Creative Cloud Packager støtter ikke appversjon CC 2019 eller nyere

Når du starter Creative Cloud Packager, ser du en melding som angir at den nyeste versjonen av Creative Cloud-apper kunerkun tilgjengelig i Administrasjonskonsollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Pakke apper med administrasjonskonsollen.

Du kan bruke administrasjonskonsollen til å opprette pakker som inneholder CC 2019-versjoner av appene. Du kan ikke bruke Creative Cloud Packager til å opprette pakker som inkluderer CC 2019-apper eller nyere.  Creative Cloud Packager, skjermen Programmer og oppdateringerkanikke vise CC 2019-apper.

CC 2019-appene støtter ikke enhets- eller serienummerlisenser. Du kan ikke opprette enhetslisens- eller serienummerpakker som inneholder CC 2019-apper.

CC-apper er ikke tilgjengelige i CCP

Løsning

Hvis du vil opprette pakker for CC 2019-apper, går du til Pakker-fanen fra administrasjonskonsollen. Hvis du vil ha hjelp til å opprette pakker, ser du Pakkeapper i administrasjonskonsollen. Du finner mer informasjon under Veiledning om emballasje.

Du kan bruke administrasjonskonsollen til å opprette pakker for de fleste scenarier, men Creative Cloud Packager kan også brukes til å opprette lisensierte pakker for enkelte eldre brukstilfeller og arbeidsflyter som kan bli påvirket. Setilleggs-informasjonen nedenfor.

Tilleggsinformasjon

Creative Cloud for utdanning: Enhetslisens

De nyeste CC 2019-appene støtter ikke enhetslisenser. Hvis bedriften din bruker enhetslisenser, kan du fortsette å bruke de tidligere versjonene av appene.

Hvis du vil fortsette å bruke enhetslisenser, må du passe på at sluttbrukerne ikke oppgraderer til CC 2019-versjonen avappene,og forbli på de gjeldende distribuerte versjonene.

• Hvis du pakker oppdateringer med Creative Cloud Packager, trenger du ikke å gjøre noe, men du bør beholde 2018-versjonene av produktene.
  • Hvis dine kreative brukere har tilgang til Creative Desktop-appen og kan installere produktene selv, anbefaler vi at du deaktiverer oppdateringer. Se Forhindre at sluttbrukere distribuerer apper og oppdateringer.

Hvis sluttbrukerne har oppgradert programvaren ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsappen og har fjernet de eldre versjonene, må du distribuere pakken CC 2018 enhetslisens på nytt ved hjelp av Creative Cloud Packager.

Creative Cloud for team

Vi overfører til en nydesignet administrasjonskonsoll. Hvis du for øyeblikket har følgende Administratorkonsoll, kan du imidlertid ikke bruke Creative Cloud Packager eller administrasjonskonsollen til å opprette pakker med CC 2019-apper og distribuere disse til sluttbrukerne.

old-teams

Hvis du ønsker å distribuere CC 2019-apper til sluttbrukerne, må du tillate at de laster ned og installerer appene selv.

Du kan opprette en pakke med Creative Cloud-skrivebordsappen. Gjør følgende:

1. Opprett en pakke som bare inneholder Creative Cloud-skrivebordsappen.
  2. Velg alternativet Utvidede rettigheter.
  3. Distribuer pakken.
  4. Deretter kan sluttbrukerne installere CC 2019-apper via Creative Cloud-skrivebordsappen.

Se denne artikkelen for mer informasjon.

Serienummerlisenser

De nyeste CC 2019-appene støtter ikke serienumre. Hvis bedriften eller organisasjonen din bruker serienumre til å lisensiere appene, kan du fortsette å bruke de tidligere versjonene av appene. Hvis du vil fortsette å bruke serienummerlisenser, må du passe på at sluttbrukerne ikke oppgraderer til CC 2019-versjonen av appene.

Hvis du vil fortsette å bruke appene, må du passe på at sluttbrukerne ikke oppgraderer til CC 2019-versjonen avappene,og forbli på de gjeldende distribuerte versjonene.

• Hvis du pakker oppdateringer med Creative Cloud Packager, trenger du ikke å gjøre noe, men du bør beholde 2018-versjonene av produktene.
  • Hvis dine kreative brukere har tilgang til Creative Desktop-appen og kan installere produktene selv, anbefaler vi at du deaktiverer oppdateringer. Se Forhindre at sluttbrukere distribuerer apper og oppdateringer.

Hvis sluttbrukerne har oppgradert programvaren ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsappen og har fjernet de eldre versjonene, må du distribuere pakken CC 2018 serielisens på nytt ved hjelp av Creative Cloud Packager.

Hvis du vil distribuere CC 2019-apper, anbefaler vi at du bruker Navngitte lisenser. Du kan raskt Konfigurere identitet og deretter legge til brukere for å gi dem tilgang til de nyeste appene og tjenestene.