Jaa sopimus toisen käyttäjän kanssa

Dokumentin lähettäjänä voit jakaa sopimuksen kenen tahansa henkilön kanssa, kunhan hänellä on sähköpostiosoite. Tämä ominaisuus sopii johtajille tai muille ihmisille, joiden on nähtävä lähetetyt tapahtumat.

Huomautus:

Vain se käyttäjä, jolle lähetät jaetun sopimuksen, voi muokata sitä tai peruuttaa sen. Jakaminen vain lisää dokumentin ja sen historian näkyvyyttä.

Pikaopas

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle.
  2. Napsauta sopimusta.
  3. Valitse sivun oikeassa reunassa oleva Jaa-välilehti.
  4. Anna sähköpostiosoite, jolle haluat jakaa sopimuksen.
  5. Kirjoita viesti.
  6. Napsauta Jaa sopimus -painiketta.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle ja napsauta sopimusta. Valitse sitten sivun oikeassa reunassa oleva Jaa-välilehti.

NAv to Share tab
  2. Anna sen henkilön sähköpostiosoite, jolle haluat jakaa sopimuksen. Lisää sähköpostissa lähetettävä viesti ja napsauta Jaa sopimus -painiketta.

Share PAnel

Huomautus:

Tämä jakaminen on voimassa vaikka poistaisit tapahtuman sivun hallintanäkymästä.