Adobe Admin Console støtter flere beskyttelsesnivåer og policyer for passord for å ivareta sikkerheten. Du kan velge et passordbeskyttelsesnivå som skal gjelde for alle brukerne i organisasjonen. Adobe støtter tre sikkerhetsnivåer. Passordpolicyer gjelder for kontotypen Adobe ID og Enterprise ID.

Alle kontoer har en utelåsingsmekanisme. Hvis systemet oppdager flere mislykkede påloggingsforsøk på kort tid, blir brukerkontoen midlertidig utilgjengelig for å hindre uberettiget tilgang.

Hvis du vil angi en passordpolicy, gjør du følgende:

1. I Admin Console går du til Innstillinger > Innstillinger for godkjenning.

2. Velg et verifiseringsnivå for brukerne dine.

Når du klikker på et alternativ, blir det automatisk valgt og lagret.

Verifiseringsnivåer