Integrointioppaiden käyttäminen

Avaa nykyisten Adobe Sign -integrointituotteiden asennus-, käyttäjä- ja päivitysoppaat nopeasti. Joidenkin tavallista monimutkaisempien integrointien kohdalla on käytön helpottamiseksi lueteltu myös usein käytettyjä tietokanta-artikkeleita.

Adobe Signin integraatiotuotteiden versiointi ja elinkaari:

Adobe Signin versiointikäytäntö ja integroitujen palveluiden tuen elinkaari vastaavat muita, sinulle jo mahdollisesti ennestään tuttuja Adoben tuotteita.

Versionumerot:

Pakettiversiossa käytetään kolmiosaista numerointijärjestelmää julkaistun version peräkkäisen koontiversionumeron tunnistamiseen ja päivityksen uuden tai muuttuneen sisällön suhteelliseen tuontiin. Numero on tässä muodossa:
N.m.p

Tässä N = pääversio, m = aliversio ja p = korjausversio.

Esimerkiksi integraatiopaketin versio 23.2.1 viittaa seuraavaan julkaisun tilaan:

• Pääversio: 23
  • Aliversio: 2
  • Korjausversio: 1

Kun insinöörit kehittävät paketista uusia ”koontiversioita”, he kasvattavat versionumeroa koodiin tehtävien päivitysten luonteen mukaan.

• Pääversion muutokset tarkoittavat ominaisuuksien merkittävää lisäystä tai keskeisten järjestelmien tärkeää muutosta.
  • Aliversiopäivitykset sisältävät yleensä pienempiä ominaisuuspäivityksiä ja tietoturvakorjauksia.. Adobe Sign voi edellyttää päivittämistä uusimpaan korjattuun versioon tietoturvaongelman tai ilmoitetun ongelman korjaamiseksi
  • Korjausversiot käsittävät lähes yksinomaan virheenkorjauksia ja käyttöliittymään liittyviä säätöjä.
Huomautus:

Kaikkia versioita ei julkaista yleisesti tuotetta kehitettäessä. Ei ole mitenkään harvinaista, että korjausversioiden numeroinnissa on suuria hyppyjä julkaisujen välillä.

On suositeltavaa, että järjestelmänvalvojat pitävät versionsa mahdollisimman hyvin ajan tasalla varmistaakseen, että tilillä on täydet oikeudet kaikkien ominaisuuksien käyttöön ja että kaikki tunnetut tietoturvaongelmat on korjattu.

Adobe Sign voi edellyttää päivittämistä uusimpaan korjattuun versioon huolestuttavan tietoturvaongelman tai kriittisen järjestelmäongelman korjaamiseksi.

Tuen elinkaari

Adobe Sign -integraatiotuotteen tuen elinkaari määritetään paketin pääversion perusteella.

Adobe Sign tukee paketin nykyistä versiota ja kahta edellistä pääversiota (mukaan lukien kaikki niihin liittyvät aliversio- ja korjauspäivitykset). Tärkeimmät versiot on ilmaistu seuraavasti:

• Nykyinen versio (N): paketin uusin pääversio
  • Edellinen versio (N-1): viimeisintä versiota yhden version verran vanhempi pääversio
  • Viimeinen tuettu versio (N-2): viimeisintä versiota kahden version verran vanhempi pääversio

Esimerkiksi jos paketin nykyinen käytettävissä oleva versio on 23.2.1:

• Nykyinen pääversio (N) on 23.
  • Tämän paketin edellinen pääversio (N-1) on 22.
  • Tämän paketin viimeinen tuettu pääversio (N-2) on 21.
  • Versiota 21.0.0 vanhempia versioita ei tueta.
Versiotaulukko

Ota yhteyttä jälleenmyyjään tai asiakastukeen, jos sinulla on kysyttävää.

Adobe Sign for Salesforce

Huomautus:

Kaikkien organisaatioiden pitäisi päivittää vähintään versioon v21.5.11 mahdollisimman pian.

Versio 21.5.11 on kaikkien myöhempien versioiden edellytys, ja se on asennettava ennen uudempiin versioihin päivittämistä.

Muut artikkelit

Adobe Signin lisääminen Salesforce-sähköpostikomponenttiin

Lähetä, muistuta, peruuta ja suorita muita toimintoja suoraan sähköpostiohjelmasta. Saatavana Outlookiin ja Gmailiin

Adobe Sign -yhdistin Salesforce CPQ:ta varten

Lisää painike, jolla voit lähettää CPQ-tarjoukset tarjoussivulta suoraan Adobe Signiin

Adobe Sign for Self Signing (Community Cloud)

Jos käytät yhteisöportaaleja ja haluat toimittaa allekirjoitettavia dokumentteja

► Adobe Sign yksinkertaista allekirjoitusta varten (Community Cloud)

Community Cloud -komponentti, jonka avulla kehittäjä voi upottaa allekirjoitusmalleja muihin Lightning-komponentteihin.

Käyttöoikeuksien myöntäminen Salesforce-käyttäjille/-profiileille

Jos et ottanut Adobe Sign -sovellusta käyttöön kaikilla käyttäjillä

Sopimusten käsittely eränä

Sopimuserien luonti käyttäjän määrittämien ehtojen mukaan

Liidien muunnosasetukset

Jos käytät Adobe Signia Salesforcessa liidien kanssa, sinun kannattaa ehkä perehtyä tähän

Ryhmän yhdistämismääritykset

Yhdistä käyttäjät Adobe Sign -ryhmiin Salesforcen käyttäjäprofiilien mukaan

Määritä Salesforce lähettämään suuria dokumentteja

Jos lähetät yli 2 Mt:n kokoisia dokumentteja, tämä on määritettävä

► Määritä Push Agreements luomaan ulkoisesti synnytettyjä sopimuksia Salesforcessa

”Push agreements” tarkoittaa Salesforcen ulkopuolelta alullepantuja tapahtumia, kuten verkkolomakkeiden luomia sopimuksia, jotka sitten lähetetään Salesforceen.

Chatterin ja Salesforce1:n käyttöönotto

Asetukset, joilla lähetykset Chatterista tai Salesforce1:stä voidaan ottaa käyttöön

Sivuasettelun määritys (Perussopimus, Lisäsopimus ja Lightning-tyyli)

Kun sinun on muutettava sivuasettelu joksikin muuksi

Adobe Sign for Dropbox

Adobe Sign for Microsoft Office

Tuetut ympäristöt:

• Outlook 2013 (Windows v15+)
  • Outlook 2016 (Windows v16+)
  • Outlook Online – käytössä:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Outlook 2016 (Mac v15.35+)

Tuetut ympäristöt:

• Word tai PowerPoint 2013 (Windows v15+)
  • Word tai PowerPoint 2016 (Windows v16+)
  • Word tai PowerPoint Online (365) – käytössä:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Word tai PowerPoint 2016 (Mac v15.34+)

Tuetut ympäristöt:

• Office 365 – käytössä:
    • Chrome v51.0+
    • Firefox v47.0+
    • Microsoft Edge 12+
    • Internet Explorer 11+

The Microsoft Approvals application allows users of the Microsoft Teams application to configure, send, and sign agreements within the Approvals hub.

Microsoft Teams makes the Approvals application available to all users.

Adobe Sign for Microsoft PowerApps and Power Automate (aikaisemmalta nimeltään MS Flow)

Tuetut ympäristöt:

• Office 365 – käytössä:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign for Microsoft Dynamics

Maksuton kokeilu

Dynamics 365 CRM:n nykyinen asennuspaketti

Lataamalla Adobe Sign for MS Dynamics -paketin vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt kaikki käyttöehdot:

Dynamics 365 CRM (v9.4) -oppaat

Julkaisutiedot

Microsoft Dynamics 365 for Talent

Adobe Sign for Microsoft SharePoint

Huomautus:

Adobe Sign for SharePoint -ratkaisua tuetaan vain SharePoint 2019 On-Premisen perinteisessä käyttöliittymässä.

Adobe ja Microsoft pyrkivät yhteistyössä laajentamaan tuen myös moderniin käyttöliittymään.

Oppaat

Oppaat

Työnkulku

Huomautus:

SharePoint Online ei enää tue työnkulkuja.

Lisätietoja tästä toiminnosta saat Microsoft PowerApps and Power Automate -oppaasta.

Adobe Sign for ServiceNow

Adobe Sign for HR (ServiceNow)

Adobe Sign for SAP SuccessFactors

Adobe Sign for Workday

Adobe Sign for NetSuite

Julkistustiedot

Huomautus:

Adobe Sign for NetSuite -integraation version 4.0.1 tuki on päättynyt.

NetSuiten alustan päivityksen yhteydessä tapahtuneen regressiovirheen vuoksi Adobe Sign for NetSuite v4.0.1 -version ja vanhempien versioiden tuki on päättynyt.

Varmista tämän integroinnin toimintojen ja tuen jatkuvuus päivittämällä versioon 4.0.5.

Adobe Sign for SugarCRM

SugarCRM v6

SugarCRM v7

Adobe Sign API

Huomautus:

Adobe Signin tuki vanhemmille ohjelmointirajapinnan todennusmalleille lakkaa toukokuussa 2021

Adobe on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen tuotteiden turvallisen käyttökokemuksen noudattamalla alan viimeisimpiä vakiintuneita tietoturvaprotokollia. Osana tätä prosessia Adobe Sign lopettaa toukokuuhun 2021 mennessä sellaisten vanhempien ohjelmointirajapintojen todennusmallien tuen, jotka sallivat käyttäjänimen ja salasanan lähettämisen ohjelmointirajapintakutsussa.

VAIKUTUS

Vanhempaa todennusmallia käyttävien asiakkaiden on siirryttävä uudempaan OAuth-pohjaiseen todennukseen.

TARVITTAVA TOIMENPIDE

○ Integrointia käyttävien asiakkaiden on päivitettävä uusimpaan versioon. Perehdy viiteoppaiden avulla Adoben uusimpiin kumppaneille tarkoitettuihin integrointeihin.

○ Asiakkaiden, jotka ovat tehneet oman mukautetun integroinnin Adobe Signilla, on päivitettävä uusimpaan OAuth-pohjaiseen todennukseen. Lisätietoja on tässä siirtymisoppaassa.

○ Mobiililaitteiden käyttäjien on päivitettävä Adobe Sign -sovelluksen uusimpaan iOS- tai Android-versioon.

SOAP-ohjelmointirajapinnan suunniteltu käyttöiän päättyminen toukokuussa 2021

Adobe Signin kehittäjille parhaan mahdollisen ohjelmointikokemuksen takaavan REST-ohjelmointirajapinnan version 6 julkaisun myötä SOAP-ohjelmointirajapinta on katsottu vanhentuneeksi, eikä sitä enää tueta toukokuun 2021 jälkeen. REST-ohjelmointirajapinta on tällä hetkellä integraattoreiden ja sovelluskehittäjien preferoima käyttöliittymä, ja tulevan kehitystyön pitäisi siirtyä tähän ohjelmointirajapintaan.