Adobe Signin Pakollinen henkilötietojen todennus -toiminto on käytettävissä Enterprise-palvelutasolla.

Toiminnon kuvaus

Pakollinen henkilötietojen todennus -toiminto edellyttää, että allekirjoittajat todentavat itsensä uudelleen jokaisella allekirjoituskerralla.

Asetus vaikuttaa sekä pakollisiin että valinnaisiin allekirjoituksiin ja allekirjoituskenttiin.

Vain allekirjoituskentät todennetaan uudelleen, alkuperäisiä kenttiä ei.

Asetus koskee kaikkia sopimuksessa osallisena olevia (sisäisiä ja ulkoisia) allekirjoittajia.

Toiminto voidaan ottaa käyttöön Biofarmakologiset asetukset -sivulla, ja se on kaikkien sellaisten asiakkaiden käytettävissä, joilla on Enterprise-palvelupaketti.

Huomautus:

Pakollinen henkilötietojen todennus -toiminto on käytettävissä vain Biofarmakologiset asetukset -sivulla, joka on otettava käyttöön tuen tai CSM:n toimesta.

Käyttötapa

Edellytykset

Pakollinen henkilötietojen todennus -toiminto edellyttää toimiakseen, että allekirjoittaja todentaa henkilöllisyytensä seuraavilla tavoilla:

• Puhelintodennus (SMS) – Suositellaan ulkoisille allekirjoittajille
  • Adobe Sign -todennus – Suositellaan sisäisille allekirjoittajille

Todennusmenetelmä on määritetty Henkilötietojen todennusmenetelmät -osan Lähetysasetukset-sivulla.

Pakollinen henkilötietojen todennus -toiminto edellyttää, että allekirjoittaja todentaa itsensä uudelleen jokaisella allekirjoituskerralla.

Allekirjoituskenttää napsautettaessa näyttöön tulee todennushaaste. Valittavissa on kaksi vaihtoehtoa:

• Puhelintodennus – Tekstiviestipohjainen teksti, joka sisältää viisinumeroisen koodin. Allekirjoittajan on annettava koodi ennen allekirjoittamista
phone_auth

• Adobe Sign -todennus – Pyyntö, jossa allekirjoittajaa pyydetään antamaan Adobe Signin salasana
adobe_sign_authentication

Allekirjoittamisen jälkeen vastaanottaja voi jatkaa lomakkeen täyttö- ja allekirjoitusprosessia.

Määritysasetukset

Kun Pakollinen henkilötietojen todennus on käytössä, vastaanottajan on todennettava henkilötietonsa, kun hän napsauttaa Allekirjoita -painiketta.

Success Manager voi pyynnöstä poistaa tämän viimeisen todennusvaiheen.

click_to_sign_button

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Adobe Sign -tilin järjestelmänvalvoja voi ottaa Adobe Signin Pakollinen henkilötietojen todennus -toiminnon käyttöön tilitasolla.

Ryhmätason asetukset ovat sallittuja, ja ne korvaavat tilitason arvot.

Pääset asetuksiin valitsemalla: Tili > Tilin asetukset > Biofarmakologiset asetukset

navigate_to_biopharmapage

Muista seuraavat...

• Pakollinen henkilötietojen todennus toimii digitaalisissa ja sähköisissä allekirjoituskentissä
    • Jokaisella allekirjoittajalla voi olla vain yksi digitaalinen allekirjoituskenttä, mutta useita sähköisiä allekirjoituskenttiä
  • Pakollista todennusta ei voi käyttää, kun allekirjoituksena käytetään leimaa