Installere ekstramoduler

InDesign-ekstra‑moduler er programmer, der er udviklet af Adobe og andre softwareudviklere, der arbejder sammen med Adobe, og som tilføjer funktioner i Adobe-softwaren. Der følger en række import-, eksport-, automatiserings- og specialeffektmoduler med programmet, og de installeres automatisk i mappen Ekstra‑moduler. Faktisk stammer de fleste af funktionerne i InDesign fra ekstra‑moduler.

Når ekstramodulerne er installeret, vises de som funktioner i menuer, dialogbokse og paneler.

1. Hvis der medfølger et installationsprogram, skal du bruge det til at installere ekstramodulet. Ellers skal du trække en kopi af modulet til mappen Plug‑Ins i InDesign-programmappen.
  2. Følg vejledningen til ekstramodulet.

Bemærk:

Du kan bruge alle kommercielt tilgængelige ekstramoduler, der er beregnet til brug sammen med InDesign. Adobes tekniske support kan hjælpe dig med at løse problemer med ekstra‑moduler. Men hvis det fastslås, at problemet direkte skyldes et ekstra‑modul fra en anden udbyder, skal du kontakte denne for at få yderligere hjælp.

Brug af Extension Manager til konfiguration af ekstramoduler

Brug programmet Extension Manager til at undersøge og tilpasse det installerede ekstramodulsæt. Du kan f.eks. få detaljerede oplysninger om installerede ekstramoduler, oprette brugerdefinerede ekstramodulsæt til forskellige opgaver eller arbejdsgrupper og isolere ekstramoduler, når der opstår problemer i forbindelse med fejlfinding. Du kan også deaktivere ekstramoduler.

1. Vælg Hjælp > Styr udvidelser (Windows) eller InDesign > Styr udvidelser (Mac OS).

Du kan få flere oplysninger om brugen af Extension Manager ved at klikke på Hjælp i programmet Extension Manager.

Integration med Creative Cloud Add-ons via menuen Gennemse tilføjelsesprogrammer

Du kan søge og installere plug-ins, udvidelser og meget mere til Adobe InDesign og andre produkter fra webstedet Adobe Add-ons.

• Du kan føje yderligere plug-ins til InDesign ved at vælge Vindue > Gennemse tilføjelsesprogrammer. Disse tilføjelsesprogrammer kan være betalte eller gratis. Alle de installerede/hentede plug-ins fra Creative Cloud-appen til InDesign synkroniseres til InDesign gennem dette arbejdsforløb. Det fører dig til websiden til gennemsyn af tilføjelsesprogrammer.
  • Disse tilføjelsesprogrammer er senere synlige under Vindue > Udvidelser, overførsler eller placeringen, der blev nævnt i beskrivelsen af, hvor man finder tilføjelsesprogrammet. Du kan se dine hentede tilføjelsesprogrammer ved at gå til websiden til gennemsyn af tilføjelsesprogrammer og gå ind i ruden i venstre side af websiden, hvor der er mulighed for at se alle tilføjelsesprogrammer. Det viser også, hvilke produkter og respektive versioner disse tilføjelsesprogrammer understøttes på.

Når filsynkronisering er TIL, synkroniseres gennemsyn af tilføjelsesprogrammer til Creative Cloud-kontoen.