Avaa nykyisten Adobe Sign -integrointien asennus-, käyttäjä- ja päivitysoppaat nopeasti. Joidenkin tavallista monimutkaisempien integrointien kohdalla on käytön helpottamiseksi lueteltu myös usein käytettyjä tietokanta-artikkeleita.

Adobe Sign for Salesforce

Huomautus:

Kaikkien organisaatioiden pitäisi päivittää versioon 21.5.1 nyt.

Versio 21.5.1 on kaikkien myöhempien versioiden edellytys, ja se on asennettava ennen uudempiin versioihin päivittämistä.

Muut artikkelit

Adobe Signin lisääminen Salesforce-sähköpostikomponenttiin

Lähetä, muistuta, peruuta ja suorita muita toimintoja suoraan sähköpostiohjelmasta. Saatavana Outlookiin ja Gmailiin

Adobe Sign -yhdistin Salesforce CPQ:ta varten

Lisää painike, jolla voit lähettää CPQ-tarjoukset tarjoussivulta suoraan Adobe Signiin

Adobe Sign for Self Signing (Community Cloud)

Jos käytät yhteisöportaaleja ja haluat toimittaa allekirjoitettavia dokumentteja

► Adobe Sign for Simple Signing (Community Cloud)

Community Cloud -komponentti, jonka avulla kehittäjä voi upottaa allekirjoitusmalleja muihin Lightning-komponentteihin.

Käyttöoikeuksien myöntäminen Salesforce-käyttäjille/-profiileille

Jos et ottanut Adobe Sign -sovellusta käyttöön kaikilla käyttäjillä

Sopimusten käsittely eränä

Sopimuserien luonti käyttäjän määrittämien ehtojen mukaan

Liidien muunnosasetukset

Jos käytät Adobe Signia Salesforcessa liidien kanssa, sinun kannattaa ehkä perehtyä tähän

Ryhmän yhdistämismääritykset

Yhdistä käyttäjät Adobe Sign -ryhmiin Salesforcen käyttäjäprofiilien mukaan

Määritä Salesforce lähettämään suuria dokumentteja

Jos lähetät yli 2 Mt:n kokoisia dokumentteja, tämä on määritettävä

► Määritä Push Agreements luomaan ulkoisesti synnytettyjä sopimuksia Salesforcessa

”Push agreements” tarkoittaa Salesforcen ulkopuolelta alullepantuja tapahtumia, kuten verkkolomakkeiden luomia sopimuksia, jotka sitten lähetetään Salesforceen.

Chatterin ja Salesforce1:n käyttöönotto

Asetukset, joilla lähetykset Chatterista tai Salesforce1:stä voidaan ottaa käyttöön

Sivuasettelun määritys (Perussopimus, Lisäsopimus ja Lightning-tyyli)

Kun sinun on muutettava sivuasettelu joksikin muuksi

Huomautus:

Adobe Sign for Salesforce -integroinnin version 18 tuki päättyi 1. maaliskuuta 2019.

Adobe Sign for Salesforcen version 18 tuotepäivitykset, tietoturvapäivitykset ja tekninen tuki lakkautettiin 1. maaliskuuta 2019

Jos käytät versiota 18 tai sitä vanhempaa, varmista tuen jatkuvuus päivittämällä uusimpaan pakettiin.

Adobe Sign for Dropbox

Adobe Sign for Microsoft Office

Tuetut ympäristöt:

• Outlook 2013 (Windows v15+)
  • Outlook 2016 (Windows v16+)
  • Outlook Online – käytössä:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Outlook 2016 (Mac v15.35+)

Tuetut ympäristöt:

• Word tai PowerPoint 2013 (Windows v15+)
  • Word tai PowerPoint 2016 (Windows v16+)
  • Word tai PowerPoint Online (365) – käytössä:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Word tai PowerPoint 2016 (Mac v15.34+)

Tuetut ympäristöt:

• Office 365 – käytössä:
    • Chrome v51.0+
    • Firefox v47.0+
    • Microsoft Edge 12+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign for Microsoft PowerApps and Flow

Tuetut ympäristöt:

• Office 365 – käytössä:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign for Microsoft Dynamics

Dynamics 365 CRM (v8): nykyinen asennuspaketti

Dynamics 365 CRM (v8): oppaat

Dynamics 2013/2015/2016 (v6): nykyinen asennuspaketti

Dynamics 2013/2015/2016 (v6): oppaat

Muut artikkelit

Julkistustiedot

Microsoft Dynamics 365 for Talent

Adobe Sign for Microsoft SharePoint

Huomautus:

Adobe Sign for SharePoint -ratkaisua tuetaan vain SharePoint 2019 On-Premisen perinteisessä käyttöliittymässä.

Adobe ja Microsoft pyrkivät yhteistyössä laajentamaan tuen myös moderniin käyttöliittymään.

Oppaat

Adobe Sign for ServiceNow

Adobe Sign for HR (ServiceNow)

Adobe Sign for SAP SuccessFactors

Adobe Sign for Workday

Adobe Sign for Workplace by Facebook

Adobe Sign for NetSuite

Julkistustiedot

Huomautus:

Adobe Sign for NetSuite -integraation version 4.0 tuki on päättynyt.

NetSuiten alustan päivityksen yhteydessä tapahtuneen regressiovirheen vuoksi Adobe Sign for NetSuite v4.0 -version ja vanhempien versioiden tuki on päättynyt.

Varmista tämän integroinnin toimintojen ja tuen jatkuvuus päivittämällä versioon 4.0.1.

Adobe Sign for SugarCRM

SugarCRM v6

SugarCRM v7

Adobe Sign API

Huomautus:

Adobe Signin tuki vanhemmille ohjelmointirajapinnan todennusmalleille lakkaa elokuussa 2019.

Adobe on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen tuotteiden turvallisen käyttökokemuksen noudattamalla alan viimeisimpiä vakiintuneita tietoturvaprotokollia. Osana tätä prosessia Adobe Sign lopettaa elokuuhun 2019 mennessä sellaisten vanhempien ohjelmointirajapintojen todennusmallien tuen, jotka sallivat käyttäjänimen ja salasanan lähettämisen ohjelmointirajapintakutsussa.

VAIKUTUS

Vanhempaa todennusmallia käyttävien asiakkaiden on siirryttävä uudempaan OAuth-pohjaiseen todennukseen.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

○ Integrointia käyttävien asiakkaiden on päivitettävä uusimpaan versioon. Perehdy viiteoppaiden avulla Adoben uusimpiin kumppaneille tarkoitettuihin integrointeihin.

○ Asiakkaiden, jotka ovat tehneet oman mukautetun integroinnin Adobe Signilla, on päivitettävä uusimpaan OAuth-pohjaiseen todennukseen. Lisätietoja on tässä siirtymisoppaassa.

○ Mobiililaitteiden käyttäjien on päivitettävä Adobe Sign -sovelluksen uusimpaan iOS- tai Android-versioon.

SOAP-ohjelmointirajapinnan suunniteltu käyttöiän päättyminen kesäkuussa 2020

Adobe Signin kehittäjille parhaan mahdollisen ohjelmointikokemuksen takaavan REST-ohjelmointirajapinnan version 6 julkaisun myötä SOAP-ohjelmointirajapinta on katsottu vanhentuneeksi, eikä sitä enää tueta kesäkuun 2020 jälkeen.  REST-ohjelmointirajapinta on tällä hetkellä integraattoreiden ja sovelluskehittäjien preferoima käyttöliittymä, ja tulevan kehitystyön pitäisi siirtyä tähän ohjelmointirajapintaan.