Kokoelma asennus-, käyttö- ja päivitysoppaista nykyisiä Adobe Sign -integrointeja varten. Joidenkin tavallista monimutkaisempien integrointien kohdalla on käytön helpottamiseksi lueteltu myös usein käytettyjä tietokanta-artikkeleita.

Adobe Sign for Salesforce

Salesforce-oppaat – v20

Muita artikkeleita

Adobe Signin lisääminen Salesforce-sähköpostikomponenttiin

Lähetä, muistuta, peruuta ja suorita muita toimintoja suoraan sähköpostiohjelmasta. Saatavana Outlookiin ja Gmailiin

Adobe Sign -yhdistin Salesforce CPQ:ta varten

Lisää painike, jolla voit lähettää CPQ-tarjoukset tarjoussivulta suoraan Adobe Signiin

Adobe Sign for Self Signing (Community Cloud)

Jos käytät yhteisöportaaleja ja haluat toimittaa allekirjoitettavia dokumentteja

Salesforce-profiilien käyttöoikeuksien myöntäminen

Jos et ottanut Adobe Sign -sovellusta käyttöön kaikilla käyttäjillä

Sopimusten käsittely eränä

Sopimuserien luonti käyttäjän määrittämien ehtojen mukaan

Liidien muunnosasetukset

Jos käytät Adobe Signia Salesforcessa liidien kanssa, sinun kannattaa ehkä perehtyä tähän

Ryhmän yhdistämismääritykset

Yhdistä käyttäjät Adobe Sign -ryhmiin Salesforcen käyttäjäprofiilien mukaan

Määritä Salesforce lähettämään suuria dokumentteja

Jos lähetät yli 2 Mt:n kokoisia dokumentteja, tämä on määritettävä

Chatterin ja Salesforce1:n käyttöönotto

Asetukset, joilla lähetykset Chatterista tai Salesforce1:stä voidaan ottaa käyttöön

Sivuasettelun määritys (Perussopimus, Lisäsopimus ja Lightning-tyyli)

Kun sinun on muutettava sivuasettelu joksikin muuksi

Huomautus:

Adobe Sign for Salesforcen integroinnin versioiden 16 ja 17 tuki päättyy 15. marraskuuta 2018.

Adobe Sign for Salesforcen versioiden 16 ja 17 tuotepäivitykset, suojauspäivitykset ja tekninen tuki päättyvät 15. marraskuuta 2018.

Jos käytät versiota 17 tai sitä vanhempaa, varmista tuen jatkuvuus päivittämällä uusimpaan pakettiin.

Vanhat dokumentit

Adobe Sign for Microsoft Office

Outlook

Tuetut ympäristöt:

• Outlook 2013 (Windows v15+)
  • Outlook 2016 (Windows v16+)
  • Outlook Online – käytössä:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Outlook 2016 (Mac v15.35+)

Word / PowerPoint

Tuetut ympäristöt:

• Word tai PowerPoint 2013 (Windows v15+)
  • Word tai PowerPoint 2016 (Windows v16+)
  • Word tai PowerPoint Online (365) – käytössä:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Word tai PowerPoint 2016 (Mac v15.34+)

Microsoft Flow

Tuetut ympäristöt:

• Office 365 – käytössä:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • Internet Explorer 11+

Microsoft Teams

Tuetut ympäristöt:

• Office 365 – käytössä:
    • Chrome v51.0+
    • Firefox v47.0+
    • Microsoft Edge 12+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign for Microsoft Dynamics

MS Dynamics CRM -oppaat (365, On-line ja On-Premises)

Dynamics 365 CRM (v7): nykyinen asennuspaketti

Dynamics 365 CRM (v7): oppaat

Dynamics 2013/2015/2016 (v6): nykyinen asennuspaketti

Dynamics 2013/2015/2016 (v6): oppaat

Muut artikkelit

Julkistustiedot

Huomautus:

Adobe Sign for Microsoft Dynamicsin versio 5 ja sitä aikaisemmat versiot (On-Premise ja Online) lakkautettiin 31. maaliskuuta 2018.

Kaikkien nykyisten asiakkaiden on asennettava uusi ratkaisu ja otettava se käyttöön, sillä muussa tapauksessa Adobe Signia ei ehkä voi käyttää.

Adobe Sign for Microsoft SharePoint

SharePoint On-Premises 2013 ja 2016

Oppaat

Huomautus:

Adobe Sign for Microsoft SharePointin versio 3 ja sitä aikaisemmat versiot (On-Premise) lakkautettiin 30. marraskuuta 2017.

Kaikkien nykyisten asiakkaiden on asennettava uusi ratkaisu (linkki yllä) ja otettava se käyttöön, sillä muussa tapauksessa Adobe Signia ei ehkä voi käyttää.

Adobe Sign for ServiceNow

Adobe Sign for SAP SuccessFactors

Adobe Sign for Workday

Adobe Sign for Workplace by Facebook – Tulossa pian!

Adobe Sign for NetSuite

Oppaat

Julkistustiedot

Huomautus:

Adobe Sign for NetSuiten version 3.x integroinnin tuki on päättynyt.

Adobe Sign for NetSuiten version 3.x ja sitä vanhempien versioiden tuotepäivitykset, suojauspäivitykset ja tekninen tuki ovat päättyneet.

Varmista tämän integroinnin tuen jatkuvuus päivittämällä versioon 4.

Adobe Sign for SugarCRM

SugarCRM

SugarCRM v6

SugarCRM v7

Adobe Sign API