Typekit heter nå Adobe Fonts og er inkludert i Creative Cloud og andre abonnementer. Finn ut mer.

IT-administratorer for en organisasjon kan konfigurere tjenester og lagringstilgjengelighet for brukergrupper fra Adobe Admin Console. Både Creative Cloud for enterprise- og Document Cloud for enterprise-planer inkluderer tjenester som kan konfigureres. Hvis du vil vite mer om hvordan du konfigurerer tjenester, kan du se Konfigurer tjenester.

Tabellen nedenfor viser informasjon om tjenestene som kan aktiveres eller deaktiveres i Adobe Admin Console. Den forklarer også hvor hver tjeneste er tilgjengelig fra, hvis en bruker har rett på tilgang til tjenesten.

Navn Tjenester

Tilgang

Web = Støtte for pålogging

Beskrivelse

Bilder

• http://lightroom.adobe.com
  • Lightroom mobile-app
  • https://lightroom.adobe.com
  • Lightroom
  • Creative Cloud-mobilapplikasjoner
Rediger, organiser og del bilder hvor som helst og når som helst med Lightroom mobile, en tilleggsapplikasjon til Lightroom for skrivebordet.
Fonts
  • Adobe Fonts
  • https://fonts.adobe.com/
  • Illustrator
  • Photoshop
  • Muse
  • InDesign
  • InCopy
  • Creative Cloud-skrivebordsprogram
  • Creative Cloud-mobilapplikasjoner
En skrifttjeneste som henter tusenvis av skrifter fra skriftpartnere inn i ett bibliotek, slik at man kan bla raskt gjennom dem, enkelt bruke dem på Internett eller på skrivebordet, og få endeløs typografisk inspirasjon. Adobe Fonts er inkludert i Creative Cloud-abonnementet.
Fellesskap
  • Behance
  • Adobe Portfolio
Behance er en porteføljeplattform som medlemmer bruker til å opprette en offentlig portefølje av sitt kreative arbeid. Med Adobe Portfolio kan medlemmer opprette og administrere et fullt tilpasset personlig porteføljenettsted i løpet av minutter.
Edge Inspect
  • Edge Inspect
  • Vertsbasert tjeneste
  • Edge Inspect
Forhåndsvis og undersøk webdesign og innhold på mobile enheter.
Extract
  • Creative Cloud for enterprise > Creative Cloud-filer: http://assets.adobe.com
  • Dreamweaver
  • Brackets
Fornyer arbeidsflyten for utvikling av kode for webdesignere og utviklere.
Story Plus
  • Story CC Plus
  • https://story.adobe.com
  • Prelude
  • Premiere Pro
Kombinerer funksjoner for manusforfattere med produksjonsplanlegging og rapporteringsverktøy.
PhoneGap Build
  • PhoneGap Build
  • https://build.phonegap.com/
Pakk mobilapper i nettskyen.
Device Preview
  • Enhets-forhåndsvisning
  • Dreamweaver
  • Photoshop
Gir deg nøyaktige forhåndsvisninger i sanntid av mobilapper, responsive webdesign og faktiske enheter i kontekst fra Photoshop og Dreamweaver.
Publiseringstjenester
  • Adobe XD-publiseringstjenester
  • Adobe XD
Adobe XD er designløsningen for brukeropplevelse og brukergrensesnitt for å utforme, lage prototyper av og dele engasjerende brukeropplevelser. Med XD-publiseringstjenester kan designere publisere interaktive prototyper eller designspesifikasjoner ved å opprette private koblinger som bare kan åpnes med en invitasjon, eller offentlige koblinger som kan åpnes av alle som har koblingen.
Publish Online
  • Publish Online
  • Adobe InDesign
Lar brukere publisere alle InDesign-dokumenter på Internett og dele dem over sosiale nettverk, på e-post eller som URL.
PDF Services
  • PDF Services
  • https://documents.adobe.com/
  • Acrobat Standard eller Pro
  • Acrobat Reader
  • Document Cloud-mobilapplikasjoner
Viktige PDF-verktøy for å lagre og dele filer på Internett, i tillegg til å opprette, kombinere, eksportere, organisere, fylle ut og signere dokumenter.
Adobe Sign
  • Adobe Sign
  • https://documents.adobe.com/
  • Acrobat Standard eller Pro
  • Acrobat Reader
  • Document Cloud-mobilapplikasjoner
Sende, signere, spore og administrere signerte dokumenter.
Adobe Spark
  • Adobe Spark
  • https://spark.adobe.com/
  • Adobe Spark Slate
  • Adobe Spark Video
  • Adobe Spark Post

Bruk Spark Post til å opprette sosiale innlegg og grafikk.

Bruk Spark Slate til å opprette webartikler ved å kombinere tekst og grafikk.

Bruk Spark Video til å lage videoer ved å ganske enkelt fortelle din historie og tilpasse den med temaer, bilder, ikoner og tekst.

Team Projects
  • Adobe Premiere Pro CC
  • After Effects CC
  • Adobe Prelude CC
  • Adobe Media Encoder CC
  • Adobe Premiere Pro CC
  • After Effects CC
  • Adobe Prelude CC
  • Adobe Media Encoder CC
En driftet samarbeidstjeneste for CC Enterprise-brukere som gjør at redaktører og bevegelsesgrafikere kan jobbe samtidig på delte gruppeprosjekter i Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Adobe Prelude CC og Adobe Media Encoder CC.