InDesign og High Sierra | macOS 10.13

Fra den 25. september 2017 er macOS 10.13 High Sierra er offentligt tilgængelig og kan installeres af alle Mac-brugere. Adobe har opdaget nogle kompatibilitetsproblemer, som er angivet nedenfor.

Hvis du oplever andre problemer ved brug af InDesign til Mac, kan du sende feedback til InDesign User Voice. Du kan også vælge at sende feedback i InDesign via Hjælp > Send fejl/Funktionsanmodning.

Berørte versioner

Berørte versioner

InDesign CC 2017 eller ældre

Operativsystem

macOS 10.13 High Sierra

Markør vises som en pixeleret boks

Når du har arbejdet med InDesign i et stykke tid, bliver markøren til en pixeleret boks.

Løsning

Apple har frigivet opdateringen macOS High Sierra 10.13. Installation af denne opdatering løser problemet med InDesign på macOS High Sierra. Du kan finde flere oplysninger i Om sikkerhedsindholdet i opdateringen macOS High Sierra 10.13.

Gengivelsesproblemer ved zooming og panorering

På grund af kompatibilitetsproblemer med visse Intel GPU-kort kan du opleve gengivelsesproblemer, når du zoomer eller panorerer over objekter i dokumentet.

Vores udviklere arbejder sammen med Apple for at få løst problemet.

Løsning

For at løse dette problem skal du deaktivere GPU.

1. Klik på ikonet for GPU-ydeevnen på programlinjen  for at få vist indstillingerne for GPU-ydeevnen i dialogboksen Indstillinger.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet GPU-ydeevne, og klik på OK.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online