Mange organisasjoner er avhengige av ulike utvidelser for å støtte egendefinerte arbeidsflyter. Vi har gjort denne prosessen enklere ved at du kan pakke tilleggsmoduler i distribusjonspakken du opprettet ved hjelp av bedriftskonsollen. Dette betyr at du kan installere Creative Cloud-applikasjoner og tilleggsmoduler i én enkelt utrulleringsprosess.

Følg instruksjonene nedenfor for å ta med tilleggsmoduler i en pakke:

1. I konfigureringsskjermen aktiverer du Opprett en mappe for utvidelser og inkluder kommandolinjeverktøyet for Extension Manager.

Opprette mappe for å administrere tilleggsmoduler
  2. Når du har fullført prosessen med å opprette pakken, blir følgende mappe opprettet i pakkemappen:

<pakkenavn>/Build/post/addon/ZXP

3. Last ned og plasser plugin-moduler og tilleggsmoduler du vil installere som en del av distribusjonen, i mappen ovenfor.

4. Utruller pakken til brukerne i organisasjonen.

Når du utrullerer en pakke som inneholder plugin-moduler og tilleggsmoduler, blir disse installert i de angitte Adobe-produktene som er installert på sluttbrukernes datamaskiner.

Du må imidlertid være oppmerksom på følgende:

• Denne distribusjonsmetoden støttes for distribusjon til navngitte brukere. Den støtter ikke anonym, serialisert distribusjon.
  • Når en pakke installeres på en datamaskin, blir alle produktene installert før plugin-modulene eller tilleggsmodulene installeres. Dette innebærer at eventuelle feil som oppstår under installeringen av plugin-modulene eller tilleggsmodulene, ikke påvirker installeringen av produktene.
  • Plugin-moduler og tilleggsmoduler blir ikke installert på en sluttbrukers datamaskin hvis de angitte Adobe-produktene ikke allerede er installert eller blir installert som en del av pakken.
  • Krypterte plugin-moduler (som er lastet ned fra Adobe Exchange), blir ikke installert. Dermed kan tilleggsmoduler som har blitt delt privat, distribueres ved hjelp av denne metoden fordi de ikke inneholder kryptering.
  • Hvis en plugin-modul eller tilleggsmodul krever at det angitte produktet startes på nytt, må sluttbrukerne gjøre det før plugin-modulen eller tilleggsmodulen blir tilgjengelig.