Denne siden fokuserer på abonnement-lisensiering gjennom Value Incentive Plan (VIP)-kjøpsprogrammet i Folkerepublikken Kina (KINA).

Lær mer om VIP i Kina på Adobe.com.

Hva er VIP?

VIP gir organisasjoner av alle størrelser valgene og kontrollen de trenger for å på en enkel måte gi de riktige Adobe-produktene til riktig person. VIP er en kostnadseffektiv, enkel måte å utrullere alltid oppdaterte versjoner av Creative Cloud og Document Cloud på tvers av organisasjonen. Creative Cloud gir deg verdens beste samling av kreative verktøy, inkludert Photoshop, Illustrator, InDesign og Premiere Pro. Document Cloud driver 100 % digitale arbeidsflyter med Adobe Acrobat og mer.

Hvordan lisensieres VIP-produkter?

I Folkerepublikken Kina (KINA), tilbyr VIP et lisensieringsalternativ med navngitt bruker som gir VIP-medlemskap til en enkeltbruker. Dette alternativet er tilgjengelig for Creative Cloud for teams Alle applikasjoner, og den applikasjonsbaserte planen for Creative Cloud for teams (unntatt Muse), i tillegg til Acrobat Standard DC og Acrobat Professional DC, i forenklet kinesisk språk. Tjenester er for tiden ikke inkludert i lisenser til bruk og distribusjon i Kina. Hvis du vil ha informasjon om administrasjon av VIP-lisenser, kan du se på VIP-programveiledningen for virksomheter og offentlig instanser eller utdanning.

Kan abonnementer på VIP-lisenser distribueres i et virtuelt miljø?

Nei. VIP-lisensiering er ikke kompatibelt med virtuelle miljøer.

Hva er forskjellen mellom VIP og VIP Select?

VIP er grunnprogrammet og inkluderer de følgende funksjonene:

• Øyeblikkelig installering
  • Automatisk samsvar
  • Abonnementer med løpende oppdateringer gir tilgang til de siste versjonene av nettskyprodukter
  • Standardiserte avtaler uten kontraktsfornyelse
  • Muligheter for årlig eller utvidet periode

VIP Select er en status for VIP-medlemskap som oppnås automatisk når minimumskravet til lisenser innen en enkelt periode har blitt møtt (10+ lisenser innen markedssegmenter for virksomheter eller offentlige instanser, 50+ for markedssegmentet for utdanning).

Lær mer om VIP i Kina på Adobe.com. Hvis du vil ha mer informasjon om VIP Select og 3 års binding, kan du se på VIP Select-hjelp.

Hvor kan jeg finne programveiledningen for VIP?

Hvor kan jeg se igjennom betingelser og vilkår for VIP?

Betingelser og vilkår for VIP er tilgjengelig på siden Betingelser og vilkår for Adobe Value Incentive Plan på adobe.com.

Jeg kjøper for et internasjonalt selskap, og vi får brukere i Kina. Er det noen begrensninger?

Du må bruke en separat VIP-avtale for å kjøpe lisenser for bruk og distribusjon i Kina (en VIP-avtale for Kina). En VIP-avtale for Kina kan ikke brukes til å kjøpe lisenser for distribusjon i noen andre land eller områder. Lisenser for bruk i Kina må kjøpes via en autorisert Adobe-forhandler som befinner seg i Kina.

Eksempel:

ABC Company er basert i USA. Noen av de ansatte bor riktignok i USA, og

andre bor i Folkerepublikken Kina. ABC må kjøpe nord-amerikanske lisenser for de ansatte som er bosatt i USA, og kinesiske lisenser for de ansatte som er bosatt i Kina.

Hvis du kjøpte Creative Cloud for teams via Adobe eller en Adobe-autorisert forhandler, må du gjøre ett av følgende:

• Få det lokale kontoret til ABC Company i USA til å kjøpe fra Adobe eller deres lokale forhandler, eller forhandlere over hele verden med en amerikansk VIP-avtale
  • Og Kina må kjøpe fra sin lokale forhandler med en separat VIP-avtale for Kina.

Hvordan får jeg mest ut av kjøpene mine som er foretatt på en egen VIP for Kina, når vi har et internasjonalt selskap?

Hvis firmaets totale innkjøp gir mulighet til å oppnå VIP Select, eller til å øke VIP Select-nivået basert på kjøp som er gjort i Kina, foreslår vi at du ber om et koblet medlemskap. Dette tillater at kjøp kan gjøres på separate regionale VIP-avtaler, mens du fortsatt samler inn det totale antallet lisenser for å oppnå VIP Select til felles fordel for hvert område. For å lære mer om koblede medlemskap, kan du lese VIP-programveiledningen eller snakke med en forhandler.

Hva skjer hvis jeg reiser utenfor lisensdistribusjonsområdet mitt?

Bruk av lisenser utenfor den identifiserte distribusjonsregionen aksepteres når det gjelder reiser nå og da. Men vi forventer at primær bruk vil foregå i distribusjonsregionen som ble angitt på kjøpstidspunktet.