Huomautuksen lisääminen allekirjoitustapahtumaan

Huomautuksen lisääminen tapahtumaan tai malliin

Kun tapahtuma on lähetetty, voit lisätä siihen henkilökohtaisen huomautuksen Hallinta-sivulla. Tämä huomautus näkyy vain sen syöttäneelle käyttäjälle ja ainoastaan Hallinta-sivun Huomautukset-välilehdessä.

1. Jos haluat lisätä tapahtumaan huomautuksen, siirry Hallinta-sivulle, napsauta sopimusta kerran sen valitsemiseksi ja valitse sitten oikeasta sivuvalikosta Huomautukset-linkki.

Siirry Huomautukset-välilehteen.

2. Syötä huomautus kenttään ja napsauta Tallenna huomautus.