Aktuell rolle: Sluttbrukere

stock entitlement-01

Som en del av en organisasjon som har kjøpt Adobe Stock for enterprise, kan du dele et antall gruppedelte kreditter som tildeles av administratoren i Admin Console.

Merk:

Du kan ha ulike typer kreditter avhengig av Enterprise-tilbudet:

Standard-kreditter brukes bare for å lisensiere standardbilder (fotografier, bilder, illustrasjoner).

Universelle kreditter brukes for å lisensiere alle typer ressurser (inkludert standardbilder, HD/4K-videoer, bilder i Premium-samlingen, maler, 3D-ressurser og mer).

Premium-kreditter brukes for å lisensiere alle typer ressurser bortsett fra standardbilder (inkludert HD/4K-videoer, bilder i Premium-samlingen, maler og 3D-ressurser).

Når du eller en annen bruker av en produktprofil for Adobe Stock lisensierer en ressurs, kan den ressursen lastes ned av alle brukere i organisasjonen uten å lisensieres på nytt. Du kan se alle Adobe Stock-ressurser som er lisensiert av organisasjonen, i lisenshistorikken. Du kan også se ressurser som allerede er lisensiert av andre brukere i organisasjonen, på søkeresultatsider og i Creative Cloud-applikasjonene. Disse er merket som Lisensiert.

LicensedBadge
Lisensiert-merket på Adobe Stock

LicensedBadgeApps
Lisensiert-merket i CC-applikasjoner

Merk:

Avhengig av innstillingene valgt av administratoren i Admin Console kan du:

• Få tilgang til forhåndsvisninger i HD uten vannmerker
  • Fylle ut noen obligatorisk og valgfrie referanser når du lisensierer arkivressurser
  • Ikke lisensiere enkelte ressurstyper

ReferencesModal
Skjemaet for lisensreferanser

Når du har nådd nedlastingsgrensen for produktprofilen du er medlem av, kan du ikke lisensiere flere ressurser. Du kan eventuelt kontakte administratoren din for å øke nedlastingsgrensen for produktprofilen.

Viktig å tenke på

På Adobe Stock-webområdet kan du velge visning av rettigheter i følgende situasjoner:

• Når du logger på Adobe Stock for første gang
  • Hvis du også har en personlig rettighet eller arbeidsgrupperettighet for Adobe Stock
  • Hvis du tilhører flere produktprofiler for Adobe Stock (innenfor samme organisasjon eller via flere organisasjoner)
identity menu
Identitet-menyen fra Adobe Stock

Merk:

Når du er logget på Adobe Stock-webområdet med en Enterprise eller Federated ID, kan du ikke bytte direkte til din personlige konto eller arbeidsgruppekonto. Du kan logge av og deretter logge på igjen med Adobe ID-en din.

Hva du må tenke på i forhold til Creative Cloud Libraries

Brukere som er berettiget til Creative Cloud for enterprise med tjenester, kan gjøre ett av følgende:

• Lagre Adobe Stock-ressurser (forhåndsvisninger og lisensierte filer) på skrivebordet
  • Lagre Adobe Stock-ressurser (forhåndsvisninger og lisensierte filer) til sine biblioteker og dra nytte av integrasjonsarbeidsflyten

Brukere som ikke har tilgang til lagring eller som har brukt opp kapasiteten, kan bare lagre Adobe Stock-ressurser (forhåndsvisninger og lisensiert filer) på skrivebordet.