Lägga till användare i ditt konto

I Adobe Sign Business/Enterprise kan flera användare finns i samma konto. Ett konto kan ha lika många aktiva användare som det finns platser på kontot. (Ett konto med tio platser kan med andra ord ha upp till tio aktiva användare.)

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Konto som kontoadministratör.
  2. Klicka på Användare.
  3. Klicka på Skapa ny användare.
  4. Ange personens e-postadress, förnamn och efternamn.
  5. Välj en grupp som användaren ska tillhöra (valfritt).
  6. Välj alternativet att dela alla användares avtal med ditt konto (valfritt).
  7. Klicka på Spara.

Steg för steg

1. Som kontoadministratör ska du gå till sidan Konto och klicka på Användare

2. Meddelandet överst talar om hur många aktiva användare som finns för tillfället och det maximala antalet som kan finnas på kontot.

Om du har en ledig plats, kan du lägga till en användare på kontot.

Klicka på plustecknet i det övre högra hörnet om du vill lägga till en ny användare.

Se hur många aktiva användare det finns på kontot.

Obs!

Om du inte har en ledig plats kan du köpa flera platser eller inaktivera en aktiv användare. När en användare inaktiveras blir en plats ledig.

3. I dialogrutan Skapa ny användare ska du ange användarens E-postadress, Förnamn och Efternamn.

Ange vilken användargrupp som användaren ska tillhöra i listrutan om det behövs.

• En ny grupp kan skapas genom att välja Skapa en ny grupp för den här användaren och sedan ange ett gruppnamn

Markera Visa deras avtal om du vill att användarens avtal ska delas med dig.

När du har bekräftat att alla uppgifter är korrekta ska du klicka på Spara.

2. Create User Gump

Ett meddelande om att det lyckades visas högst upp i fönstret och den nya användaren visas i listan över användare.

Successful add

Användare har lagts till med en av flera statusar

• Aktiv – Användare som har angett ett giltigt lösenord och som kan logga in i Adobe Sign-systemet
    • Ej verifierad – Användare med ett aktivt konto, men med en ny e-postadress som inte har verifierats ännu
    • Skapad – Användare som finns men inte angett lösenord och därmed inte kan logga in
    • Väntande – Användare som finns eftersom de redan är en del av en transaktion men inte har fått ett meddelande om att ange lösenord.
    • Inaktiv – Användare som blockeras från att komma åt Adobe Sign

Om ett fel (som nedan) visas istället för meddelandet om att det lyckades ska du läsa den här artikeln

Error message