Adobe Signin Pakollinen mobiiliallekirjoituksen tallennus -toiminto on käytettävissä Business- ja Enterprise-palvelutasoilla.

Toiminnon kuvaus

Pakollinen mobiiliallekirjoituksen tallennus on allekirjoitustyyppivaihtoehto, joka edellyttää, että vastaanottaja lähettää allekirjoituksen mobiililaitteeseen käyttämällä puhelinnumeroa (tekstiviestiä).

Koska vastaanottaja antaa mobiililaitteen puhelinnumeron, sopimuksen lähettäjän ei tarvitse tietää puhelinnumeroa ennakkoon.

Tämän jälkeen vastaanottaja piirtää allekirjoituksensa mobiililaitteeseen tai lähettää kuvan laitteesta.

Kun allekirjoitus on valmis, se palautetaan alkuperäiseen ympäristöön sopimukseen lisäämistä varten.

Osana allekirjoitusprosessia puhelinnumeron viimeiset neljä numeroa tallennetaan historiaan/jäljitysketjuun.

Käyttötapa

Pakollisen mobiiliallekirjoituksen tallennuksen vaikutus näkyy vain allekirjoitusprosessin aikana.

Kun vastaanottajan on lisättävä allekirjoitus, näkyviin tulee valintaikkuna, jossa pyydetään mobiililaitteen puhelinnumeroa.

mobile_signaturephonenumberrequest

Vastaanottaja kirjoittaa puhelinnumeronsa ja valitsee Lähetä, mikä kehottaa Adobe Signia toimittamaan linkin annettuun puhelinnumeroon:

msc_link

Annettu linkki on kertakäyttöinen linkki, joka vanhentuu viiden minuutin kuluttua.

Uusi linkki voidaan lähettää milloin tahansa, jos viisi minuuttia kuluu umpeen.

elapsed_time

Linkkiä napsautettaessa näyttöön tulee allekirjoitusvaihtoehdot sisältävä allekirjoituspaneeli.

Sekä Piirretty- että Kuva-toiminnot ovat tuettuja.

mobile_device_view

Kun vastaanottaja on piirtänyt allekirjoituksensa tai lähettänyt kuvan, hän valitsee Valmis.

Allekirjoitus toimitetaan takaisin alkuperäiseen dokumenttiympäristöön, jossa allekirjoitusta käytetään, ja sopimus viimeistellään normaalisti.

delivered_signature

Hallinta-välilehden Historia-osassa näkyy etätallennusprosessi ja allekirjoituksen tallentaneen laitteen numero (osaksi peitettynä).

rsc_history

Valvontaraportissa näkyy myös selvästi tallennettu kuva ja laite.

rsc_auditlog

Määritysasetukset

Käyttöönoton ja käytöstäpoiston lisäksi tällä hetkellä ei ole määritettävissä olevia asetuksia.

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Pakollinen mobiiliallekirjoituksen tallennus on ensin lisättävä tilin hallinnoijan käyttöliittymään. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä Success Manageriin tai Adobe Signin tukitiimiin.

Kun Pakollinen mobiiliallekirjoituksen tallennus -toiminto on lisätty, Adobe Sign -tilin hallinnoija voi ottaa sen käyttöön tilitasolla.

Ryhmätason asetukset ovat sallittuja, ja ne korvaavat tilitason arvot.

Voit ottaa toiminnon käyttöön kirjautumalla sisään tilin hallinnoijana ja valitsemalla Tili > Tilin asetukset > Allekirjoitus-valinnat > Lisäasetukset.

required_mobile_signaturecapturesettingintheui

Lähettäjien ei tarvitse muuttaa nykyistä prosessiaan.

Asetus vaikuttaa vain vastaanottajiin allekirjoituksen lisäyshetkellä.

Koska allekirjoituspaneelin vaihtoehto avataan allekirjoitushetkellä, muutos vaikuttaa kaikkiin allekirjoittamista odottaviin sopimuksiin.

Muista seuraavat...

• Pakollisen mobiiliallekirjoituksen tallennuksen käyttöönotto ohittaa voimassa olevat Anna vastaanottajien allekirjoittaa ja käyttää nimikirjaimia -asetukset.
    • Kirjoitettua allekirjoitusta ei sallita.
    • Piirretty- ja Kuva-allekirjoitustyypit otetaan käyttöön.
  • Digitaaliset allekirjoitustyönkulut ovat sallittuja.
  • Pakollisen mobiiliallekirjoituksen tallennuksen käyttöönotto vaikuttaa kaikkiin olemassa oleviin sopimuksiin reaaliajassa, mikä tarkoittaa, että olemassa oleviin sopimuksiin sovelletaan pakollista mobiiliallekirjoitusprosessia.
  • Toimintoa sovelletaan kaikkiin allekirjoittajiin. Se koskee sekä sisäisiä että ulkoisia allekirjoittajia.
  • Mobiililaitetta allekirjoitusprosessin alkaessa käyttävien allekirjoittajien on edelleen suoritettava tekstiviestiprosessi allekirjoituksen tallennusta varten.
  • Jos tilisi on määritetty käyttämään Salli leimatyönkulut -toimintoa, leimakentät edellyttävät myös tekstiviestiprosessia, mutta vain kuva voidaan lähettää.