Allekirjoituksen sieppaaminen mobiililaitteella

"Laitteiden välinen allekirjoituksen kaappaustoiminto" on käytettävissä Individual-, Team-, Business- ja Enterprise-palvelutasoilla.

Yleiskatsaus

Adobe Acrobat Signissa allekirjoittajat voivat piirtää allekirjoituksensa tai ottaa allekirjoituksestaan valokuvan ja lähettää sen allekirjoituspaneeliin.

Valokuvan ottaminen allekirjoituksesta tai allekirjoituksen kirjoittaminen käsin on paljon helpompaa mobiililaitteella, ja haluamme, että sen tekeminen on helppoa, kun allekirjoittajat aloittavat allekirjoitusprosessin pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella.

Laitteiden välinen allekirjoituksen kaappaus -toiminnolla pöytäkonetta tai kannettavaa tietokonetta käyttävä allekirjoittaja voi lähettää mobiililaitteeseen linkin allekirjoituksen luomiseksi, kaapata allekirjoituksen ja lähettää sen takaisin sopimukseen käytettäväksi pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella.

Huomautus:

Allekirjoitusta ei voi tallentaa mobiililaitteella, jos sopimus on määritetty vain painettua allekirjoitusta varten tai jos sopimusta tarkastellaan jo mobiililaitteella.

Käyttötapa

Sopimusta pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella tarkastelevat allekirjoittajat näkevät Matkapuhelin -vaihtoehdon, kun he avaavat allekirjoituspaneelin.

Acrobat Sign lähettää tekstiviestilinkin annettuun puhelinnumeroon, jolloin allekirjoittajalla on 5 minuuttia aikaa käyttää linkkiä ja kaapata allekirjoituksensa (allekirjoituslinkki voidaan lähettää sopimuksesta milloin tahansa uudelleen).

Linkkiä napsautettaessa puhelimen selaimeen avautuu allekirjoituspaneeli (ei koko sopimus). Allekirjoituspaneelissa allekirjoittajalla on kaksi vaihtoehtoa:

• Piirrä-välilehdessä allekirjoittaja voi piirtää allekirjoituksensa sormellaan tai piirtokynällään.
Esimerkki allekirjoituspaneelista piirrettyjä allekirjoituksia käytettäessä

• Kuva-välilehdessä allekirjoittaja voi lähettää kuvan puhelimen galleriasta.
Esimerkki allekirjoituspaneelista kuvia käytettäessä

Kun allekirjoittaja on tyytyväinen allekirjoituksen kuvaan, hänen on napsautettava Valmis-painiketta, jolloin allekirjoitus siirretään takaisin pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella avattuna olevaan sopimukseen.

Valitse Käytä, jos haluat siirtää allekirjoituksen takaisin pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella olevaan sopimukseen.

Esimerkki allekirjoituksesta

Huomautus:

Allekirjoittajat, joilla on aktiivinen Acrobat Sign -tili (mikä tahansa taso, myös maksuton), voivat tallentaa allekirjoituksensa.

Näin allekirjoittaja voi ohittaa tallennusprosessin tulevissa sopimuksissa ja käyttää tämän tallennetun allekirjoituksen kopiota.

Kirjaaminen auditointiraporttiin

Auditointiraportista käy selvästi ilmi, että allekirjoitus on tallennettu mobiililaitteella, ja siinä näkyvät allekirjoituksen toimittaneen laitteen viimeiset neljä numeroa.

Esimerkki auditointiraportista

Määritettävissä olevat asetukset

Laitteiden välinen allekirjoituksen tallennus -toiminto on oletusarvoisesti käytettävissä kaikilla tileillä, joilla allekirjoittajat voivat piirtää allekirjoituksensa tai lähettää siitä kuvan. Lisämäärityksiä ei tarvita.

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Siirry seuraavaan polkuun: Tili > Tilin asetukset > Allekirjoitus-valinnat > Anna vastaanottajien allekirjoittaa ja käyttää nimikirjaimia

Laitteiden välinen allekirjoituksen tallennus -toiminto otetaan käyttöön osana sallimaasi allekirjoituksen tyyppiä.