Adobe Signin sisällönluontiympäristön avulla voit hallita lomakekenttien kirjasimen ulkoasua. Hallittaviin elementteihin kuuluvat muun muassa kirjasinperhe, koko, väri ja tasaus.

Kentän ulkoasu

Kirjasinperhe

Voit hallita tekstikenttiin annettujen tietojen ulkoasua vastaanottajien mukaan.

Avaa ulkoasuasetukset valitsemalla kentän ominaisuusvalikon Ulkoasu-asetus.

Avaa kentän ominaisuusvalikko kaksoisnapsauttamalla mitä tahansa kenttää.

Määritä kentän kirjasinperhe Kirjasin-otsikon oikealla puolella olevassa ensimmäisessä avattavassa valikossa.

1 NewFont family

Käytettävissä ovat seuraavat kirjasimet:

Lato Fonts

Roboto Fonts

Slabo Fonts

Source Sans Fonts

Source Serif Fonts

Source Code fonts

Kirjasimen koko

Kirjasinperheen oikealla puolella olevassa avattavassa valikossa voit säätää kentän kirjasinkokoa.

Jos valitset pysyvän kirjasinkoon, koko pysyy samana kenttään lisättävän sisällön määrään katsomatta.

Kirjasinkoko Automaattinen säätää kirjasimen automaattisesti kentän koon mukaan.

• Automaattisia kirjasimia käytettäessä pyritään käyttämään suurinta mahdollista kirjasinkokoa, jotta kenttä täyttyy korkeussuunnassa, ja näyttämään kentän koko sisältö.
  • Kun lisätty sisältö ylittää kentän leveyden, kirjasinta pienennetään dynaamisesti, jotta lisätty sisältö voidaan näyttää mahdollisuuksien mukaan kokonaan.
Tekstikenttä, Kirjasimen koko, ominaisuudet

Kirjasimen väri

Väri määrittää kentän kirjasimen värin. Väri näkyy vain PDF-kopiossa. Kenttää täytettäessä kirjasin pysyy mustana.

3 current Font Color

Kirjasimen tasaus

Kirjasimen Tasaus-työkalujen avulla voit tasata tekstin vasemmalle, keskelle tai oikealle.

Tekstikenttä, Kirjasimen tasaus, ominaisuudet