Eräsopimukset-välilehdessä voit luoda sopimustietueita eränä. Voit valita käytettävän sopimusmallin ja sitten tehdä kyselyn pääobjektin tietueiden tarkentamiseksi. Kun napsautat Luo sopimuksia -painiketta, kullekin kysellylle tietueelle luodaan yksi määrittämääsi sopimusmalliin perustuva sopimustietue.

Sopimusten luonti eränä

Voit luoda sopimukset eränä seuraavasti:

1. Valitse Adobe Sign Force.comin oikeassa yläkulmassa olevasta Sovellus-valikosta.

2. Napsauta Eräsopimukset-välilehteä. Jos välilehteä ei näy, käytä oikealla olevaa avattavaa välilehtien valikkoa.

Valitse avattavasta valikosta Erä-vaihtoehto.

Luo sopimukset eränä -sivu tulee näyttöön.

3. Valitse eräsopimusten luontiin käytettävä sopimusmalli avattavasta Valitse sopimusmalli -valikosta. Pääobjektityyppi-kenttä täytetään valitun mallin mukaan.

Luo sopimukset eränä -sivu

4. Kirjoita Syötä tietuekysely -ruutuun kysely tarkentaaksesi sopimustietueen luontiin käytettävien tietueiden luetteloa. Seuraavat ovat esimerkkejä kyselyistä:

Valitse kaikki mahdollisuudet

○ SELECT Id from Opportunity

Valitse kaikki liidit, jotka ovat peräisin Acme Corpin puhelintiedusteluista:

○ SELECT Id from Lead where LeadSource = 'Phone Inquiry' and Email LIKE '%acme.com'

Valitse kaikki yhteyshenkilöt Prospect-tyyppisiltä tileiltä, jotka on luotu eilisen jälkeen ja jotka eivät ole peruuttaneet sähköpostiviestien tilausta.

○ SELECT Id from Contact where Type = 'Prospect' and CreateDate > YESTERDAY and HasOptedOutOfEmail = false

Valitse kaikki liidit vuoden 2014 Dreamforce-kampanjasta

○ SELECT Id from Lead where Campaign.Name = '2014 Dreamforce Campaign'

5. Napsauta Luo sopimuksia -painiketta. Näyttöön tulee lähetettyä erää koskeva viesti.

Vahvistusviesti, että luotiin sopimuksia

Kun sopimukset on luotu ja lähetetty, voit tarkastella niitä Sopimus-objektiluettelonäkymässä napsauttamalla sopimukset-välilehteä.

Valitse Kaikki sopimukset ja napsauta Siirry.

Avaa luettelo napsauttamalla Siirry-painiketta.

Kaikkien sopimusten täydellinen luettelo

Sopimusten lähetys, päivitys ja hallinta eränä

Sopimus-objektiluettelonäkymässä voit nyt suorittaa erätoimintoja (200 erätoimintoa kerrallaan sopimustietuetta kohti) Näihin toimintoihin kuuluvat muun muassa seuraavat:

• Vaihda omistajaa
  • Peruuta sopimus
  • Poista sopimus
  • Lähetä sopimus
  • Lähetä muistutus
  • Päivitä sopimus

Sopimusten erähallinnan ensimmäinen vaihe on tuoda edellä mainitut painikevaihtoehdot näkyviin.

Toimi näin:

1. Siirry Määritä > Laadi > Luo > Objektit.
  2. Napsauta Agreement-objektin selitettä.
Siirry SFDC:ssä Objektit-kohtaan.

3. Siirry osioon napsauttamalla Hakuasettelut -linkkiä sivun yläosassa.

Search Layouts Link

4. Napsauta Sopimus-luettelonäkymän Muokkaa-linkkiä.

Hae asetteluita -paneeli

5. Valitse Sopimukset-luetteloon lisättävät eräpäivityspainikkeet ja lisää ne Valitut painikkeet -osioon.

6. Valitse Tallenna.

Sopimukset-luettelonäkymä

Useiden sopimusten käsittely:

1. Avaa Sopimukset-luettelo napsauttamalla Sopimukset-painiketta.

2. Napsauta Siirry -painiketta.

Valitse Kaikki sopimukset ja napsauta Siirry.

3. Valitse kaikki sopimukset, joille haluat suorittaa toimenpiteitä.

○ Valitsemalla ylhäällä, Toiminto-kohdan vieressä olevan ruudun voit valita kaikki nykyisessä näkymässä olevat tietueet.

4. Napsauta suoritettavaa toimintoa.

Huomautus:

Joitakin toimintoja ei sallita. Aikaisemmin allekirjoitettua sopimusta ei esimerkiksi voi peruuttaa. Aikaisemmin lähetettyä sopimusta ei voi lähettää. Jos yrität suorittaa nämä toiminnot, sopimustietuesivulle ilmestyy virheilmoitus.

Valitse kaikki muokattavat tietueet ja napsauta asianmukaista painiketta.

Painikkeen napsauttamisen jälkeen sinua voidaan pyytää vahvistamaan, että haluat varmasti suorittaa tämän toiminnon.  Valitse OK, jos haluat tehdä niin.

Näyttöön tulee toiminnon suorittamisen jälkeinen viesti, jolla vahvistetaan, että toimintoa käsitellään.

Toiminnon suorittamisen jälkeinen viesti