Versiossa 9.3 Täytä ja allekirjoita -toiminto (Koontinäyttö-välilehdessä) ei enää edellytä, että käyttäjä lisää allekirjoituksen.

Lomaketta täyttäessäsi sinun tarvitsee vain napsauttaa lomaketta, johon haluat lisätä tekstiä, ja kirjoittaa sen.

Dokumentissa on oltava vähintään yksi kenttä, muuten ilmenee virhe.

fill_and_sign_interface

Kun kentän sisältö on lisätty, napsauta ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Valmis-painiketta.

Jos allekirjoitusta ei ole lisätty, sinua pyydetään vahvistamaan, että allekirjoitusta ei tarvita.

verification_message

Kun olet valinnut Jatka, näyttöön tulee täyttämisen jälkeinen sivu, jolla on useita toimintavaihtoehtoja:

• Lähetä kopio – Voit lähettää dokumentin yhteen tai useampaan sähköpostiosoitteeseen (jotka on erotettu toisistaan pilkuilla).
  • Lataa kopio – Täytetty dokumentti ladataan PDF-tiedoston muodossa paikalliseen järjestelmään.
  • Hallinnoi tätä dokumenttia – Muuta näkymä Hallinta-välilehdeksi.
  • Allekirjoita toinen dokumentti – Avaa uuden (tyhjän) Täytä ja allekirjoita -sivun uuden dokumentin aloittamista varten.
fill_and_sign_postfillpage

Täytetty dokumentti löytyy Täytetty-osan Hallinta-välilehdestä. Tässä osassa voi olla vain täytettyjä lomakkeita ilman allekirjoituksia.

Dokumentin tilana on Täytetty (kun taas tilana on Allekirjoitettu, kun allekirjoitus on lisätty).

filled_form_on_themanagetab