Adobe Sign on jaeltu sovellus, jolla on useita esiintymiä ympäri maailmaa.

Jokainen esiintymä on integroitu tiiviisti muihin esiintymiin, mikä takaa lähettäjien ja vastaanottajien välisten tapahtumien saumattomuuden esiintymään katsomatta.

Joskus on kuitenkin tärkeää tietää, mihin esiintymään tilisi kuuluu. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi ylläpitoa tai päivitystä suoritettaessa.

Voit selvittää, mihin esiintymään tilisi kuuluu, kirjautumalla Adobe Signiin ja tarkistamalla URL-osoitteen.

Esiintymä on ilmoitettu osoitteessa, echosign.com-osan edellä.

Adobe Signin URL-osoite, jossa esiintymä on korostettu