Når du er kunde av Adobe Enterprise-produkter og -tjenester, kan du gjøre krav på et domene for å konfigurere enterprise-brukerkontoer. Som bevis på at du eier domenet du gjør krav på, må du legge til en TXT-post med tokenet du får fra Adobe. Fremgangsmåten for å legge til en TXT-post varierer etter hvilken domenevert du har, men her er noen generelle instruksjoner.

1. Logg på domenekontoen hos domeneverten.

2. Finn siden for å oppdatere DNS-posten til domenet. Siden kan hete DNS Management, Name Server Management eller Advanced Settings.

3. Finn TXT-postene for domenet.

4. Legg til en TXT-post med verdien adobe-idp-site-verification=<token>, der tokenet er nummeret som er oppgitt i Admin Console.

Hvis for eksempel tokenet er "asdfadgalfjsadr3232324sdfesf", vil TXT-posten være:

@ 3600 IN TXT "adobe-idp-site-verification=asdfadgalfjsadr3232324sdfesf"

Merk:

Etiketten for TXT-posten må samsvare med domenet som kreves.

5. Lagre endringene.

Merk:

Det kan ta opptil 72 timer før endringer i DNS-innstillinger trer i kraft. Etter at domenet er validert, kan du fjerne TXT-posten.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Konfigurere identitet.