Sopimuksen allekirjoitetun kopion lataus

Jos vastaanottajasi allekirjoittaa dokumentin ja lähettää sen sinulle Adobe Signin allekirjoitusprosessin ulkopuolella, voit lähettää tämän allekirjoitetun sopimuksen takaisin Adobe Signiin ja pitää tietueesi kunnossa.

Huomautus:

Lähetä allekirjoitettu dokumentti -toiminto on näkyvissä seuraavissa tapauksissa:

• Sopimuksessa käytetään peräkkäistä allekirjoitustyönkulkua.
    • Rinnakkaiset allekirjoitustyönkulut (hybridiallekirjoitustyönkulut mukaan lukien) eivät salli dokumentin lähettämistä takaisin allekirjoitussykliin.
  • Seuraava vastaanottaja on yksittäinen vastaanottaja (ei vastaanottajaryhmä).
  • Sopimus on Käsittelyssä-tilassa.

1. Digitoi allekirjoitettu dokumentti.

• Skannaa koko lähetettävä dokumentti PDF-tiedostoksi tai kuviksi (PNG/JPG/GIF).
  2. Jos olet sopimuksen lähettäjä:

• Valitse Hallinta > Käsittelyssä.
    • Laajenna oikeassa sivuvalikossa oleva toimintoluettelo valitsemalla Näytä enemmän.
    Laajenna toiminnot.
    • Napsauta Lähetä allekirjoitettu asiakirja -toimintoa.
    Napsauta Lähetä allekirjoitettu asiakirja -toimintoa.
  3. Näyttöön lisätään peittokuva, ja käyttäjä voi liittää tiedoston, joka on sopimuksen allekirjoitettu kopio.

• Napsauta Lisää tiedosto -linkkiä.
    • Etsi sopimuksen allekirjoitettu kopio selaamalla paikallisesta järjestelmästä ja liitä se.
      • Kun tiedosto on lähetetty, näet tiedostonimen peittokuvassa.
    • Valitse Vahvistan, että tämä lähetetty asiakirja on allekirjoitettu kopio -vaihtoehto.
    • Lähetä tiedosto napsauttamalla Lähetä-painiketta.
    Lähetä allekirjoitettu dokumentti – lisää tiedosto

Huomautus:

Yllä olevassa kuvassa näkyy Lähetä allekirjoitettu dokumentti -prosessin ikkunan sisältö, kun lähetät dokumentin viimeistä vastaanottajaa varten.

Jos lähetät dokumentin ennen viimeistä vastaanottajaa, peittokuvan tekstiä muutetaan sen merkiksi, että seuraavat vastaanottajat saavat lähetetyn dokumentin sopimuksena, johon heiltä edellytetään toimenpiteitä.

Alla näet Lähetä allekirjoitettu dokumentti -prosessin, jos olet lähettämässä dokumenttia kesken tapahtuman.

Lähetä allekirjoitettu dokumentti – kesken tapahtuman
  4. Toiminto onnistui!

Hallinta-sivulla löydät sopimuksen Valmis-luokasta (jos lähetetty tiedosto oli viimeisen vastaanottajan puolesta).

• Jos lähetetty dokumentti oli jonkun muun kuin viimeisen vastaanottajan puolesta, sopimus jää Käsittelyssä-luokkaan.
    Toiminto onnistui

Huomautus:

Jos dokumentti on tuotu Adobe Sign -järjestelmän ulkopuolelta, kaikki Adobe Sign -kentät on siitä lähtien poistettu dokumentista. (Jos siis joidenkin allekirjoittajien on vielä allekirjoitettava tämä dokumentti, heidän käytössään on vain automaattisesti luotu kenttä allekirjoitusta ja sähköpostiosoitetta varten.)

Lähetetty dokumentti näkyy asianmukaisesti toimintalokissa ja valvontaraportissa.

Toimintaloki ja valvontaraportti