Sopimuksen allekirjoitetun kopion lataus

Jos vastaanottajasi allekirjoittaa dokumentin ja lähettää sen sinulle Adobe Signin allekirjoitusprosessin ulkopuolella, voit lähettää tämän allekirjoitetun sopimuksen takaisin Adobe Signiin ja pitää tietueesi kunnossa.

Huomautus:

Lataa allekirjoitettu asiakirja -toiminto on näkyvissä seuraavissa tapauksissa:

• Sopimuksessa käytetään peräkkäistä allekirjoitustyönkulkua.
    • Rinnakkaiset allekirjoitustyönkulut (hybridiallekirjoitustyönkulut mukaan lukien) eivät salli dokumentin lähettämistä takaisin allekirjoitussykliin.
  • Seuraava vastaanottaja on yksittäinen vastaanottaja (ei vastaanottajaryhmä).
  • Sopimus on Käsittelyssä-tilassa.
  1. Digitoi allekirjoitettu dokumentti.

• Skannaa koko lähetettävä dokumentti PDF-tiedostoksi tai kuviksi (PNG/JPG/GIF).
  2. Jos olet sopimuksen lähettäjä:

• Valitse Hallinta > Käsittelyssä.
    • Laajenna oikeassa sivuvalikossa oleva toimintoluettelo valitsemalla Näytä enemmän.
    Laajenna toiminnot.

• Napsauta Lataa allekirjoitettu asiakirja -toimintoa.
    Napsauta Lataa allekirjoitettu asiakirja -toimintoa.

3. Näyttöön lisätään peittokuva, ja käyttäjä voi liittää tiedoston, joka on sopimuksen allekirjoitettu kopio.

• Napsauta Lisää tiedosto -linkkiä.
    • Etsi sopimuksen allekirjoitettu kopio selaamalla paikallisesta järjestelmästä ja liitä se.
      • Kun tiedosto on lähetetty, näet tiedostonimen peittokuvassa.
    • Valitse Vahvistan, että tämä lähetetty dokumentti on allekirjoitettu kopio -vaihtoehto.
    • Lähetä tiedosto napsauttamalla Lähetä-painiketta.
    Lataa allekirjoitettu asiakirja – lisää tiedosto

Huomautus:

Yllä olevassa kuvassa näkyy Lataa allekirjoitettu asiakirja -prosessin ikkunan sisältö, kun lähetät dokumentin viimeistä vastaanottajaa varten.

Jos lähetät dokumentin ennen viimeistä vastaanottajaa, peittokuvan tekstiä muutetaan sen merkiksi, että seuraavat vastaanottajat saavat lähetetyn dokumentin sopimuksena, johon heiltä edellytetään toimenpiteitä.

Alla näet Lataa allekirjoitettu asiakirja -prosessin, jos olet lähettämässä dokumenttia kesken tapahtuman.

Lataa allekirjoitettu asiakirja – kesken tapahtuman

4. Toiminto onnistui!

Hallinta-sivulla löydät sopimuksen Valmis-luokasta (jos lähetetty tiedosto oli viimeisen vastaanottajan puolesta).

• Jos lähetetty dokumentti oli jonkun muun kuin viimeisen vastaanottajan puolesta, sopimus jää Käsittelyssä-luokkaan.
    Toiminto onnistui

Huomautus:

Jos dokumentti on tuotu Adobe Sign -järjestelmän ulkopuolelta, kaikki Adobe Sign -kentät on siitä lähtien poistettu dokumentista. (Jos siis joidenkin allekirjoittajien on vielä allekirjoitettava tämä dokumentti, heidän käytössään on vain automaattisesti luotu kenttä allekirjoitusta ja sähköpostiosoitetta varten.)

Lähetetty dokumentti näkyy asianmukaisesti toimintalokissa ja valvontaraportissa.

Toimintaloki ja valvontaraportti

Määritysasetukset

Tili- ja ryhmätasoilla on mahdollisuus siirtää allekirjoitettu dokumentti palvelimelle. Pidä mielessä, että:

• Kaikki ryhmäasetukset periytyvät alun perin tilin asetuksista.
  • Yksinomaan ryhmätasolle määritetyt asetukset ohittavat tilitason perityt asetukset.
  • Sopimuksia voidaan siirtää palvelimelle vain siinä ryhmässä, josta ne on lähetetty.
Sopimusten palvelimelle siirtämisen ottaminen käyttöön:
  1. Siirry kohtaan Tilin asetukset > Globaaliasetukset (Ryhmäasetukset, kun ne on määritetty ryhmätasolla).
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Lataa allekirjoitettu asiakirja.
  3. Valitse Salli lähettäjien ladata käsin allekirjoitettu kopio, jonka he ovat saaneet allekirjoittajalta -vaihtoehto.
  4. Napsauta Tallenna-painiketta vahvistaksesi muutokset.
Allekirjoitetun dokumentin lähettäminen