och vill tillhandahålla signerbara dokument

► Adobe Sign för Enkel signering (Community Cloud)

En komponent för Community Cloud som gör att en utvecklare kan bädda in signeringsmallar i andra Lightning-komponenter

Bevilja åtkomst till Salesforce-användare/-profiler

Om du inte ställt in Adobe Sign för Alla användare

Arbeta med Gruppavtal

Generera uppsättningar av avtal baserat på användardefinierade kriterier

Konverteringsinställningar för leads

Om du använder Adobe Sign med leads i Salesforce vill du förmodligen läsa detta

Gruppmappningar

Justera användare i Adobe Sign-grupper baserat på Salesforce-användarprofil

Konfigurera Salesforce för att skicka stora dokument

Om du överför dokument över 2 MB måste du konfigurera detta

► Konfigurera push-avtal för att skapa externt genererade avtal i Salesforce

Push-avtal är transaktioner som inleds utanför Salesforce, till exempel i webbformulär, och sedan överförs till Salesforce.

Aktivera Chatter och Salesforce1

Inställningar för aktivering av Chatter eller Salesforce1

Konfigurera sidlayout (grundläggande, avancerad och Lightning)

Om du behöver ändra sidlayout till något av de andra alternativen

Obs!

Stödet för Adobe Sign för Salesforce-integrering v18 upphörde 1 mars 2019

Produktuppdateringar, säkerhetsuppdateringar och teknisk support för Adobe Sign för Salesforce v18 upphörde 1 mars 2019

Om du har version 18 eller tidigare, behöver du uppgradera till det nya paketet för att få fortsatt support.

Adobe Sign för Dropbox

Adobe Sign för Microsoft Office

Plattformar som stöds:

• Outlook 2013 (Windows v15+)
  • Outlook 2016 (Windows v16+)
  • Outlook Online med:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Outlook 2016 (Mac v15.35+)

Plattformar som stöds:

• Word eller PowerPoint 2013 (Windows v15 +)
  • Word eller PowerPoint 2016 (Windows v16 +)
  • Word- eller PowerPoint Online (365) med:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Word eller PowerPoint 2016 (Mac v15.34+)

Plattformar som stöds:

• Office 365 med:
    • Chrome v51.0+
    • Firefox v47.0+
    • Microsoft Edge 12+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign för Microsoft PowerApps och Flow

Plattformar som stöds:

• Office 365 med:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign för Microsoft Dynamics

Aktuellt installationspaket för Dynamics 365 CRM (v8)

Handböcker för Dynamics 365 CRM (v8)

Aktuellt installationspaket för Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Handböcker för Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Ytterligare artiklar

Versionsinformation

Microsoft Dynamics 365 for Talent

Adobe Sign för Microsoft SharePoint

Obs!

Lösningen Adobe Sign för SharePoint stöds endast i det klassiska användargränssnittet för SharePoint 2019 On-Premise.

Adobe och Microsoft arbetar för närvarande på att utöka stödet till det moderna användargränssnittet.

Handböcker

Adobe Sign för ServiceNow

Adobe Sign för HR (ServiceNow)

Adobe Sign för SAP SuccessFactors

Adobe Sign för Workday

Adobe Sign för Workplace by Facebook

Adobe Sign för NetSuite

Versionsinformation

Obs!

Stödet för Adobe Sign för NetSuite-integrering v4.0. har upphört

På grund av att ett regressionsfel introducerades när NetSuite uppdaterade sin plattform har teknisk support för Adobe Sign for NetSuite v4.0 och äldre upphört.

Uppgradera till v4.0.1 för fortsatt funktionalitet och support för integreringen.

Adobe Sign för SugarCRM

Adobe Sign API

Obs!

Stödet för äldre API-autentiseringsmodeller i Adobe Sign upphör i augusti 2019

Adobe arbetar aktivt för att tillhandahålla en säker produktupplevelse för våra kunder genom att följa de senaste säkerhetsprotokollen inom branschen. Som en del av den processen avslutar Adobe Sign i augusti 2019 stödet för äldre API-autentiseringsmodeller, vilket gjorde det möjligt att sända användarnamn och lösenord i API-anropet.

PÅVERKAN

Kunder som för närvarande använder den äldre autentiseringsmodellen kommer att behöva byta till den nyare modellen med OAuth-baserad autentisering.

ÅTGÄRD KRÄVS

○ Kunder som använder en integration bör uppgradera till den senaste versionen. Se referenshandböckerna för mer information om alla de senaste Adobe-byggda partnerintegrationerna.

○ Kunder som har skapat en egen integrering med Adobe Sign kommer att behöva uppdatera till den senaste OAuth-baserade autentiseringsmodellen. Mer information finns i denna migreringsguide.

○ Mobila användare kommer att behöva uppdatera till den senaste versionen av Adobe Sign-appen för iOS & Android.

Planerad EOL av SOAP API i juni 2020

Lanseringen av REST API Version 6 ger den bästa programmeringsupplevelsen för Adobe Sign-utvecklare och därför dras SOAP API tillbaka och kommer inte att stödjas efter juni 2020.  REST API är nu det föredragna gränssnittet för integrerare och programutvecklare och kommande utveckling bör övergå till denna API.