Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Huomautus:

Alla oleva artikkeli on tarkoitettu asiakkaille, jotka hallinnoivat käyttölisenssejään Adobe Acrobat Signin natiivijärjestelmässä.

Adobe Admin Consolea käyttäjähallintaan käyttävien asiakkaiden tulisi tutustua tähän artikkeliin >

Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Kaikki Adobe Acrobat Signin käyttäjätunnukset on yhdistetty sähköpostiosoitteeseen. Voit vaihtaa Acrobat Signin käyttäjätunnukseen yhdistetyn sähköpostiosoitteesi. Järjestelmä kuitenkin mahdollistaa sähköpostiosoitteen yhdistämisen vain yhteen käyttäjätunnukseen kerrallaan.

Vaikka vaihtaisit sähköpostiosoitteesi, dokumenttisi ja jaettu sisältösi säilyvät ennallaan.

1. Kirjaudu tilillesi ja napsauta nimeä oikeassa yläkulmassa. Valitse ponnahdusvalikosta Oma profiilini.

2. Napsauta Vaihda sähköpostiosoite -linkkiä.

Vaihda sähköpostiosoite oman profiilin kautta

3. Vaihda sähköpostiosoite Sähköpostiosoite- ja Vahvista sähköpostiosoite -kenttiin, ja varmista, että ne täsmäävät. Valitse sitten Tallenna.

4. Siirryt seuraavaksi sivulle, jossa ilmoitetaan sähköpostiosoitteen vaihtamisesta ja vahvistussähköpostin lähettämisestä.

Jos saat virheilmoituksen, etsi ratkaisua seuraavasta osiosta.

5. Siirry vaihtamasi sähköpostiosoitteen postilaatikkoon ja napsauta saamassasi viestissä olevaa linkkiä.

Vahvista sähköpostiosoitteesi