Sopimuksien pikamuokkaus on käytettävissä ainoastaan Enterprise-palvelutasolla. Sen avulla asiakirjan voi päivittää lähettämisen jälkeen, jos vastaanottaja ei ole tehnyt siihen muutoksia ja tallentanut niitä.

Jo lähetettyjen sopimusten muokkaus

Jos sopimus on lähetetty allekirjoitettavaksi ja huomaat, että siihen on vielä tehtävä muutoksia lähettämisen jälkeen, sen muokkaaminen saattaa olla mahdollista tarvitsematta peruuttaa sopimusta tai lähettää sitä uudelleen. Sopimusten muokkauksen asetus voidaan ottaa käyttöön yleisesti (tilitasolla) tai ryhmäkohtaisesti.

Voit lisätä, poistaa korvata (poistaa ja lisätä) ja järjestää uudelleen asiakirjoja ja/tai lomakkeen kenttiä.

Pikamuokkaus-ominaisuutta voidaan käyttää vain asiakirjoissa, jotka on luotu huhtikuun 2016 jälkeen ja jotka täyttävät muokkauksen ehdot. Jos asiakirja on muokattavissa, Hallinta-sivulla näkyy Muokkaa sopimusta -linkki, kun asiakirja on valittuna. Muokattava asiakirja täyttää seuraavat ehdot:

• Asiakirjaa ei ole allekirjoitettu, hyväksytty eikä käyttäjä, jolle asiakirja alun perin delegoitiin, ole delegoinut sitä allekirjoittajalle tai hyväksyjälle.
  • Sopimuksessa ei ole digitaalista tai kirjoitettua allekirjoitusta.
  • Sopimusta ei ole käynnistetty mukautetusta työnkulusta.

Pikaopas

1. Siirry Hallinta-sivulle valitsemalla Hallinta-linkki.
  2. Valitse Sopimus.
    • Rajoitettu Lähetä-sivu avautuu.
  3. Muokkaa asiakirjan järjestystä, lisää uusi asiakirja tai poista aiemmin luotuja asiakirjoja tarpeen mukaan.
  4. Jos lomakekenttiä pitää laskea/muokata, valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät -vaihtoehto.
  5. Kun olet valmis, valitse Päivitä.

Vaiheittaiset ohjeet

1. Siirry Hallinta-sivulle valitsemalla Hallinta-linkki.

2. Valitse muokattava asiakirja Allekirjoitettavaksi lähetetyt- tai Hyväksyttäväksi lähetetyt -osiosta ja napsauta Muokkaa sopimusta oikeassa yläkulmassa.

Kuva Hallinta-sivusta, jossa sopimus valittuna

Lähetä-sivu avautuu rajoitetussa muokkaustilassa – et voi muokata Vastaanottajat- tai Viesti-osioita.

3. Lähetä-sivulla voit lisätä, poistaa, korvata (poistaa ja lisätä) ja järjestää uudelleen asiakirjoja.

Kuva rajoitetusta Lähetä-sivusta
  4. Lähetysasetuksiesi mukaan voit mahdollisesti käyttää Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät -vaihtoehtoa lisätäksesi lomakekenttiä muokattuun sopimukseen.

• Jos sinulla ei ole tarvetta lisätä lomakekenttiä tai Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät -vaihtoehto ei ole näkyvissä, tallenna muutokset valitsemalla Päivitä.
    • Jos haluat lisätä lomakekenttiä, ota Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät -vaihtoehto tarvittaessa käyttöön ja valitse Päivitä. Asiakirjan muokkaustila avautuu. Kun asiakirjan muokkaus on valmis, valitse Päivitä.

Vastaanottajien vuorovaikutus muokattujen sopimusten osalta

Muokatun sopimuksen vastaanottajalle ilmoitetaan, että sopimusta on muokattu ennen kuin vastaanottaja allekirjoittaa, hyväksyy tai delegoi sopimuksen.

Kuva virheviestistä, kun lähettäjä on muokannut sopimusta

Valitsemalla OK vastaanottaja voi jatkaa. allekirjoitus-, hyväksyntä- tai delegointiprosessia normaalisti.

Jos sopimusta on muokattu juuri silloin, kun vastaanottaja on Adobe Sign -sivulla, vastaanottaja saa ilmoituksen ja hänen on jatkaakseen valittava OK.

Kuva virheviestistä, kun sopimus on jo allekirjoitettu