Legge til brukere i kontoen

Adobe Sign Business/Enterprise lar det finnes flere brukere i samme konto. En konto kan ha like mange aktive brukere i kontoen som den har lisensplasser. (En konto med ti lisensplasser kan for eksempel ha opptil ti aktive brukere.)

Hurtigtrinn

1. Logg på som administrator, og gå til Konto-siden.
  2. Klikk Brukere.
  3. Klikk på Opprett ny bruker.
  4. Oppgi personens e-postadresse, fornavn og etternavn.
  5. Velg en gruppe som brukeren skal opprettes i (valgfritt).
  6. Velg alternativet for å dele alle brukerens avtaler med din konto (valgfritt).
  7. Klikk på Lagre.

Trinn for trinn

1. Gå til Konto -siden som kontoadministrator, og klikk Brukere.

2. Meldingen øverst forteller hvor mange aktive brukere du har, og hvor mange du kan ha i kontoen.

Hvis du har en tilgjengelig lisensplass, kan du legge til en bruker i kontoen.

Hvis du vil legge til en bruker, klikker du plusstegnet øverst til høyre.

Se hvor mange aktive brukere kontoen har.

Merk:

Hvis du ikke har noen ledig lisensplass, må du kjøpe en for flere brukere eller deaktivere en aktiv bruker. Når en bruker deaktiveres, frigis en lisensplass.

3. På siden for oppretting av ny bruker, angir du brukerens e-postadresse, fornavn og etternavn.

Angi om nødvendig hvilken brukergruppe de skal plasseres i, i rullegardinlisten.

• Du kan opprette en ny gruppe ved å velge Opprett en ny gruppe for denne brukeren og deretter angi et gruppenavn

Merk av for Vis deres avtaler hvis du vil at brukernes avtaler skal deles med deg.

Når du har kontrollert at all informasjonen er riktig, klikker du Lagre.

2. Create User Gump

Det vises en fullføringsmelding øverst i vinduet, og den nye brukeren vises i listen over brukere.

Successful add

Brukere legges til med én av flere statuser

• Aktiv – Brukere som har satt et gyldig passord, kan logge på Adobe Sign-systemet
    • Ubekreftet – Brukere med en aktiv konto, men med en ny e-postadresse som ikke er bekreftet ennå
    • Opprettet – Brukere som finnes, men som ikke har angitt et passord ennå og ikke kan logge på
    • Venter – Brukere som finnes fordi de har vært part i en transaksjon, men ikke har mottatt e-postmelding for å angi passord.
    • Inaktiv – Brukere som er blokkert for tilgang til Adobe Sign på alle måter

Hvis en feilmelding (som nedenfor) vises i stedet for fullføringsmelding, kan du se denne artikkelen

Error message