Adobe Signin käyttäjätietojen poistotoiminto on tietosuojasta vastaavan hallinnoija käytettävissä kaikilla usean käyttöoikeuden tileillä.

Toiminnon kuvaus

Adobe Sign antaa mahdollisuuden kaikkien käyttäjätunnukseen tallennettujen tietojen poistamiseen Adobe Sign -järjestelmästä (yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti). Tämä poisto on täydellinen, eikä sitä voi kumota sen aloittamisen jälkeen.

Työkalua voivat käyttää vain sellaiset tilin hallinnoijat, joilla Tietosuojasta vastaava hallinnoija -asetus on otettu käyttöön.

Tietosuojasta vastaavat hallinnoivat voivat poistaa vain sellaisiakäyttäjätunnuksia,jotka ovat heidän tilillään (tyypillisesti yrityksen työntekijöitä).

Käyttötapa

Käyttäjän poistaminen Adobe Sign -palvelimelta edellyttää, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet kyseiseen käyttäjätunnukseen. Jos käyttäjä ei ole tililläsi, sinulla ei ole valtuuksia poistaa häntä.

Voit määrittää seuraavasti, kuuluuko käyttäjä valtuuksiesi piiriin:

• Siirry käyttöliittymään: Tili > Käyttäjät.
  • Valitse Asetukset-kuvake (kolme viivaa oikealla).
  • Valitse Näytä kaikki käyttäjät.
  • Hae käyttäjän sähköpostiosoite.
navigate_to_users

Jos sähköpostiosoitetta ei löydy tililtä, näyttöön tulee Käyttäjiä ei ole saatavilla nykyisellä suodattimella -viesti.

user_not_found

Jos käyttäjä on olemassa, tietueita on vain yksi (koska sähköpostiosoitteet ovat yksilöllisiä).

Voit poistaa käyttäjän seuraavasti:

• Varmista, että sähköpostiosoite on oikein ja että olet poistamassa oikean käyttäjätunnuksen.
  • Korosta käyttäjätietue napsauttamalla sitä kerran. Tällöin käyttäjätietueen yläpuolella olevat toimintalinkit tulevat näkyviin.
  • Jos käyttäjän tila on jokin muu kuin Passiivinen, napsauta Poista käyttäjän aktivointi -linkkiä.
    • Vain sellaiset käyttäjät, joiden tila on Passiivinen, voidaan poistaa.
  • Napsauta Poista käyttäjätiedot -linkkiä.
delete_the_user

Poista käyttäjä -haaste avautuu, ja näet suoritettavan toiminnon vaikutukset.

Kun käyttäjä poistetaan,

• kaikki tämän käyttäjän aloittamat jakäynnissäolevat sopimukset peruutetaan
  • kaikkikäynnissä olevat sopimukset, joissa käyttäjä on vastaanottajana, hylätään
  • kaikki tämän käyttäjän luomat aktiiviset widgetit poistetaan käytöstä
  • tähän käyttäjään liittyviä integrointeja estetään tekemästä API-kutsuja
  • tämän käyttäjän luomat tallennetut kirjastomallit poistetaan
  • tämän käyttäjän tilien jaot poistetaan.

Varoitusten alla on kolme vaihtoehtoa:

• Säilytä tämän käyttäjän aloittamat sopimukset, mutta poista käyttäjätiedot, mukaan lukien yllä olevat resurssit
    • Valitse tämä vaihtoehto, jos käyttäjä on luonut sopimuksia, jotka ovat edelleen arvokkaita yritykselle.
      • Sopimukset jaetaan automaattisesti käyttäjää poistavan hallinnoijan tilin kanssa (katso alla oleva huomautus).
    • Koskee vain valmiita sopimuksia.
    • Voit poistaa nämä sopimukset myöhemmin tarpeen mukaan.
  • Poista käyttäjätiedot, mukaan lukien yllä olevat resurssit ja kaikki tämän käyttäjän aloittamat sopimukset
    • Kaikki poistetaan.
  • Älä poista käyttäjätietoja nyt
    • Oletusasetus

Huomautus:

Kun Säilytä sopimukset -asetus on valittuna:

• Kaikki käyttäjätunnuksen luomat suoritetut sisällöt jaetaan käyttäjää poistavan hallinnoijan tilin kanssa.
  • Poistetun käyttäjätunnuksen sähköpostiosoite säilytetään, jotta siihen voidaan viitata historiassa ja valvontaraportissa oikein.
  • Koska sähköpostiosoite säilytetään, järjestelmään ei voi luoda uutta käyttäjää samalla sähköpostiosoitteen arvolla.
  • Jos uusi käyttäjätunnus on luotava säilytetyllä sähköpostiosoitteella, kaikki jaetut sisällöt on ensin poistettava, sillä muuten käyttäjää ei voi luoda (järjestelmässä olevan kahdentuneen sähköpostiosoitteen vuoksi).

Valitse tilannetta vastaava vaihtoehto ja napsauta Poista käyttäjätiedot (tai Peruuta).

delete_user_challenge

Näkyviin tulee viimeinen haaste:

• Napsauta Poista käyttäjätiedot, jos olet varma.
    • Napsauta muussa tapauksessa Peruuta.
delete_user_challenge-part2

Tämän jälkeen lähetetään onnistumisviesti sen merkiksi, että käyttäjätunnus on poistettu tietokannasta.

• Napsauta OK.
delete_user_success

Määritysasetukset

Toiminnon käyttöön ottamisen ja käytöstä poistamisen lisäksi ei ole muita vaihtoehtoja.

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Poista käyttäjätiedot -toimintoa voivat käyttää vain tietosuojasta vastaavat hallinnoijat.

He saavat oikeudet toiminnon käyttöön vain silloin, kun heidät on merkitty tietosuojasta vastaaviksi hallinnoijiksi.

Voit ottaa tietosuojasta vastaavan hallinnoijan roolin käyttöön seuraavasti:

• Kirjaudu sisään tilin hallinnoijana.
  • Valitse Tili > Käyttäjät.
  • Napsauta tietosuojasta vastaavaksi hallinnoijaksi korotettavaa käyttäjää kerran.
  • Valitse käyttäjäluettelon yläpuolella olevasta valikosta Muokkaa.
navigate_to_users

Kun käyttäjäpaneeli avautuu:

• Valitse paneelin alaosassa oleva Käyttäjä on tietosuojasta vastaava hallinnoija -valintaruutu.
  • Valitse Tallenna.