Formularer

1. Brugerhåndbog til InDesign
  2. Lære InDesign at kende
    1. Introduktion til InDesign
      1. Nyheder i InDesign
      2. Systemkrav
      3. Almindelige spørgsmål
      4. Brug af Creative Cloud Libraries
    2. Arbejdsrum
      1. Generelt om arbejdsrum
      2. Værktøjspanel
      3. Angiv indstillinger
      4. Touch-arbejdsrum
      5. Standardtastaturgenveje
      6. Dokumentgendannelse og fortryd
      7. Capture-udvidelse
  3. Oprette og layoute dokumenter
    1. Dokumenter og sider
      1. Opret dokumenter
      2. Arbejd med overordnede sider
      3. Arbejde med dokumentsider
      4. Angiv sidestørrelse, margener og beskæring
      5. Arbejde med filer og skabeloner
      6. Opret bogfiler
      7. Tilføj grundlæggende sidenummerering
      8. Nummerer sider, kapitler og sektioner
      9. Konverter QuarkXPress- og PageMaker-dokumenter
      10. Del indhold
      11. Forstå et grundarbejdsforløb med styrede filer
      12. Gem dokumenter
    2. Linjenet
      1. Linjenet
      2. Formatér linjenet
    3. Layouthjælpemidler
      1. Linealer
  4. Tilføj indhold
    1. Tekst
      1. Tilføj tekst i rammer
      2. Sammenkæd tekst
      3. Arabiske og hebraiske funktioner i InDesign
      4. Opret tekst på en kurve
      5. Punktopstilling
      6. Glyffer og specialtegn
      7. Tekstombrydning
      8. Tekstvariabler
      9. Opret QR-koder
      10. Rediger tekst
      11. Juster tekst
      12. Ombryd tekst omkring objekter
      13. Forankrede objekter
      14. Sammenkædet indhold
      15. Formatér afsnit
      16. Formatér tegn
      17. Find/Erstat
      18. Stavekontrol og sprogordbøger
    2. Typografi
      1. Brug af skrifttyper i InDesign
      2. Knibning og spatiering
    3. Formatering af tekst
      1. Formatering af tekst
      2. Tabulatorer og indrykninger
    4. Gennemse tekst
      1. Spor og gennemse ændringer
      2. Tilføj redigeringsnoter i InDesign
      3. Importér PDF-kommentarer
    5. Tilføj referencer
      1. Opret en indholdsfortegnelse
      2. Fodnoter
      3. Opret et indeks
      4. Slutnoter
      5. Billedtekster
    6. Formater
      1. Afsnits- og tegnformater
      2. Objektformater
      3. Uncialer og indrykkede formater
      4. Arbejde med formater
      5. Linjeafstand
    7. Tabeller
      1. Formatér tabeller
      2. Opret tabeller
      3. Tabel- og celleformater
      4. Markér og rediger tabeller
      5. Tabelstreger og -fyld
    8. Interaktivitet
      1. Hyperlinks
      2. Dynamiske PDF-dokumenter
      3. Bogmærker
      4. Knapper
      5. Formularer
      6. Animation
      7. Krydshenvisninger
      8. Strukturer PDF-filer
      9. Sideovergange
      10. Film og lyde
      11. Formularer
    9. Grafik
      1. Forstå kurver og former
      2. Tegn med blyantværktøjet
      3. Tegn med penneværktøjet
      4. Anvend stregindstillinger
      5. Sammensatte kurver og former
      6. Rediger kurver
      7. Fritlægningskurver
      8. Ændring af hjørneudseende
      9. Juster og fordel objekter
      10. Sammenkædet og integreret grafik
      11. Integrer AEM-aktiver
    10. Farve og gennemsigtighed
      1. Anvend farve
      2. Brug af farver i importeret grafik
      3. Arbejde med farveprøver
      4. Bland trykfarver
      5. Nuancer
      6. Forstå staffage- og procesfarver
      7. Bland farver
      8. Forløb
      9. Samkopiér gennemsigtig grafik
      10. Tilføj gennemsigtighedseffekter
  5. Del
    1. Del og samarbejd
    2. Del til gennemgang
    3. Gennemgå et delt InDesign-dokument
    4. Administrer feedback
  6. Udgiv
    1. Eksportere og udgive
      1. Publish Online
      2. Eksportér indhold til EPUB
      3. Indstillinger for Adobe PDF
      4. Eksportér indhold til HTML
      5. Eksportér til Adobe PDF
      6. Eksportér til JPEG-format
      7. Eksportere HTML
      8. Oversigt over DPS og AEM Mobile
    2. Udskriv
      1. Udskriv hæfter
      2. Printermærker og beskæringer
      3. Udskriv dokumenter
      4. Trykfarver, separation og rasterfrekvens
      5. Overprint
      6. Opret PostScript- og EPS-filer
      7. Forhåndskontrollér filer inden aflevering
      8. Udskriv miniaturebilleder og store dokumenter
      9. Klargør PDF-filer til prepress-bureauer
      10. Forbered udskrivning af separationer
  7. Udvide InDesign
    1. Automatisering
      1. Datafletning
      2. Ekstramoduler
      3. Capture-udvidelse i InDesign
      4. Script

Formulararbejdsforløb

Du kan designe formularer i InDesign og eksportere dem direkte til PDF. InDesign understøtter nu formularfelter og andre formularhandlinger. Biblioteket Knapper og formularer (Vindue > Interaktiv > Knapper og formularer) har formularelementer, som du kan bruge til at designe interaktive formularer.

Med InDesign kan du oprette enkle formularer i InDesign uden at skulle retouchere PDF-dokumentet i Acrobat efter udgivelse. Du kan tilføje enkle formularelementer i dokumentsiderne. Almindelige felttyper, f.eks. tekstfelter, alternativknapper, afkrydsningsfelter og underskrifter, understøttes. Du kan også tilføje handlinger for at sende formularen via e-mail eller udskrive den.

Foruden det grundlæggende design kan du også give formularen et designmæssigt løft ved hjælp af kreative funktioner i InDesign:

• Føj ubrudte streger og fyld til PDF-formularfelterne.
  • Tilføj brugerdefineret Til, fra og pegefølsomme knapper, afkrydsningsfelter og alternativknapper.
  • Angiv skriftstørrelse for tekstinputfelter.

For at indsamle kreditkortoplysninger kan du f.eks. bruge kreditkortikoner som alternativknapper med et forskelligt billede for den valgte tilstand.

For avancerede formulararbejdsforløb kan du eksportere den grundlæggende formular og fortsætte med at redigere den i Adobe Acrobat.

Tilføje et formularfelt

Brug panelet Knapper og formularer til at føje formularfelter til layoutet. Procedurerne for tilføjelse af interaktive formularfelter er de samme som tilføjelse af knapper, så du ikke behøver at lære nye procedurer. Du kan oprette en formular, der fungerer med Adobe Reader eller Adobe Acrobat. Med InDesign kan du oprette smarte formularer, som du normalt ikke kan oprette med Acrobat.

Panelet Knapper og formularer
Panelet Knapper og formularer

1. Indsæt en ramme i den placering, hvor du vil indsætte formularfeltet.

2. Åbn panelet Knapper og formularer (Vindue Interaktiv Knapper og formularer)

3. Vælg rammen, og vælg en formularelementtype fra listen Type. Du kan også højreklikke på en ramme og vælge Interaktiv > Konverter til [...].

4. Indtast et navn på formularfeltet. For at oprette en alternativknapgruppe skal alle de individuelle knapper have samme navn.

5. Vælg en hændelse, og tilføj handlinger, der skal knyttes til den. Handlinger såsom Ryd formular, Udskriv formular og Send formular er blevet tilføjet. I Send formular-handlingen skal URL-adressen angives som "mailto:xyz@example.com.

6. For en alternativknap, et afkrydsningsfelt eller knapper: Angiv attributter for forskellige tilstande. InDesign tilføjer standardgrafik for de forskellige tilstande, men du kan tilføje din egen.

7. For en listeboks, en kombinationsboks eller et tekstfelt: Vælg skrifttypefamilie, skrifttype og skriftstørrelse.

8. Angiv PDF-indstillinger:

• Beskrivelse - Den indtastede værdi vises som værktøjstippet og bruges til oprettelse af tilgængelige formularer
    • Knapværdi - Denne værdi svarer til eksportværdien i Acrobat og kan også bruges til at identificere en alternativknap i en gruppe i en tilgængelig formular.

Angiv tabuleringsrækkefølge

For at oprette brugervenlige og tilgængelige formularer er det nødvendigt at tildele en brugbar tabuleringsrækkefølge. Brugerne kan navigere gennem formularfelterne uden at bruge et pegeredskab. Ved at trykke på tabulatortasten flyttes fokus til det næste logiske felt.

Der er to metoder til at angive en tabuleringsrækkefølge i et kodet PDF-dokument:

• Brug panelet Artikler (Vindue > Artikel) til at angive en brugerdefineret tabuleringsrækkefølge
  • Vælg Objekt > Interaktiv > Indstil tabuleringsrækkefølge.

Brug artikler til at angive tabuleringsrækkefølge

Brug panelet Artikler til at angive tabulatorrækkefølgen
Brug panelet Artikler til at angive tabulatorrækkefølgen

1. Åbn panelet Artikler (Vindue > Artikler).

2. Træk formularfelterne til panelet Artikler.

3. Træk for at omarrangere felterne i panelet Artikler i den ønskede rækkefølge.

Bemærk:

Aktivér Brug til læserækkefølge i mærkede PDF-filer i panelmenuen Artikler for at give skærmlæsere mulighed for at bruge den valgte rækkefølge. Husk at aktivere indstillingen Opret kodet PDF, mens PDF'en eksporteres.

Brug struktur til at angive tabuleringsrækkefølge

1. Vælg Objekt Interaktiv Indstil tabuleringsrækkefølge.

2. Klik på Flyt op eller Flyt ned for at arrangere elementerne i den ønskede tabuleringsrækkefølge.

Aktivér Brug struktur til tabuleringsrækkefølge i dialogboksen PDF-eksport, når du eksporterer til et interaktivt PDF-dokument.