Återaktivera en användare på mitt konto

Kontoadministratörer kan återaktivera ett användar-ID på ditt konto. Ett inaktivt användar-ID kan inte logga in, skicka eller signera dokument. Inaktiva användar-ID tar inte upp en plats på kontot. Det är en praktisk inställning för anställda som slutat eller personer som inte behöver åtkomst till Adobe Sign.

Endast en kontoadministratör kan återaktivera ett användar-ID och det bara om det finns en tillgänglig plats.

Alla kontoadministratörer och gruppadministratörer som har tilldelats behörighet att lägga till användare av kontoadministratören kan återaktivera användare.

Stegen i korthet

1. Navigera till Konto > Användare som administratör
  2. Klicka på menyn Alternativ i det övre högra hörnet och markera Visa endast inaktiva användare
  3. Klicka på användarens E-postadress
  4. Klicka på länken Återaktivera användare

Steg för steg

1. Så här gör du om du vill återaktivera användare:

• Logga in som administratör och navigera till Konto > Användare.
    • Klicka på menyn Alternativ i det övre högra hörnet och markera Visa endast inaktiva användare
    Nav to Users
  2. Klicka en gång på den användare som du vill aktivera för att markera den

• Då visas länken Återaktivera användare

Klicka på Återaktivera användare.

Reactivate User Link
  3. Ett meddelande om att det lyckades visas högst upp i fönstret.

Användaren försvinner från listan Visa endast inaktiva användare

Success Message

Och visas som en användare i listan Aktiva användare

Active User List

Obs!

En användare som är återaktiverad har ett lösenord som har upphört att gälla och det går inte att logga in.

När en användare återaktiveras skickas ett Ändra lösenord-mejl till den återatkiverade användaren

När lösenordet har ändrats kommer användaren att kunna logga in och har fullständig åtkomst till all historik och alla bibliotek/mallar/widgetar som tidigare kopplats till användaren.