Overfør innholdet ditt fra Adobe ID-kontoen til den nye enterprise-kontoen.

Innledning

Lagring er en kjernekomponent i nettsky-tilbudet som sikrer at du alltid har tilgang til innholdet ditt og relaterte tjenester. Den lar deg administrere Creative Cloud Assets og Document Cloud-ressursene dine. Med Creative Cloud Assets kan du til og med samarbeide og dele mellom brukere. Creative Cloud hjelper deg også med å synkronisere innholdet ditt til skrivebordet. Alt innhold som opprettes eller lastes opp av deg, er knyttet til kontoen din.

Du kan overføre innhold i følgende situasjoner:

• Når du bytter fra en Adobe ID til en Enterprise/Federated ID-konto. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Administrere identitetstyper.
  • Organisasjonen din går over fra en plan for arbeidsgrupper til en enterprise-plan. Applikasjonene dine knyttes da til den nye enterprise-kontoen din.

Adobe tilbyr en automatisert prosess for å overføre innholdet ditt fra den gamle Adobe ID-kontoen din til den nye Enterprise/Federated ID-kontoen, slik at du kan fortsette å arbeide med innholdet.

Når IT-administratoren oppretter Enterprise/Federated ID-kontoen din, mottar du en e-post. E-posten informerer om at du kan overføre innholdet ditt til den nye Enterprise/Federated ID-kontoen din. Før du overfører innholdet ditt, må du forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og fullføre oppgaver før overføring.

Oppgaver før overføring

Ressursoverføringen er en automatisert prosess. Når du starter denne prosessen, overføres alt støttet innhold som er lagret i Adobe ID-kontoen din på dette tidspunktet, til Enterprise/Federated ID-kontoen.

Før du starter ressursoverføringsprosessen, må du logge på Adobe ID-kontoen din for å fullføre følgende oppgaver før overføring.

Administrere ulagret innhold

Lagre arbeidet ditt og synkroniser innholdet ditt til nettskyen for å sikre at du ikke mister arbeid. Logg deretter av Adobe ID-kontoen din fra enheten du vil starte ressursoverføringen fra. Overføringsprosessen logger deg automatisk av alle andre enheter.

Administrere personlig innhold

Prosessen overfører alt støttet innhold fra Adobe ID-kontoen din. Så hvis du har personlig innhold i kontoen din, bør du fjerne dette innholdet fra den aktuelle Adobe ID-kontoen før du starter overføringsprosessen.

Merk:

Se Vanlige spørsmål for listen over støttet innhold.

Overføre innhold

Når du har fullført oppgavene før overføring, følger du trinnene nedenfor for å overføre innholdet ditt fra Adobe ID-kontoen din til den nye Enterprise/Federated ID-kontoen.

1. For å komme i gang klikker du på Logg på kontoen din i e-posten.

Logg på kontoen din
  2. Velg kontotypen Enterprise ID.

Velg kontotype

Merk:

Du kan også starte overføringsprosessen fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, Creative Cloud-filer, Document Cloud-filer eller hvilket som helst Adobe-skrivebordsprogram. For å starte prosessen logger du av Adobe ID-kontoen din og logger deretter på den nye Enterprise/Federated ID-kontoen din.

3. Du blir bedt om å logge på med påloggingsinformasjonen din for Enterprise ID eller Federated ID.

Hvis du logger på enterprise-kontoen din for første gang, må du angi et passord for den nye kontoen.

Fullfør kontoen din

Merk:

Hvis du har en Federated ID-konto, logger du på med SSO-påloggingsinformasjonen din.

4. Når du har logget på den nye Enterprise/Federated ID-kontoen for første gang, sendes du til en side der du kan gi samtykke til ressursoverføringen før du får tilgang til kontoen din.

Hvis du har fullført trinnene før overføring, klikker du på Gå tilbake til påloggingen. Logg deretter på med Adobe ID-en din, og fullfør trinnene før overføring. Neste gang du logger på Enterprise/Federated ID-kontoen din, blir du spurt om å gi ditt samtykke til ressursoverføringen igjen.

Siden for å gi samtykke til ressursoverføring

Gi Adobe ditt samtykke til å overføre innholdet ditt. Se Vanlige spørsmål for detaljer om hvorfor Adobe trenger ditt samtykke til å overføre innholdet ditt.

For å starte overføringen velger du Ja, jeg vil at Adobe skal overføre innholdet mitt og klikker på Fortsett.

Hvis du ikke vil overføre innholdet ditt, velger du Nei, jeg vil overføre innholdet mitt manuelt senere og klikker på Fortsett. Hvis du vil overføre innholdet ditt manuelt senere, kan du se Overføre ressurser.

Forsiktig!

Hvis du velger å gå videre uten å overføre innholdet ditt, får du ikke dette valget igjen. Se Vanlige spørsmål for flere detaljer.

5. Når du har gitt samtykke, begynner ressursoverføringsprosessen.

Forsiktig!

Ikke gjør endringer i innholdet mens ressursoverføringsprosessen pågår.

6. Når overføringen er fullført, vises en melding om at overføringen var vellykket, og du blir logget på Enterprise/Federated ID-kontoen din.

Det overførte innholdet er nå tilgjengelig i den nye Enterprise/Federated ID-kontoen din.

7. Hvis det oppstår en feil under overføringsprosessen, får du følgende beskjed. Se Vanlige spørsmål for flere detaljer.

Avbrutt
  8. Hvis du vil gå tilbake til påloggingsskjermen, klikker du på Avbryt og gå tilbake til påloggingen.

Når du logger på igjen:

• Hvis avbruddet skjedde før overføringen begynte, blir du sendt til siden der du kan gi samtykke til ressursoverføringen.
    • Hvis avbruddet skjedde etter at overføringen var fullført, logges du direkte inn på den nye Enterprise/Federated ID-kontoen din.
    • Hvis du fortsatt får feilmeldinger, må du kontakte IT-administratoren i organisasjonen din for å få hjelp.
  9. Når ressursoverføringen er fullført, gjør du følgende for å ta kontroll over din personlige Adobe ID-konto:

1. Logg på med Adobe ID-kontoen din.
    2. Endre Adobe ID-en din med din personlige e-postadresse.
    3. Endre det eksisterende passordet.