Yhteenveto kolmesta Adobe Sign for Salesforcen tukemasta sivuasettelusta ja niiden määrittämisestä.

Yleiskatsaus

Adobe Sign for Salesforcessa on kolme sivutyyliä sopimusten luomista, muokkausta ja näyttämistä varten. Lightning-asettelu on oletuksena ja suositeltava asettelu. Alla on tietoja asettelujen välisistä eroista ja ohjeita sivuasettelusta toiseen siirtymisestä.

Perussopimus-sivutyyli - Tällä sivulla käytetään Salesforce.com-vakiosivuasettelua sopimuksen näyttämiseen ja muokkaamiseen. Uuden sopimuksen lähettämistä varten tarvitaan vielä muutama vaihe - sopimuksen luonti, tallennus ja tiedostojen liittäminen erillisellä näytöllä. Tällä sivulla sivuasetteluun voidaan tehdä suuria muutoksia (lisäämällä tai poistamalla omia mukautettuja kenttiä ja vaihtoehtoja). Monet uusimmista päivitetyistä ominaisuuksista eivät ole käytettävissä perussivulla.

Lisäsopimus-sivutyyli - Tämän sivun avulla Adobe Sign -sopimuksen voi luoda yhdellä sivulla – määrittää vastaanottajia, nimetä sopimuksen, valita vaihtoehtoja, liittää tiedostoja ja lähettää. Tällä sivulla voidaan myös määrittää entistä joustavammin jokaisen sopimuksen vastaanottajien lukumäärä ja tyyppi. Tämän sivutyylin kehittäminen lopetettiin 17. versioon, joten uudempia versio-ominaisuuksia ei ehkä ole saatavissa käyttäjille, jotka valitsevat tämän sivun.

Lightning-sivutyyli (oletus) – Tämä sivu on tällä hetkellä oletuksena, ja tuleva kehittäminen kohdistetaan tähän asetteluun.  Useimmat uudet ominaisuudet (versio 18+) edellyttävät Lightning-asettelua sekä ominaisuuksia kuten allekirjoitusryhmien lisääminen, sopimusten muokkaus lennon aikana ja lähettämisen hybridityönkulut. Sivuasettelua koskevat tällä hetkellä seuraavat rajoitukset:

• Lightning ei tue kenttäjoukkoja.
  • Lightning sallii vain ~700KB:n ladatut tiedostot (vrt. lisäsopimuksen sallima 1,7 MB)

Jos kenttäjoukkojen tai ladattavien tiedostojen koon on oltava yli 700 K, käytä Lisäsopimus-asettelua. Muussa tapauksessa on suositeltavaa käyttää Lightning-sivua uusissa asetteluissa.

Perussivu

Jotta Perussopimus-sivutyyliä voi käyttää oletuksena olevan Lisäsopimus-sivutyylin sijaan, sivuasettelu ja sopimuspainikkeet on asetettava uudelleen kuten seuraavissa osioissa on esitetty:

• Perussopimus-sivuasettelun asettaminen
  • Sopimuspainikkeiden asettaminen sivuasetteluun

Lisäksi annetaan ohjeet seuraavista toiminnoista:

• Miten allekirjoituskentät lisätään ja otetaan käyttöön sivuasettelussa
  • Miten sopimus lähetetään perussivun avulla

Perussopimus-sivuasettelun asettaminen

1. Siirry Määritä > Laadi > Luo > Objektit.

2. Napsauta Sopimus-linkkiä.

Mukautettu objekti - sopimuksen selite
  3. Siirry osioon napsauttamalla Sivuasettelut-linkkiä sivun yläosassa.

4. Napsauta Sivuasettelun kohdistus -painiketta.

page layout button
  5. Napsauta Muokkaa kohdistusta -painiketta.

6. Valitse kaikki profiilit napsauttamalla otsikkoa Sivuasettelu.

Valitse kaikki napsauttamalla Sivuasettelu-otsikkoa.
  7. Valitse pudotusvalikosta Sopimusasettelu Enterprise / rajoittamaton.

8. Valitse Tallenna.

Perussopimus-painikkeiden määrittäminen

1. Siirry Määritä > Laadi > Luo > Objektit.

2. Napsauta Sopimus-linkkiä.

Mukautettu objekti - sopimuksen selite
  3. Napsauta sivun yläosassa Painikkeet, linkit ja toiminnot -linkkiä.

4. Napsauta Muokkaa-linkkiä Uusi-tietueen vieressä.

Napsauta Muokkaa-linkkiä Uusi-tietueen vieressä.
  5. Ota käyttöön Vakio Salesforce.com-sivu-vaihtoehto.

Valitse vakiosivuvaihtoehto.
  6. Napsauta Tallenna-painiketta.

7. Napsauta Muokkaa-toimintoa Muokkaa-toiminnon vieressä.

Napsauta Muokkaa-linkkiä Muokkaa-tietueen vieressä.
  8. Ota käyttöön Vakio Salesforce.com-sivu-vaihtoehto.

Valitse vakiosivuvaihtoehto.
  9. Valitse Tallenna.

10. Napsauta Muokkaa-toimintoa Näytä-tietueen vieressä.

Napsauta Muokkaa-linkkiä Näytä-tietueen vieressä.
  11. Ota käyttöön Visualforce-sivu, valitse pudotusvalikosta EchoSignAgreement.

Visualforce-sivun määrittäminen
  12. Valitse Tallenna.

13. Varmista, että Painikkeet, Linkit ja Toiminnot -osio näyttää tältä:

Kaikkien painikkeiden näyttö konfiguroitu

Perus-sivuasettelun kenttien lisääminen

Lisää kenttiä kuten ”Asiakas”, ”Myynti”, ”Kirjanpito” jne. Adobe Sign -sopimusobjektiin ja käytä niitä allekirjoittajien määrittämiseen Vastaanottaja- ja Muut vastaanottajat -vakiokenttien sijaan. Varmista kenttien luonnin yhteydessä, että niiden sovellusliittymien nimet tallennetaan.

Kun tarvittavat mukautetut kentät lisätään sopimussivun asetteluun, päivitä Ohita vastaanottajakentän luettelo -asetus näiden kenttien sovellusliittymän nimiluettelolla siinä järjestyksessä, jossa ne pitäisi huomioida allekirjoituksessa.

1. Luo mukautetut kentät sopimusobjektiin

2. Hae kenttien sovellusliittymän nimet

Esimerkki SFDC:n sovellusliittymän nimestä
  3. Siirry Määritä > Muodosta > Kehitä > Mukauta asetukset.

4. Napsauta selitettä Adobe Sign -asetukset.

Linkki Adobe Sign -asetukset
  5. Napsauta Hallinta-painiketta.

6. Valitse Uusi tai Muokkaa (sen mukaan, onko asetuksia muokattu aiemmin).

7. Etsi vaihtoehto Ohita vastaanottajakentän luettelo

8. Muokkaa tätä asetusta siten, että se sisältää sopimustietueen luettelon sovellusliittymän kenttien nimistä pilkulla erotettuina. Kenttien nimien tulee olla järjestyksessä ja sisältää kentät, joista vastaanottajat luetaan. (esim. My_First_Signer__c, My_Second_Signer__c)

Ohita vastaanottajakentän luettelo
  9. Valitse Tallenna.

Kun ohitus on käytössä, Adobe Sign korvaa kentät siinä järjestyksessä, jossa ne lueteltiin oletusallekirjoitusjärjestykseen.

Sopimusten lähettäminen Perussivulta

Perussivulta lähettäminen vastaa lähes kokonaan kaikkia muita Adobe Signin lähetysprosesseja.  Saatavana olevat ominaisuudet ovat hieman suppeampia, mutta eri vaiheiden toiminnot sisältävät vain yhden merkittävän eron. Sopimus on ensin tallennettava ja liitettävä sen jälkeen seuraavaan vaiheeseen.

1. Määritä vastaanottajat

2. Nimeä sopimus

3. Kirjoita viesti

4. Valitse allekirjoituksen tyyppi, kieli ja muut merkitykselliset lähetysasetukset.

5. Napsauta Tallenna-painiketta.

Perussopimuksen määrityssivu
  6. Sivulla päivitetään ja esitetään määritetty sopimus painikkeella tiedostojen lataamiseksi järjestelmästä tai Salesforcesta.

Liitä asiakirja(t)

Määritetty sopimus valmis asiakirjan liittämistä varten
  7. Napsauta Lähetä allekirjoitettavaksi -painiketta.

Lisäsivu

Lisäsopimus-sivutyyliin vaihtamisen yhteydessä sivuasettelu ja sopimuspainikkeet on asetettava uudelleen kuten seuraavissa osioissa on esitetty:

• Perussopimus-sivuasettelun asettaminen
  • Sopimuspainikkeiden asettaminen sivuasetteluun
  • Kenttäasetusten lisääminen sopimussivulle

Huomautus:

Lisäsopimus-sivu on saatavana vain asiakkaille, joilla on Adobe Sign for Salesforce -paketin versio 10 tai uudempi.

Lisäsopimus-sivuasettelun asettaminen

1. Siirry Määritä > Laadi > Luo > Objektit.

2. Napsauta Sopimus-linkkiä.

Mukautettu objekti - sopimuksen selite
  3. Siirry osioon napsauttamalla Sivuasettelut-linkkiä sivun yläosassa.

4. Napsauta Sivuasettelun kohdistus -painiketta.

page layout button
  5. Napsauta Muokkaa kohdistusta -painiketta.

6. Valitse kaikki profiilit napsauttamalla otsikkoa Sivuasettelu.

Valitse kaikki napsauttamalla Sivuasettelu-otsikkoa.
  7. Valitse pudotusvalikosta Sopimuksen ammattiasettelu.

8. Valitse Tallenna.

Lisäsopimuksen painikkeiden määrittäminen

1. Siirry Määritä > Laadi > Luo > Objektit.

2. Napsauta Sopimus-linkkiä.

Mukautettu objekti - sopimuksen selite
  3. Napsauta sivun yläosassa Painikkeet, linkit ja toiminnot -linkkiä.

4. Napsauta Muokkaa-linkkiä Uusi-tietueen vieressä.

Napsauta Muokkaa-linkkiä Uusi-tietueen vieressä.
  5. Ota käyttöön Visualforcen EchoSign Agreement Advanced (EchoSign-lisäsopimus) -sivu.

Ota käyttöön Visualforce-sivu.
  6. Napsauta Tallenna-painiketta.

7. Napsauta Muokkaa-toimintoa Muokkaa-toiminnon vieressä.

Napsauta Muokkaa-linkkiä Muokkaa-tietueen vieressä.
  8. Ota käyttöön Visualforce-sivu EchoSign Agreement Advanced EchoSign-lisäsopimus.

Ota käyttöön Visualforce-sivu.
  9. Valitse Tallenna.

10. Napsauta Muokkaa-toimintoa Näytä-tietueen vieressä.

Napsauta Muokkaa-linkkiä Näytä-tietueen vieressä.
  11. Ota käyttöön Visualforce-sivu EchoSign Agreement Advanced (EchoSign-lisäsopimus).

Visualforce-sivun määrittäminen
  12. Valitse Tallenna.

13. Varmista, että Painikkeet, Linkit ja Toiminnot -osio näyttää tältä:

Kaikkien painikkeiden näyttö konfiguroitu

Kenttäasetusten lisääminen lisäsopimussivulle

Kenttäasetusten avulla voit lisätä kenttiä, joita haluat näyttää ja muokata sopimussivun näytöllä. Voit käyttää Adobe Sign for Salesforcen sisäistä kenttäasetusta ja lisätä yhden tai useamman kentän sopimussivulla näkyvästä sopimusobjektista.

Adobe Sign for Salesforcessa on sisäinen kenttäasetus, jota voit käyttää. Mukauta se suorittamalla alla esitetyt vaiheet:

1. Siirry Määritä > Laadi > Luo > Objektit.

2. Napsauta selitteen Sopimus-linkkiä.

Napsauta Sopimus-selitettä.
  3. Siirry osioon napsauttamalla Kenttäjoukut-linkkiä sivun yläosassa.

4. Napsauta Muokkaa-linkkiä.

Kenttäasetusominaisuuden muokkaminen
  5. Valitse kenttä, jonka haluat lisätä, ja vedä se Kenttäasetuksessa-ruutuun. Huomaa, että Adobe Sign tukee vain sopimusobjektin kenttiä, ei muiden objektien kenttiäVaiheen teksti

Kenttäasetusten lisääminen sopimussivulle
  6. Napsauta Tallenna-painiketta.

Lightning-sivu

Lightning-sivutyyliin vaihtamisen yhteydessä sivuasettelu ja sopimuspainikkeet on asetettava uudelleen kuten seuraavissa osioissa on esitetty:

• Perussopimus-sivuasettelun asettaminen
  • Sopimuspainikkeiden asettaminen sivuasetteluun

Huomautus:

Lightning-sivu on saatavana vain asiakkaille, joilla on Adobe Sign for Salesforce -paketin versio 18 tai uudempi.

Lightning-sivuasettelun asettaminen

1. Siirry Määritä > Laadi > Luo > Objektit.

2. Napsauta Sopimus-linkkiä.

Mukautettu objekti - sopimuksen selite
  3. Siirry osioon napsauttamalla Sivuasettelut-linkkiä sivun yläosassa.

4. Napsauta Sivuasettelun kohdistus -painiketta.

page layout button
  5. Napsauta Muokkaa kohdistusta -painiketta.

6. Valitse kaikki profiilit napsauttamalla otsikkoa Sivuasettelu.

Valitse kaikki napsauttamalla Sivuasettelu-otsikkoa.
  7. Valitse pudotusvalikosta Sopimuksen ammattiasettelu.

8. Valitse Tallenna.

Lightning-sivun painikkeiden asettaminen

1. Siirry Määritä > Laadi > Luo > Objektit.

2. Napsauta Sopimus-linkkiä.

Mukautettu objekti - sopimuksen selite
  3. Napsauta sivun yläosassa Painikkeet, linkit ja toiminnot -linkkiä.

4. Napsauta Muokkaa-linkkiä Uusi-tietueen vieressä.

Napsauta Muokkaa-linkkiä Uusi-tietueen vieressä.
  5. Ota käyttöön Visualforce-sivu, valitse pudotusvalikosta Sopimuksen muokkaus.

Valitse Visualforce-sivu.
  6. Napsauta Tallenna-painiketta.

7. Napsauta Muokkaa-toimintoa Muokkaa-toiminnon vieressä.

Napsauta Muokkaa-linkkiä Muokkaa-tietueen vieressä.
  8. Ota käyttöön Visualforce-sivu, valitse pudotusvalikosta Sopimuksen muokkaus.

Valitse Visualforce-sivu.
  9. Valitse Tallenna.

10. Napsauta Muokkaa-toimintoa Näytä-tietueen vieressä.

Napsauta Muokkaa-linkkiä Näytä-tietueen vieressä.
  11. Ota käyttöön Visualforce-sivu, valitse pudotusvalikosta Sopimuksen muokkaus.

Valitse Visualforce-sivu.
  12. Valitse Tallenna.

13. Varmista, että Painikkeet, Linkit ja Toiminnot -osio näyttää tältä:

Kaikkien painikkeiden näyttö konfiguroitu