Dela ett avtal med en annan användare

Som avsändaren av ett dokument kan du dela ett avtal med andra personer, förutsatt att de har en e-postadress. Den här funktionen är användbar för chefspersoner eller personer som måste se vilka transaktioner som har skickats ut.

Obs!

Endast den användaren som du skickar avtalet till kan redigera eller annullera delade avtal. Genom en delning går det att visa dokumentet och dess historik.

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Hantera om du är avsändaren av avtalet.
  2. Klicka på avtalet.
  3. Klicka på fliken Dela till höger på sidan.
  4. Ange en e-postadress till den du vill dela avtalet med.
  5. Skriv ett meddelande.
  6. Klicka på knappen Dela avtal.

Steg för steg

1. Gå till sidan Hantera om du är avsändare av avtalet och klicka på avtalet. Klicka sedan på fliken Dela till höger på sidan.

NAv to Share tab
  2. Ange e-postadressen till den person som du vill dela det med. Skriv ett meddelande som ska skickas i e-postmeddelandet och klicka sedan på knappen Dela avtal.

Share PAnel

Obs!

Den här delningen kvarstår även om du tar bort transaktionen från din hanteringssidvy.