Adobe Signin Adobe OneDrive -tiedostojen lähetystoiminto on käytettävissä Business- ja Enterprise-palvelutasoilla. Lähettäjä- ja allekirjoittajavaihtoehtojen ansiosta Adobe Sign -hallinnoija voi ottaa toiminnon käyttöön tilin tai ryhmän tasolla.

Toiminnon kuvaus

OneDrive on Microsoftin pilvipohjainen tiedostonjakoratkaisu, joka on Adobe Sign -sopimuksissa käytettyjen henkilökohtaisten tai jaettujen dokumenttitiedostojen erinomainen lähde.

Adobe Sign mahdollistaa yhdistämisen OneDriveen kahdessa vaiheessa:

• dokumenttia lähetysprosessin aikana liitettäessä
  • salliessaan allekirjoittajille kuvien lähettämisen allekirjoitusprosessin aikana.

Käyttötapa

Kun OneDrive-integrointi on otettu tilillä käyttöön, toiminnon asetukset lisätään automaattisesti käyttäjän käyttöliittymään. Tilin yksittäisten käyttäjien ei tarvitse tehdä käyttöoikeuksien saamiseksi mitään.

Käytön kannalta integrointi näkyy kahdessa vaiheessa:

• lähetyksen luontiprosessin aikana lähetyssivulla
  • allekirjoitusprosessin aikana allekirjoittajan lähettäessä kuvatiedostoa.

OneDrive lähetysprosessissa

Sopimusta lähetettäessä käyttäjät näkevät tiedostojen valintavalikossa OneDrive-vaihtoehdon:

add_files

Ensimmäisellä kerralla käyttäjiä pyydetään todentamaan henkilöllisyytensä Microsoftilla, ennen kuin he voivat käyttää OneDrive-tiedostoja:

• OneDrive-tilin todentaminen
  • Valitse Kyllä, kun sinua pyydetään antamaan tälle sovellukselle lupa tietojesi käyttöön.
microsoft_login
microsoft_oauth

Huomautus:

Kun olet suorittanut todennuksen ja hyväksynyt käyttöoikeuspyynnön ensimmäisen kerran, sinua ei enää pyydetä suorittamaan todennusta.

OneDrive-tiedostorakenne säilyy todennusprosessin jälkeen ennallaan, ja voit liittää yhden tai useamman tiedoston.

onedrive_upload_fileselection

Kaikki valitut tiedostot lähetetään automaattisesti Adobe Sign -sopimukseen.

uploaded_file

OneDrive allekirjoitusprosessissa

Kun allekirjoittajan on lähetettävä kuvatiedosto, hän voi halutessaan lähettää sen OneDrivesta.

Kun allekirjoittaja napsauttaa Kuva-kenttää, käyttöön otetut vaihtoehdot tulevat näyttöön, ja käyttäjä voi valita, mistä niistä lähdetiedosto otetaan:

signer_image_fieldandselection

Allekirjoittajan on todennettava Microsoft-tilinsä ja annettava lupa tiedoston sisällön käyttöön.

signer_authentication
microsoft_oauth_-signer

Todennuksen jälkeen tiedostorakenne tulee näkyviin, ja käyttäjä voi valita minkä tahansa kuvatiedoston.

signer_file_selection

Kuva tuodaan lomakkeeseen:

signers_uploadedimage

Määritysasetukset

Mahdollisuus käyttää OneDrivea otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä. Adobe Signissa ei OneDrive-palvelun käyttömahdollisuuden lisäksi ole muita määritysasetuksia.

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Yksittäisten asiakkaiden ja työryhmäasiakkaiden tapauksessa OneDrive-toiminto otetaan oletusarvoisesti käyttöön sekä lähettäjillä että allekirjoittajilla.

Yritys- ja suuryritysasiakkailla Adobe Sign -tilin hallinnoija voi ottaa OneDrive-toiminnon käyttöön tilitasolla.

Ryhmätason asetukset ovat sallittuja, ja ne korvaavat tilitason arvot.

Asetukset, joilla palvelu voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä, löydät valitsemalla Tili > Tilin asetukset > Lähetysasetukset.

Lähettäjän asetukset ovat Asiakirjat liitetään -osassa sivun ylälaidassa:

ui_-_sender_attachdocuments

Allekirjoittajan lähetysvaihtoehdot ovat Sähköisen allekirjoitussivun latausvaihtoehdot -osassa sivun alalaidassa:

ui_-_recipient_attachdocuments

Muista seuraavat...

OneDrive on Microsoftin ylläpitämä ja tukema, OneDrivesta erillinen palvelu.

Adobe Signin käyttöoikeus ei sisällä OneDriven käyttöoikeutta.