Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Kaikki Adobe Signin käyttäjätunnukset on yhdistetty sähköpostiosoitteeseen. Voit vaihtaa Adobe Signin käyttäjätunnukseen yhdistetyn sähköpostiosoitteesi. Järjestelmä kuitenkin mahdollistaa sähköpostiosoitteen yhdistämisen vain yhteen käyttäjätunnukseen kerrallaan.

Vaikka vaihtaisit sähköpostiosoitteesi, dokumenttisi ja jaettu sisältösi säilyvät ennallaan.

1. Kirjaudu tilillesi ja napsauta nimeä oikeassa yläkulmassa. Valitse ponnahdusvalikosta Oma profiilini.

2. Napsauta Vaihda sähköpostiosoite -linkkiä.

Oma profiili
  3. Vaihda sähköpostiosoite Sähköpostiosoite- ja Vahvista sähköpostiosoite -kenttiin, ja varmista, että ne täsmäävät. Valitse sitten Tallenna.

Change Email gump
  4. Siirry sivulle, jossa ilmoitetaan sähköpostiosoitteen vaihtamisesta ja vahvistussähköpostin lähettämisestä.

Jos saat virheilmoituksen, etsi ratkaisua seuraavasta osiosta.

Verification email
  5. Siirry vaihtamasi sähköpostiosoitteen postilaatikkoon ja napsauta saamassasi viestissä olevaa linkkiä.

email 04