Adobe Sign for Salesforce -paketin version 19 asennusopas

Yleiskatsaus

Adobe Sign for Salesforce toimii kaikissa selaimissa ja mobiililaitteissa. Sovellus on saatavissa AppExchangesta ja tukee seuraavia Salesforce Edition -versioita:

• Professional
  • Enterprise
  • Unlimited
  • Developer
  • Ultimate

Korjaa välittömät hyödyt asiakirjan ja allekirjoittamisen työnkululle:

• Säästä aikaa ja rahaa eliminoimalla paperiposti, postin toimitusviiveet ja faksaus
  • Lähetä sopimuksia sähköisesti allekirjoitettaviksi tai hyväksyttäviksi suoraan Salesforcesta, seuraa sopimushistoriaa ajantasaisesti ja tarkastele minkä tahansa objektin tallennettuja sopimuksia.
  • Jäljitä ajantasaisesti organisaatiosi kaupat ja ota vastaan Chatter-päivityksiä, kun sopimuksia tarkastellaan, allekirjoitetaan, peruutetaan tai torjutaan
  • eSign saatavissa yli 20 kielellä, takaisinfaksaustukipalvelu yli 50 sijainnissa maailmanlaajuisesti
  • Yhdistä Salesforce-tiedot asiakirjoihin ennen lähettämistä ja määritä sen jälkeen allekirjoittajien tiedot vastaaviin Salesforce-objekteihin – automaattisesti ja saumattomasti
  • Luo uudelleenkäytettäviä sopimusmalleja lähetysvaihtoehdoille ja ota käyttöön yhden napsautuksen Lähetä allekirjoitettavaksi -painikkeita muokattavien sopimusten lähettämiseksi mistä tahansa Salesforce-objektista
  • Integroitavissa Conga Composer-, Apttus-, Selectica-, Drawloop-, Zuora-, Emptoris- ja moniin muihin ympäristöihin
  • Kaikki Salesforcen Adobe Sign -objektit ja -sivut käännetään kaikkiin Salesforce.comin tukemiin 16 kieleen, joten Salesforce-käyttäjäsi voivat lähettää ja jäljittää kaikki sopimuksensa omalla kielellään

Edellytykset

Sinun tulee olla tietoinen eräistä edellytyksistä ja peruskeksinnöstä, joka auttaa varmistamaan, että käyttöönottokokemuksesi on sujuva.

Ota yhteys Adobe Signin tukitiimiin ennen paketin lataamista:

• Varmista, että Adobe Sign -tili on oikein valmisteltu Salesforce-kanavassa.
  • Tarkista, että Adobe Sign -järjestelmässä on määritetty oikea järjestelmänvalvojan käyttäjätunnus (sähköpostiosoite).
  • Kokoa tiedot kaikista omistetuista toimialueista, joita käyttäjät saattavat käyttää sähköpostiosoitteissaan. Älä sisällytä luetteloon julkisia toimialueita, kuten gmail.com tai yahoo.com.
  • Hanki luettelo kaikista Adobe Sign -käyttäjistä, jotka käyttävät omistamiasi toimialueita.
    • On mahdollisesti tarpeen pyytää kelvollisten käyttäjien siirtämistä Adobe Sign -tiliisi.
    • On tärkeää, että käyttäjän sähköpostiosoite Adobe Signissa on sama kuin käyttäjän ensisijainen sähköpostiosoite. Jos näin ei ole, Adobe Signin sähköpostiosoite pitää muuttaa.

Salesforce-ympäristössä on huomioitava muutama asia:

• Adobe Sign for Salesforce edellyttää, että otat evästeet käyttöön selaimessasi. Muista myös tarkistaa, että kolmannen osapuolen evästeet on sallittu, koska eräät selaimet edellyttävät tätä
  • Oman toimialueen on oltava käyttöönotettuna, jotta voidaan käyttää tietuekomponentteja (kuten sopimuspaneelia) Lightning-sopimussivulla.
  • Siirry Määritys > Asetukset > Suojaus > Istunnon asetukset ja varmista, että:
    • Lukitse istunnot siihen IP-osoitteeseen, josta käsin ne on aloitettu -asetus on poissa käytöstä.
  • Lisenssit - Adobe Sign -käyttäjille ja -järjestelmänvalvojille on määritettävä kelvollinen lisenssi, jotta he saavat käyttää palvelua.
  • Tiedostorajoitukset – Ladattavien tiedostojen koko on Salesforce Lightningissa rajoitettu noin 700 kilotavuun. Voit taustalla (katso Määritä Salesforce lähettämään suuria asiakirjoja) määrittää Salesforcen lähettämään kirjastosta jopa 9 megatavun suuruisia asiakirjoja. Useimpien järjestelmänvalvojien kannattaa tehdä tämä määritys varhaisessa vaiheessa.

Tuetut selaimet

Selaimet

Tuetaan

Rajoitukset

Microsoft® Edge

Kyllä

Kyllä

Google Chrome™

Kyllä

Ei

Mozilla® Firefox®

Kyllä

Ei

Apple® Safari®

Kyllä

Ei

Microsoft Edgen käyttöön liittyviä tunnettuja ongelmia

• Salesforce-järjestelmänvalvojat eivät voi käynnistää ohjattua Käynnistä määritys -toimintoa Edge-selaimessa.

Adobe Sign -tuki

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätukea, avaa Adobe Sign -tuen lipuke tai ota yhteyttä sinulle määritettyyn asiakasmenestyspäällikköön.

Asenna Adobe Sign for Salesforce -versio 19

Uuden asiakkaan testaus ja ensimmäinen asennuskerta – Jos tämä on ensimmäinen Adobe Sign for Salesforcen käyttökertasi, voit kokeilla asentamista ja aloittaa testisopimusten lähettämisen muutamassa minuutissa.  Perustason toimiva asennus kestää vain 15 minuuttia

Vanhat asiakkaat päivittävät edellisistä versioista – Kehotamme asiakkaita päivittämään paketin viimeisimpään versioon, koska näin he hyötyvät uusimmista ominaisuuksista ja saavat myös parhaan teknisen tuen. Katso lisätietoja Päivitysoppaasta, jos olet päivittämässä vanhemmasta versiosta Adobe Sign for Salesforcen uusimpaan versioon 19.

Uusi Adobe Sign -paketti antaa kaiken tuen Lightning-käyttökokemukselle, ja nämä ohjeet on kirjoitettu Lightning-käyttöliittymällä.

Tärkeitä huomautuksia Sandbox-testaamisesta

Kun testaat Salesforcea Sandbox-ympäristössä, et välttämättä käytä oikeaa sähköpostiosoitetta, johon sinulla on käyttöoikeus. (esim. kayttaja@yritys.com.sandboxnimi) Suosittelemme kuitenkin muuttamaan Salesforcen Sandbox-sähköpostiosoitteen oikeaksi sähköpostiosoitteeksi ennen kuin aloitat testaamisen, niin että Adobe Sign -tilisi yhdistyy oikeaan sähköpostiosoitteeseen. Jos et toimi näin, voi esiintyä ongelmia, jos vaihdat sähköpostiosoitteesi myöhemmin siirtyessäsi tuotantoympäristöön, koska Adobe Sign -tilisi yhdistyy olemattomaan tiliin, eikä sitä voi todentaa sähköpostin vaihtamiseksi.

Adobe Sign -paketin asentaminen

Sinulla on oltava Salesforce-tili, jotta voit asentaa Adobe Sign -paketin. Jos ei ole, voit luoda sellaisen asennusprosessin aikana alla kuvatulla tavalla:

1. Napsauta tätä, jotta pääset Adobe Sign -sovelluspakettiin Salesforcen AppExchangessa.
  2. Napsauta Hae nyt -painiketta.
  3. Valitse soveltuva kirjautumisasetus.
    • Jos sinulla on Salesforce-tili, valitse Jatka vieraana.
      • Kirjoita käyttäjätunnukset pyydettäessä.
    • Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Ei kirjautumistunnuksia.
      • Sinua kehotetaan luomaan Salesforce-tili.
      • Kun olet valmis, kirjaudu käyttäjätunnuksillasi toistamalla vaiheet 1 ja 2.
Asennusvaihtoehdot

4. Valitse pyydettäessä, asennetaanko Tuotanto- vai Sandbox-ympäristöön.

5. Tarkista asennustiedot ja käyttöehdot:

• Vahvista valitsemalla Käyttöehtojen valintaruutu, että olet lukenut ja hyväksyt ehdot.
  • Käynnistä asennusprosessi valitsemalla Vahvista ja asenna.
Käyttöehdot

6. Pyydettäessä kirjautumaan Salesforce-organisaatioon anna käyttäjätunnus ja salasana ja valitse Kirjaudu Salesforceen.

7. Kun Asenna Adobe Sign -sivu näkyy:

• Valitse Asenna kaikille käyttäjille.
  • Valitse Asenna.
Asenna kaikille käyttäjille

8. Hyväksy kolmannen osapuolen käyttö -ponnahdusikkunassa:

• Valitse Kyllä, anna pääsy näihin kolmannen osapuolen verkkosivustoihin, jotta Salesforce pääsee turvallisesti käsiksi Adobe Signiin
  • Jatka asennusta napsauttamalla Jatka
Anna pääsy kolmansille osapuolille

9. Tuontiprosessin aikana näkyviin tulee tiedotussivu, joka kertoo sinulle, että tähän voi kulua jonkin verran aikaa

• Jatka valitsemalla Valmis.

Kun asennus on valmis, saat sähköpostissa ilmoituksen siitä, että paketti on asennettu. Voit todentaa tämän tarkistamalla Määritys > Alustan työkalut > Sovellukset > Asennetut paketit

Asennetut paketit -sivu näyttää asennustietosi.

Asennettu paketti

Asennuksen jälkeiset määritykset (vaaditut)

Tarvitaan muutama yksinkertainen asennusvaihe, ennen kuin voit aloittaa Adobe Sign -sopimusten lähettämisen Salesforcesta. Nämä vaiheet on kuvattu alla.

1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa Sovelluskäynnistintä ja napsauta sitten Adobe Sign -sovellusta, kun haluat avata näkymän, jossa näkyvät Adobe Sign -välilehdet.
2_navigate_to_adobesignobjects

2. Napsauta Adobe Sign -järjestelmänvalvojan välilehteä, niin asennuksen ohjattu toiminto käynnistyy.

3_adobe_sign_admintab

3. Tee ohjatun asennustoiminnon kohdassa ”Vaihe 1: Linkitä Adobe-tilisi Salesforceen” oikea valinta:

• Kirjaudu sisään Adobeen – Sinua kehotetaan kirjautumaan sisään Adobe Signiin.
    • Kirjaudu sisään Adobe Sign -järjestelmänvalvojatunnuksilla
    • Salli käyttö, kun saat pyynnön
    • Nyt sinun pitäisi saada ilmoitus Onnistui! Adobe-tilisi valtuuttaminen onnistui.
  • Hanki ilmainen kokeilutili Avautuu uusi selainsivu, joka kehottaa sinua luomaan uuden tilin. Kun olet luonut tilisi, sinun on suljettava selainsivu, palattava Salesforce-sivulle ja jatkettava sitten valitsemalla sivu 'Kirjaudu sisään Adobeen'.
Linkitä tilisi

Huomautus:

On erittäin suositeltavaa jättää Luo esimerkkejä sopimusmalleista -valintaruutuun valintamerkki, koska nämä mallit ovat hyödyllinen apu tietojen vastaavuustarkistusten ja asiakasportaalien ymmärtämiseen ja määrittämiseen.

4. Valitse Seuraava, kun olet saanut ilmoituksen vaiheen 1 onnistumisesta

5. Napsauta kohdassa ”Vaihe 2: Ota käyttöön Adobe Signin automaattiset tilapäivitykset” Ota käyttöön -painiketta

• Kun sinua pyydetään sallimaan Adobe Signin käyttö, valitse Salli
  • Nyt sinun pitäisi nähdä ponnahdusilmoitus: Onnistui! Automaattiset tilapäivitykset on otettu käyttöön tililläsi.

6. Jatka napsauttamalla sivun alaosassa Seuraava

7. Kun ohjattu asennustoiminto näyttää ilmoituksen Onnittelut! Määrityksesi on valmis, napsauta Valmis, ja voit alkaa käyttää Adobe Sign for Salesforcea.

Onnittelut! Olet onnistuneesti asentanut ja määrittänyt Adobe Sign for Salesforcen.

Alkumääritysten jälkeen voit käyttää Adobe Sign -järjestelmänvalvojan välilehteä Adobe Signin kehittyneiden ominaisuuksien säätämiseen, tilin määrittämiseen ja muiden resurssien hyödyntämiseen.

Huomautus:

• Jos joudut ongelmiin lähettäessäsi sopimuksia, voit ottaa yhteyden Adobe-tukeen sen varmistamiseksi, että Adobe Sign -tilisi on sijoitettu oikealle kanavalle Salesforce-integraatiota varten, joka on Salesforce-käyttäjien oletusasetus.
  • Jos käytät Salesforcen Professional-versiota, joudut täydentämään asennuksen suorittamalla ne vaiheet, jotka on kuvattu osiossa Adobe Sign for Salesforce Professional Edition – asennuksen lisävaiheet.

Lisää Sopimukset-objekti sivuasetteluihin

Voit suuresti parantaa Adobe Signin käytettävyyttä lisäämällä Sopimus-objektin niihin sivuasetteluihin, joiden kanssa käyttäjäsi ovat eniten tekemisissä lähettäessään asiakirjoja allekirjoitettaviksi.

1. Napsauta Adobe Sign -järjestelmänvalvojan välilehdessä Lisää Lähetä allekirjoitettavaksi -komponentit Salesforce-sivuille (valinnainen) -linkkiä.
  2. Näkyviin tulee peitekerros, josta voit valita yhden sivun vakioasetteluista: Tili, Tilaisuus, Sopimus, Liidi tai Kontakti.  Valitse se sivuasettelu, jota haluat muuntaa.
6_install_the_agreementobjecttoapagelayout

Kun objektisivu latautuu:

3. Napsauta vasemman raiteen valintaa Sivuasettelut

4. Valitse se sivuasettelu, jota haluat muokata.

Kontaktisivuasettelu

3. Napsauta vasemmassa valikossa Liittyvät luettelot ja raahaa ja pudota Sopimukset-objekti sivuasettelun haluttuun kohtaan.

Lisää Sopimus-objekti Liittyvistä luetteloista

4. Napsauta Tallenna-painiketta.

Kun Sopimus-objekti on paikallaan, voit helposti nähdä kaikki sopimukset, jotka liittyvät Salesforce-objektiin tai lähettää uusia sopimuksia suoraan asiaan liittyvästä tietueesta.

Kontakti, johon on liitetty Sopimus

Valinnaiset asennuksen jälkeiset määritykset

Seuraavassa on valinnaisia määrityksiä, jolla muutat asennuksen vain toimivasta hyödylliseksi ja arvokkaaksi. Adobe Sign sallii hyvin laajan valikoiman määritysvaihtoehtoja, ja loppuosa tästä asiakirjasta kuvaa kaikkein useimmin käytettyjä säätöjä. Vähemmän tavalliset (ts. tilannekohtaisesti hyödylliset) määritykset löytyvät Kehittyneiden määritysten oppaasta.

Ota käyttöön delegoijan roolit vastaanottajille

Huomautus:

Delegoijarooleja tuetaan vain Lightning-ympäristössä

Delegoijan rooli on paikanpitäjän rooli sellaisia tilanteita varten, joissa tiedät että jonkun on allekirjoitettava tai annettava hyväksyntänsä, mutta et voi sopimuksen lähetyshetkellä selvittää, kuka se on.  Delegoijan ei odoteta allekirjoittavan sopimusta, joten hänen vastaanottaessaan asiakirjan siinä ei ole saatavana kenttiä.  Kun sopimus on delegoitu, delegoija pääsee käyttämään kaikkia hänen käytettäväkseen määritettyjä kenttiä.

Delegoijan roolin käyttöön ottamiseksi:

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Mukautettu koodi > Mukautetut asetukset.
    • Tällöin Mukautetut asetukset -sivu latautuu
  2. Napsauta otsikkoa Adobe Sign -asetukset
    • Adobe Sign -asetukset -sivu latautuu
Adobe Sign -asetukset

3. Napsauta Hallinta-painiketta

Adobe Sign -asetusten hallintapainike

4. Valitse Uusi (tai Muokkaa, jos olet määrittänyt asetuksia aikaisemmin)

• Adobe Sign Settings -sivu latautuu.
Adobe Sign -asetukset: Uusi-painike

5. Hae tarvitsemasi säätöarvot haluamallasi ”Hae”-toiminnolla (cmd/ctrl + f).

• Ota käyttöön vastaanottajan delegoitu hyväksyjärooli – Tarvitaan, kun haluat delegoida sopimuksen hyväksyjille
  • Ota käyttöön vastaanottajan delegoitu allekirjoittajan rooli – Tarvitaan, kun haluat delegoida sopimuksen allekirjoittajille
Delegoijien asetukset

6. Valitse Tallenna.

Liittyvien objektien lisääminen sopimussivulle

Voit yhdistää Adobe Sign -sopimukset haluamiisi Salesforce-objekteihin (vakio- tai mukautettuihin objekteihin). Näin voit luoda noihin objekteihin linkitettyjä sopimuksia ja näyttää kaikki tiettyyn objektiin liittyvät sopimukset kyseisen objektin sivulla.

Alla olevat ohjeet kuvaavat, miten voit yhdistää sopimuksia Tilaus-objektiin, mutta niitä voi soveltaa mihin tahansa muuhun Salesforce-organisaatiosi objektiin.

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Objektit ja kentät > Objektien hallinta
  2. Napsauta objektia, johon haluat lisätä sopimusluettelon, niin että objektin sivu vapautuu
  3. Napsauta Kentät ja suhteet -linkkiä sivun vasemmalla raiteella
  4. Napsauta Uusi-painiketta.
Luo objekteja > Sopimus

5. Vaiheessa 1. Valitse kentän tyyppi, valitse Hakusuhde ja napsauta sitten Seuraava.

Lookup Relationship

6. Vaiheessa 2. Valitse liittyvä objekti, valitse objektisi (tässä esimerkissä Tilaus) avattavasta valikosta ja valitse sitten Seuraava

7. Vaiheessa 3. Anna hakukentän otsikko ja nimi, anna Kenttänimi ja napsauta Seuraava.

Relationship step 3

8. Valitse Seuraava vaiheessa 4 ja vaiheessa 5

9. Vaiheessa 6. Lisää mukautetut liittyvät listat, varmista, että Lisää liittyvä lista -valinta on otettu käyttöön ja valitse Tallenna.

Lisää liittyvä lista -valinta

Laajennetut allekirjoittajan todennusmenetelmät

Lain mukaan sähköpostiosoitteen kautta todentaminen (ja allekirjoitus-URL-osoitteen lähettäminen sähköpostitse) riittää sitovan allekirjoittamisen saamiseen. Useissa tapauksissa toivotaan kuitenkin toista todennustekijää allekirjoittajan henkilöllisyydelle. Adobe Sign tarjoaa kolme lisätodennusmenetelmää (Yhdysvalloissa asuvilla asiakkailla on neljä menetelmää KBA mukaan lukien):

• Salasana – Vastaanottajat antavat salasanan päästäkseen tarkastelemaan sopimusta ja allekirjoittaakseen sen.
    • Salasana on toimitettava vastaanottajille erikseen
    • Oletuksena käytössä
  • Somehenkilöllisyys – Vastaanottajat todentavat henkilöllisyytensä Facebookin, Googlen, LinkedInin tai muun palvelun avulla ennen sopimuksen tarkastelua.
    • Oletuksena poissa käytöstä
  • Puhelintodennus – Vastaanottajille lähetetään automaattinen tekstiviesti (SMS) tai he saavat puhelinsoiton vaadittuine koodeineen.
    • Tähän toimenpiteeseen liittyy kustannuksia
    • Oletuksena poissa käytöstä
  • Tietopohjainen todentaminen (KBA) – Vastaanottajat vastaavat julkisesti saatavissa oleviin tietokantoihin perustuviin kysymyksiin todistaakseen henkilöllisyytensä.
    • Tähän toimenpiteeseen liittyy kustannuksia
    • Vain Yhdysvalloissa asuville allekirjoittajille
    • Oletuksena poissa käytöstä

Harkittavissa on kaksi määritysvaihtoehtoa:

• Kumman toisen tekijän todennusmenetelmistä (jos kumpaakaan) haluat ottaa käyttöön?
    • Muista, että sekä puhelin- että KBA-todennukseen liittyy kustannuksia, joten niitä ei tule ottaa käyttöön, ellei siitä ole sovittu.
  • Haluatko kaikkien allekirjoittajien käyttävän aina samaa todennusmenetelmää, vai haluatko määrittää todennuksen vastaanottajan mukaan?
    • On myös mahdollista yhdistää ”sisäinen” ja ”ulkoinen” allekirjoitusmenetelmä. Adobe Sign luokittelee jokaisen Adobe Sign -tiliisi sisällytetyn sähköpostiosoitteen sisäiseksi allekirjoittajaksi, kun taas jokainen siihen sisältymätön sähköpostiosoite on ulkoinen.
    • Tämä on erittäin suositeltavaa, jos käytät maksullista todennusmenetelmää ja keräät sisäisiä varmennuksia.

Ota käyttöön laajennetut allekirjoittajan todennusmenetelmät (Adobe Sign)

Ensin sinun on otettava käyttöön valinnat Adobe Sign -tilissä.  Tee näin:

1. Kirjaudu Adobe Signiin järjestelmänvalvojan tunnuksillasi
  2. Valitse: Tili > Tilin asetukset > Lähetysasetukset
Valitse: Tili > Tilin asetukset > Lähetysasetukset

3. Merkitse asetukset, jotka haluat ottaa käyttöön

4. Valitse Tallenna.

Ota käyttöön laajennetut allekirjoittajan todennusmenetelmät (Salesforce)

Säädä Salesforcessa käytettävissä olevat todennusmenetelmät seuraavasti:

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Mukautettu koodi > Mukautetut asetukset.
    • Tällöin Mukautetut asetukset -sivu latautuu
  2. Napsauta otsikkoa Adobe Sign -asetukset
    • Adobe Sign -asetukset -sivu latautuu
Adobe Sign -asetukset -valinta.

3. Napsauta Hallinta-painiketta.

Adobe Sign -asetusten sivu ja Hallinta-painike

4. Valitse Uusi (tai Muokkaa).

Adobe Sign -asetusten sivu – Uusi-painike

5. Hae tarvitsemasi säätöarvot haluamallasi ”Hae”-toiminnolla (cmd/ctrl + f)

Menetelmä

Asetus

Oletus

Salasana

Piilota allekirjoitussalasana

Käytöstä poistettu

Verkosto

Poista sometodennus käytöstä

Käytössä

Puhelin

Ota käyttöön puhelimen todennus

Käytöstä poistettu

KBA

Poista käytöstä Knowledge Based (KBA)

Käytössä

6. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, valitse Tallenna

Ota käyttöön vastaanottajakohtaiset allekirjoittajan todennusmenetelmät (Adobe Sign)

Lisätodennusta käyttävät asiakkaat haluavat luultavasti ottaa käyttöön erilliset allekirjoittajan henkilöllisyysmenetelmät, jotta heidän sisäisille allekirjoittajilleen ei aseteta yhtä ankaria vaatimuksia.

Määritettävät asetukset löytyvät samasta paikasta kuin todennusmenetelmät.

Ensin sinun on otettava käyttöön valinnat Adobe Sign -tilissä.  Tee näin:

1. Kirjaudu Adobe Signiin järjestelmänvalvojan tunnuksillasi
  2. Valitse: Tili > Tilin asetukset > Lähetysasetukset
Valitse: Tili > Tilin asetukset > Lähetysasetukset

3. Merkitse valituksi Salli tilini allekirjoittajien käyttää jotakin muuta todentamismenetelmää.

4. Merkitse valituksi ne todentamismahdollisuudet, jotka haluat sallia sisäisille allekirjoittajille.

5. Valitse Tallenna.

Ota käyttöön vastaanottajakohtaiset allekirjoittajan todennusmenetelmät (Salesforce)

Säädä Salesforcessa käytettävissä olevat todennusmenetelmät seuraavasti:

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Mukautettu koodi > Mukautetut asetukset.
    • Tällöin Mukautetut asetukset -sivu latautuu
  2. Napsauta otsikkoa Adobe Sign -asetukset
    • Adobe Sign -asetukset -sivu latautuu
Adobe Sign -asetukset

3. Napsauta Hallinta-painiketta.

Adobe Sign -asetusten sivu ja Hallinta-painike

4. Valitse Uusi (tai Muokkaa).

• Adobe Sign -asetukset -sivu latautuu.
Adobe Sign -asetusten sivu – Uusi-painike

5. Hae tarvitsemasi säätöarvot haluamallasi ”Hae”-toiminnolla (cmd/ctrl + f).

• Ota käyttöön erilliset allekirjoittajan henkilöllisyyden tarkistusmenetelmät – Merkitse tämä valintaruutu, kun haluat mahdollistaa erilaiset henkilöllisyyden todentamismenetelmät oman Adobe Sign -tilisi vastaanottajille ja niille, jotka ovat Adobe Sign -tilisi ulkopuolella. Voit esimerkiksi määrittää, että asiakkaan henkilöllisyys todennetaan henkilötietoperustaisella menetelmällä (KBA) ennen asiakirjan allekirjoittamista, mutta että myyntipäälliköltäsi ei edellytetä lisätunnistautumista.
  • Ota käyttöön allekirjoittajakohtainen henkilöllisyyden todentaminen – Ota käyttöön tämä asetus, kun haluat sallia kullekin allekirjoittajalle eri todentamismenetelmän. (esimerkiksi salasana, puhelin, somehenkilöllisyys, KBA).

6. Valitse Tallenna, kun olet valmis

Määritä Salesforce lähettämään suuria asiakirjoja

Lähetystapahtumat ja taustatoiminnot tukevat suuria dokumentteja automaattisesti tiettyihin rajoihin saakka:

• Latausrajat – Pidä mielessä, että Salesforce Lightning -lataaja sallii vain enintään noin 700 kilotavun tiedostolatauksen. Jos teet lähetyksen Salesforce-kirjastosta, sinulla on enemmän joustoa käytettävissäsi.
  • Lähetystapahtumat – Voit lähettää Salesforce-kirjastosta yksittäisen asiakirjan, jonka koko on jopa 2,0 megatavua, tai useita asiakirjoja, joiden koko on yhteensä 2,0 megatavua.
  • Taustatoiminnot: Kun lähetät asiakirjoja taustatoimintojen avulla, voit lähettää yksittäisen asiakirjan, jonka koko on enintään 9,0 Mt, tai useita asiakirjoja, joiden yhteenlaskettu koko on enintään 9,0 Mt. (Lue lisää taustatoiminnoista Lisämuokkausoppaasta.)

Jos sinun täytyy lähettää suurempia dokumentteja, toimi seuraavasti:

• Määritä Adobe Signin takaisinsoittosivusto
  • Lisää Adobe Signin takaisinsoiton URL-osoite mukautettuihin asetuksiin
  • Mukauta Adobe Signin takaisinsoittosivuston profiilia
  • Määritä liitteiden hyödyntämisen määräkenttä näkyväksi kaikissa profiileissa

Huomautus:

• Suurten tiedostojen lähettämistä (yllä mainitulla tavalla) allekirjoitettaviksi ei tueta Salesforce Professional Edition -versiossa.
  • Jos et ole käyttänyt Salesforce-sivustoja Salesforce-organisaatiossasi, sinun on ensin rekisteröitävä Force.com-toimialueen nimi, jota käytetään tilin kaikille Salesforce-sivustoille. (Lue lisää Mukautetun Force.com-toimialueen rekisteröinnistä Salesforce.comin ohjeesta). Jos rekisteröit uutta toimialueen nimeä, suosittelemme, että toimialueen nimi ei ole kovin pitkä. Muussa tapauksessa suojatun verkko-URL-osoitteen nimi voi ylittää 255 merkin rajan, joka Adobe Signilla on takaisinsoiton URL-osoitteille.

Adobe Signin takaisinsoittosivuston määrittäminen ja asetukset

Sinun on määritettävä sivusto Adobe Signin takaisinsoitolle, jotta sopimuspäivitykset voidaan lähettää Salesforceen ajoissa.

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot
  2. Sivuston toimialueen nimen rekisteröinti
    1. Kirjoita haluamasi toimialueen nimi http://-kohdan jälkeiseen tekstikenttään
    2. Tarkista toimialueen saatavuus napsauttamalla Tarkista saatavuus -painiketta.
      1. Kun sinulla on toimialue saatavana, näkyviin tulee Onnistui-ilmoitus.
    3. Hyväksy Käyttöehdot ja napsauta Rekisteröi oma Force.com-toimialue -painiketta
16_create_a_site

Sivustot-sivu päivittyy ja näyttää uuden sivustosi

3. Napsauta Uusi-painiketta.

• Sivuston muokkaus -sivu latautuu
Sivustot-sivu – Uusi-painike

4. Toimi seuraavasti Sivuston muokkaus -sivulla:

• Valitse Sivuston otsikko -kohdan arvoksi: Adobe Signin takaisinsoitto.
  • Valitse Sivuston nimi -kohdan arvoksi: Adobe_Sign_Callback.
  • Valitse Sivuston yhteyshenkilö -kohdan arvoksi Salesforce-käyttäjä, joka vastaanottaa sivustoja koskevat ilmoitukset. Useimmissa tapauksissa tämä on tilin järjestelmänvalvoja.
  • Valitse Oletusverkko-osoite-kohdan arvoksi: AdobeSignCallback.
  • Ota käyttöön Aktiivinen ohjaus.
  • Valitse Aktiivisen sivuston kotisivu -kohdan arvoksi: EchoSignCallback.
    • EchoSign on Adobe Sign -tuotteen aiempi nimi.

Kenttien pitäisi näyttää tältä:

Täysin määritetty sivusto

5. Jatka valitsemalla Tallenna.

6. Napsauta Mukautetut URL-osoitteet -osiossa Näkymä-linkkiä

Uusi välilehti avautuu

Täysin määritetty ja tallennettu sivusto

7. Kopioi uudelta välilehdeltä URL-osoitteen arvo selaimeen ja liitä se tekstitiedostoon.

• Jos testaat Sandboxeja, kopioi http-osoite äläkä https-osoitetta.

URL-osoitteen tulee näyttää samalta kuin alla olevassa kuvassa näkyvä URL-osoite:

Mallisivuston URL

Huomautus:

Tarvitset tämän URL-osoitteen, jotta voit määrittää mukautetut asetukset.

Lisää Adobe Signin takaisinsoiton URL-osoite mukautettuihin asetuksiin

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Mukautettu koodi > Mukautetut asetukset.
    • Tällöin Mukautetut asetukset -sivu latautuu
  2. Napsauta otsikkoa Adobe Sign -asetukset
    • Adobe Sign -asetukset -sivu latautuu
Adobe Sign -asetukset

3. Napsauta Hallinta-painiketta.

Adobe Sign -asetusten sivu ja Hallinta-painike

4. Valitse Uusi ( tai Muokkaa)

Adobe Sign -asetuksien muokkaaminen -sivu latautuu.

Adobe Sign -asetusten sivu – Uusi-painike

5. Valitse Callback URL Adobe to Salesforce Site -kohdan arvoksi suojatun verkko-osoitteen arvo, jonka kopioit määritettyäsi Adobe Signin takaisinsoittosivuston (katso vaihe 7 yllä).

Varmista, että osoitteen etuliite on https eikä http.

Mukauta takaisinsoiton URL-osoitetta

6. Tallenna asetukset valitsemalla Tallenna.

Adobe Signin takaisinsoittosivuston profiilin mukauttaminen

Sinun on mukautettava myös Adobe Signin takaisinsoittosivuston profiilia seuraavasti:

• Lisää AgreementAttachmentService Apex -luokka niin, että se on näkyvissä
  • Ota tarvittaessa käyttöön sopimusobjekti ja kentän käyttöoikeudet
  • Lisää Adobe Signin takaisinsoittosivuston IP-osoitteet

Huomautus:

Seuraavat vaiheet kuvaavat parannettua profiililiittymää. (Lue lisää profiililiittymistä Salesforce.com-ohjeen Profiiliyleiskuva-kohdasta.)

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot
  2. Napsauta sivuston otsikkoa Adobe Signin takaisinsoitto
  3. Napsauta Julkiset käyttöoikeusasetukset -painiketta
Julkinen käyttöoikeus Asetusten painike

4. Lisää AgreementAttachmentService Apex -luokka seuraavasti:

a. Siirry osioon napsauttamalla Ota käyttöön Apex-luokan käyttöoikeus ja valitse sitten Muokkaa

Julkisen käyttöoikeuden asetusten painike

b. Valitse vasemmalla olevasta Käytettävissä olevat Apex-luokat -luettelosta echosign_dev1.AgreementAttachmentService ja napsauta Lisää, jolloin se siirtyy oikealla olevaan Käytössä olevat Apex-luokat -luetteloon kuvassa näkyvällä tavalla.

c. Napsauta Tallenna

Palaat takaisin Adobe Signin takaisinsoittoprofiili -sivulle

valitse echosign_dev1.AgreementAttachmentService

5. Ota käyttöön kohdetason käyttöoikeudet Adobe Signin takaisinsoittosivuston profiilille seuraavasti.

a. Napsauta Muokkaa-painiketta Adobe Signin takaisinsoittoprofiili -sivulla

Vieritä näyttöä alas kohtaan Mukauta objektien käyttöoikeudet

b. Ota käyttöön kaikki Sopimus-objektin käyttöoikeudet (Lue, Luo, Muokkaa, Poista, Näytä kaikki, Muokkaa kaikkia)

Mukauta objektien ominaisuudet

c. Napsauta Tallenna

Palaat takaisin Adobe Signin takaisinsoittoprofiili -sivulle

6. Lisää sivuston julkisen käyttöoikeuden IP-alueet, jotta käyttöoikeus on rajoitettu oikein Adobe Signin IP-osoitteisiin.

a. Napsauta Kirjautumisen IP-alueet -linkkiä, jolloin pääset oikeaan osioon

b. Napsauta Uusi-painiketta

c. Syötä ensimmäinen IP-osoitealue Kirjautumiseen sallitut IP-alueet -osioon:

Alkava IP-osoite: 52.71.63.224

Päättyvä IP-osoite: 52.71.63.255

Kuvaus: Adobe Sign

d. Napsauta Tallenna

IP-alueiden määrittäminen

Huomautus:

Jos näkyviin tulee virhe ”IP-alueiden luettelo ei kata nykyistä IP-osoitettasi…”, ota käyttöön Tallenna tämä IP-alue, vaikka se ei kata nykyistä IP-osoitettani -asetus ja napsauta uudelleen Tallenna.

e. Toista yllä kuvatut vaiheet a-d alla mainituille IP-lisäalueille:

Alku-IP

Loppu-IP

Kuvaus

52.35.253.64

52.35.253.95

Adobe Sign

52.48.127.160

52.48.127.191

Adobe Sign

52.58.63.192

52.58.63.223

Adobe Sign

52.196.191.224

52.196.191.255

Adobe Sign

52.65.255.192

52.65.255.223

Adobe Sign

13.126.23.0 13.126.23.31 Adobe Sign

Adobe Signin takaisinsoittosivuston lopullisten kirjautumisen IP-alueiden pitäisi näkyä seuraavasti:

Molemmat IP-alueet määritetty

Määritä liitteiden hyödyntämisen määräkenttä näkyväksi kaikissa profiileissa

Sinun on varmistettava myös, että Liitteiden hyödyntämisen määrä -kenttä on muokattavissa kyseisessä profiilissa. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Objektit ja kentät > Objektien hallinta.
  2. Valitse Sopimus-linkki vasemmasta reunasta.
  3. Napsauta vasemman reunan Kentät ja suhteet -vaihtoehtoa.
  4. Hae ja valitse Liitteiden hyödyntämisen määrä -linkki
Luo objekteja > Sopimus

5. Napsauta Määritä kenttätason suojaus -painiketta.

6. Ota käyttöön Näkyvä ja Vain luku ylätasolla, jotta voit ottaa käyttöön kenttätason suojauksen kaikille luetelluille profiileille

Ota käyttöön Näkyvä ja Vain luku ylätasolla

7. Napsauta Tallenna-painiketta.

Adobe Sign for Salesforce – Professional Edition

Jos käytät Salesforcea Professional Edition -versiona, varmista, että noudatat seuraavien osioiden ohjeita suoritettuasi tavanomaiset asennustoimet.

Kenttien lisääminen sivuasetteluun 'Ammattilaisen sopimusasettelu'

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Objektit ja kentät > Objektien hallinta
  2. Valitse Sopimus-otsikko ikkunan vasemmalla puolella
  3. Valitse Sivuasettelut vasemmasta raiteesta
  4. Napsauta sivuasettelunimeä Ammattilaisen sopimusasettelu
Luo objekteja > Sopimus

5. Kun olet valinnut Kentät, napsauta, raahaa ja pudota kukin seuraavista kentistä sivun asetteluun:

• Vastaanottaja (Käyttäjä)
  • Lisävastaanottaja 1 (Käyttäjä)
  • Lisävastaanottaja 2 (Käyttäjä)
  • Lisävastaanottaja 3 (Käyttäjä)
  • Ota käyttöön automaattiset muistutukset
  • Vastaanottajan osoitteet
  • Yhdistä

6. Napsauta Tallenna-painiketta.

Lisää kenttiä Vastaanottaja-asetteluun

Vastaanottaja-sivuasettelun kenttien lisääminen

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Objektit ja kentät > Objektien hallinta
  2. Valitse Vastaanottaja-otsikko ikkunan vasemmalla puolella
  3. Valitse Sivuasettelut vasemmasta raiteesta
  4. Napsauta asettelunimeä EchoSignin vastaanottajan asettelusivu
  5. Kun olet valinnut Kentät, napsauta, raahaa ja pudota kukin seuraavista kentistä sivun asetteluun:
  • Sopimus
  • Yhteyshenkilö
  • Sähköpostiosoite
  • Liidi
  • Tilausnumero
  • Henkilötili
  • Vastaanottajan tyyppi
  • Käytä sähköpostiosoitetta
  • Käyttäjä
  • Yhdistä

6. Napsauta Tallenna-painiketta.

Tavallisia ongelmia

Lisäprofiilien käyttöoikeuksien myöntäminen

Asennuksen aikana olet ehkä myöntänyt Adobe Sign for Salesforcen käyttöoikeudet ainoastaan järjestelmänvalvojille. Jos sinun on myönnettävä käyttöoikeudet muillekin profiileille, katso tietoja Adobe Sign for Salesforcen Profiilien käyttöoikeuksien myöntäminen -dokumentaatiosta.

Sähköpostiosoitteiden tai salasanojen päivittäminen

Järjestelmänvalvojien Salesforce-tilien salasanojen muuttaminen

Jos Salesforce-organisaatiosi Adobe Signiin linkitetyn tilin Salesforce-salasana tai -käyttäjänimi on muuttunut, muista päivittää se, niin että tilapäivitykset edelleenkin toimivat oikein organisaatiosi sopimuksilla.

1. Siirry Adobe Signin hallintasivulle ja napsauta linkkiä Ota automaattiset tilapäivitykset käyttöön.

Ota automaattiset tilapäivitykset käyttöön -linkki

2. Napsauta Ota käyttöön -painiketta ja salli pyydettäessä Adobe Signin käyttö

Käyttäjien sähköpostiosoitteiden päivittäminen Adobe Signissa

Jos joku Salesforce-organisaatiosi käyttäjistä vaihtaa sähköpostiosoitetta, käyttäjän sähköpostiosoite on vaihdettava myös Adobe Signissa.

Adobe Sign -käyttäjät voivat vaihtaa itse omat sähköpostiosoitteensa. Käyttäjät voivat hakea tietoja sähköpostiosoitteensa muuttamisesta Adobe Signin ohjeista napsauttamalla tätä.

Adobe Sign -tilien järjestelmänvalvojat voivat myös muuttaa käyttäjien sähköpostiosoitteet käyttämällä joukkopäivitysominaisuutta. Järjestelmänvalvojat voivat hakea tietoja käyttäjien sähköpostiosoitteiden joukkomuuttamisesta Adobe Signin ohjeista napsauttamalla tätä.

Liidin haku Professional- ja Enterprise-versioissa epäonnistuu

Professional- ja Enterprise-versiot epäonnistuvat Liidin haussa, jos käyttäjän profiili ei salli pääsyä Mobiili-kenttään Liidi-objektissa.

Korjaustapa:

• Valitse Määritys > Alustan työkalut > Objektit ja kentät > Objektien hallinta
  • Valitse Liidi ikkunan vasemmalla puolella olevasta objektiluettelosta
  • Valitse Kentät ja suhteet oikeanpuoleisen raiteen valinnoista
  • Napsauta Kenttäotsikkoa Mobiili-kentässä
  • Napsauta Määritä kenttätason suojaus -painiketta
  • Määritä asiaankuuluvat profiilit ottamaan käyttöön (valintamerkki) Näkyvä ja Vain luku
  • Valitse Tallenna