Menyteman saknas när du försöker lägga till en filmmeny för ditt projekt. Rullgardinsmenyn för teman fyller inte i listan över menyteman.

Lösning

För att lösa problemet ska du ladda ner DVD-mallarna och extrahera dem till följande plats:

Windows: C:\ProgramData\Adobe\Premiere Elements\16.0\Online

Mac: /Bibliotek /Application Support/Adobe/Premiere Elements/16.0/Online

Listan över menyteman visas nu i rullgardinsmenyn för teman.