Aktivere en bruker i min konto

Kontoadministratorer kan aktivere en bruker-ID i kontoen på nytt. En inaktiv bruker-ID kan ikke logge på, sende eller signere noen dokumenter. Inaktive bruker-ID-er tar heller ikke opp lisensplass i kontoen. Det er en bra innstilling for tidligere ansatte eller alle som ikke skal ha tilgang til Adobe Sign.

Bare en kontoadministrator kan aktivere en bruker-ID på nytt, og bare hvis det finnes en ledig lisensplass.

Alle kontoadministratorer har myndighet til å aktivere brukere på nytt. Det samme gjelder gruppeadministratorer som har fått myndighet til å legge til brukere av kontoadministratorene.

Hurtigtrinn

1. Logg på som administrator, og gå til Konto > Brukere
  2. Klikk på Alternativer-menyen øverst til høyre, og velg Vis bare inaktive brukere
  3. Klikk på brukerens e-postadresse
  4. Klikk på koblingen Reaktiver bruker

Trinn for trinn

1. Slik reaktiverer du en bruker:

• Logg på som administrator, og gå til Konto > Brukere.
    • Klikk på Alternativer-menyen øverst til høyre, og velg Vis bare inaktive brukere
    Nav to Users
  2. Klikk én gang på bruker du vil reaktivere, for å velge den

• Dette viser koblingen Reaktiver bruker

Klikk på koblingen Reaktiver bruker.

Reactivate User Link
  3. Det vises en fullføringsmelding øverst i vinduet

Brukeren forsvinner fra listen Vis bare inaktive brukere

Success Message

og vises som aktiv bruker i brukerlisten

Active User List

Merk:

En bruker som er reaktivert, har et utløpt passord og kan ikke logge på.

Reaktiveringen sender en e-postmelding for å endre passord til den reaktiverte brukeren

Når passordet er endret, kan brukeren logge på som vanlig, og har full tilgang til alle historiske avtaler, biblioteksmaler og kontrollprogrammer som tidligere var knyttet til brukeren.