Sähköpostimallien mukauttaminen

Adobe Signin mukautetut sähköpostimallit -ominaisuus on saatavana ainoastaan palvelun yrityspalvelutasolla

Yleiskatsaus

Kaikki Adobe Signista lähetetyt sähköpostiviestit luodaan muuttujakenttiä sisältävästä HTML-pohjaisesta mallista, ja jokainen sähköpostiviesti voidaan mukauttaa sopimuksen ja vastaanottajien mukaan. Suuret rakenteet, kuten sivuasettelu, pysyvät ennallaan, ja vain muutamat muuttujat (kuten sopimuksen nimi ja viesti) muuttuvat jokaisessa lähetettävässä sopimuksessa.

Mukautettujen sähköpostimallien (CEMT) ominaisuus mahdollistaa Adobe Sign -tililtäsi lähetettävien sähköpostiviestien luontiin käytettävän HTML-mallin muokkaamiseen. CEMT:n avulla voit muuttaa normaalin sähköpostiviestin vastaamaan yrityksesi brändiä omalla tutulla brändäyksellä, väriteemalla, kuvilla ja tekstillä. Voit muuttaa myös normaalisti pysyviä rakenteita sekä mukauttaa muun muassa sivuasettelua, käytettyä terminologiaa ja lisättyjä kuvia.

Jos käytössäsi on yrityksen palvelusopimus, voit suunnitella Ammattilaispalveluryhmämme kanssa koko tilillesi tai kullekin tilisi ryhmälle täydellisen sähköpostimallin tarpeidesi mukaan. Palveluista saatetaan veloittaa.

Mukautettu sähköpostimalli

Käyttötapa

Adobe Signilla voi tällä hetkellä mukauttaa neljä mallia.

Mukautetut mallit voidaan asentaa tili- tai ryhmätasolla. Tilitason mallit jaellaan ryhmille ja niistä edelleen käyttäjille. Tili > Ryhmä > Käyttäjä

Ryhmätason mallit korvaavat tilitason mallit. Ryhmätason malli jaellaan sen jälkeen kyseisen ryhmän käyttäjille. Tämä antaa yksittäisille ryhmille mahdollisuuden suunnitella asianmukaiset sähköpostimallit temaattisesti.

Jos Adobe-tilillä on esimerkiksi Photoshop-ryhmä, ryhmälle voidaan suunnitella Photoshop-yleisöön vetoavia sähköpostimalleja. Sen sijaan lakiasioista vastaava ryhmä saattaa tarvita viesteihinsä hyvin erilaista sävyä, ja ryhmän sähköpostimallit voidaan suunnitella tämän mukaan.

Kun mallit on päivitetty, PS-yhteyshenkilö julkaisee ne tilisi ryhmässä testausta varten. Voit tämän jälkeen varmistaa, että mallit toimivat oikein, ja pyytää tarvittaessa lisämuutoksia. Kun Adobe Signin hallinnoija on vahvistanut mallin, PS-yhteyshenkilö julkaisee mallin reaaliaikaisesti ryhmässä tai tilillä.

Käyttäjät ja järjestelmänvalvojat

Kun sähköpostimallit on määritetty, käyttäjien ja järjestelmänvalvojien ei tarvitse tehdä mitään. Sähköpostimalleja käytetään automaattisesti.

Mukautettavissa olevat ominaisuudet

CEMT antaa sinulle mahdollisuuden Adobe Sign -tililtäsi lähetettävien, tapahtumiin liittyvien sähköpostiviestien mallien mukauttamiseen.

Huomaa, että lähettäjä (sopimuksen allekirjoitettavaksi lähettävä osapuoli) ei pysty tarkastelemaan mukautettua sähköpostimallia, sillä hänen sähköpostinsa on määritetty käyttämään toista mallityyppiä. Lähettäjät näkevät edelleen olemassa olevan oletussähköpostimallin.

Kustakin mallityypistä voi olla useita versioita. Kustakin tuetusta kielestä (tai kielialueesta) on yksi versio. Yritysasiakkaat voivat lähettää sopimuksia yli 30 kielellä, ja jokaisella kielellä on oma mukautettu mallinsa jokaista mallityyppiä varten. Jos olet päivittämässä espanjankielisen sähköpostimallin tekstiä, sinun on annettava asianmukainen teksti, jotta PS-yhteyshenkilö pystyy päivittämään mallin oikeilla sanoilla.

Esimerkki: Allekirjoita:englanti viittaa englanninkieliseen Allekirjoita-malliin.

Voit mukauttaa Adobe Signin tili- tai ryhmätason sähköpostimallit kahdella tavalla:

1. Aloita perusmallilla (oletusmallilla) ja määritä, mitä muutoksia haluat tehdä kyseiseen malliin PS-yhteyshenkilön kanssa.
  2. Aloita omalla sisäisesti luodulla HTML-dokumentillasi käyttämällä alla olevaa viiteopasta. Voit käyttää julkisessa github-säilössämme olevia mallipohjia.

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Ainoastaan Adobe Signin Professional Services -tiimi voi ottaa mukautetut sähköpostimallit käyttöön ja määrittää ne Adobe Sign -järjestelmässä.

Jos haluat ottaa tämän ominaisuuden käyttöön ja sinulla on tällä hetkellä voimassa oleva sopimus Asiantuntijapalveluiden kanssa, ota heihin yhteyttä työn laajuuden ja lisäkustannusten määrittämiseksi Muussa tapauksessa lähetä tukipyyntö, jossa pyydät pääsyä Mukautetut sähköpostimallit -ominaisuuteen Tukipalvelu ohjaa sinut sen jälkeen Asiantuntijapalvelut-tiimin pariin.

Mallit voidaan määrittää tili- ja/tai ryhmätasolla ja kaikille alueille yhdessä tai erikseen.

Asiakkaat voivat vähentää suunnitteluun kuluvaa aikaa ja pienentää palvelun kustannuksia suunnittelemalla mallinsa in-house-periaatteella alla olevan oppaan avulla:

Usein kysytyt kysymykset:

Ei.

Sähköpostimalleilla ei tällä hetkellä ole asiakkaille tarkoitettua käyttöliittymää. Voit luoda oman HTML-mallisi, mutta Adoben Professional Services -yhteyshenkilön on tarkistettava ja asennettava se.

Mukauttaminen on mahdollista tili- tai ryhmätasolla. Adobe ei tue yksittäisten käyttäjien mukautettavia sähköpostimalleja. Emme myöskään tue tietyille vastaanottajille suunnattujen sähköpostiviestien mukauttamista.

Kyllä, mukauttaminen on käytettävissä kaikilla alueilla

Ei.

Tarjoamme tällä hetkellä mukautettavia sähköpostimalleja neljää vakiosähköpostiviestiä varten:

• Allekirjoita
  • Allekirjoitettu ja arkistoitu
  • Muistutus
  • Peruutettu.

Kyllä, kun pyydät mukautetun sähköpostimallin asentamista, sinun on ilmoitettava mallin tyyppi (Allekirjoita) ja kieli.

Asiakkaiden on annettava käännetty teksti mukautetulla HTML-mallillaan. Jokainen tyypin ja kielen yhdistelmä katsotaan erilliseksi malliksi. (Esimerkki: Allekirjoita:englanti)

Ei.

Lähettäjät saavat Adobe Signiin liittyvän normaalin perussähköpostiviestin, sillä heidän mallinsa perustuvat toiseen mallityyppiin.

Ei.

Sähköpostiviestin otsikon kuva voidaan päivittää tilisi asetuksissa kohdassa Tili -> Tilin asetukset -> Sähköpostin asetukset.

Nämä mallit ovat koko tilin laajuisia malleja – ryhmät perivät mallinsa tililtä, käyttäjät taas ryhmältä. CEMT voidaan ottaa käyttöön ryhmätasolla, jolloin kaikki kyseiseen ryhmään kuuluvat käyttäjät perivät ryhmätason mallin.

Esimerkki: Adobe-tilillä ei ole otettu käyttöön CEMT:tä, mutta tilin Adobe Sign -ryhmällä on käytössään mukautettu Allekirjoita-malli. Joe, Adobe Sign -ryhmän käyttäjä, haluaa käyttää mukautettua mallia, kun hän lähettää sopimuksia. Kaikki muut Adobe-tilin ryhmät jatkavat normaalin sähköpostimallin käyttöä.

Se on mahdollista!

Jos tilisi henkilöstöryhmä haluaa käyttää sävyltään erilaisia malleja kuin lakiasioista vastaava ryhmä, henkilöstöryhmä voi suunnitella mallinsa omien tarpeidensa mukaan. Huomaa, että eri malleista peritään erillinen maksu.

Eri mallia ei ole olemassa. CEMT on tällä hetkellä vain allekirjoitusprosessiin suoraan osallistuvien käyttäjien käytettävissä. (Allekirjoittajat, kelpuuttajat, edustajat)

Kuvat ovat tärkeitä viestisi välittämiseksi sähköpostiviestissä, ja Adobe Sign tukee kuvien käyttöä mukautetuissa malleissa. Adobe ei kuitenkaan isännöi kuvia, joten ryhmäsi tai yrityksesi on isännöitävä kuvia ulkoisesti.

Suosittelemme taulukkopohjaisten asetteluiden käyttöä, jotta HTML-koodi näyttää samalta useissa sähköpostiohjelmissa. Suosittelemme myös,

että käytät taulukoissa vanhanaikaista määritteiden tyylittelyä ja ainoastaan yksinkertaisia tekstiin sidottuja tyylejä. Monet sähköpostiohjelmat hylkäävät <style>-tunnisteet.

CEMT on testattu seuraavissa sähköpostiohjelmissa:

• Microsoft Outlook 2016/2019
  • Apple Mail 11/12
  • Gmail
  • AOL mail
  • Yahoo! mail

Ei.

CEMT koskee vain osallistujille sopimuksen teon aikana lähetettyjä sähköpostiviestejä.

Verkkolomakkeen tapauksessa verkkolomakkeen valmiiksi saanut allekirjoittaja saa siitä mukautetun, allekirjoitetun ja arkistoidun kopion, mutta saapumissivua ei voi mukauttaa CEMT:llä verkkolomakkeen valmistumisen jälkeen.

Saapumissivua voi muuttaa, jos luot verkkolomakkeen ohjelmointirajapintamme kautta.